Havørn
Noen ganger blir 300 mm vel voldsomt men resultatet KAN bli spennende.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Terje S.
Nært nok Robin. En Zoom på 70-200 hadde nok vært bedre redskap når den kommer så nært som her. Men artig situasjon og fin teknisk utførelse. Er det tatt i Nordland eller er det Flatanger ørn ?

Terje
Robin J.
Dette er nok Nordlandsørn tatt i dag. Første stupet var ørna så hissig på mat at fisken nesten ikke fikk landet før den var der. Da bli 300 mm vel voldsomt. Tror 20mm kunne blitt ganske stilig her. Får prøve det neste gang. Mvh RJ
Kjell Ivar Ø.
Nert nok ja men som du sier. Resultatet kan bli spennende.
Det er litt spesielt med ørneblikket og skal vi kalle det
fiskeblikket så nert opp i mot hverandre på et bilde.
Flott Robin Mvh Kjell Ivar
Aleksander M.
Hei
Jeg synes dette ble veldig bra! Selv om det nok er en fantastisk opplevelse å fotografere dette selv, synes jeg dette nære utsnittet gir litt variasjon fra de ''klassiske'' utsnittene og derfor synes jeg dette var meget vellykket! Det tekniske sitter jo også.

Mvh Aleksander
Kjell G.
Veldig flott detaljering. Litt mindre grovt skyts hadde nok gjort seg.

mvh kjellg
Kjell Sigurd S.
Veldig flotte delajer og en fin situasjon dette Robin. Utsnittet er kanskje i snaueste laget, men jeg synes resultatet er bra alikevel. Skulle gjerne fått denne i søkeren en dag.

Kjell S
Vegard L.
Slenger meg på det positive som er sagt. Et flott og spennende bilde.
Vegard
Anne Ø.
Spennende utsnitt og med fangsten i klørne. Svært målrettet ørn.
Fine detaljer i fjærdrakten. Flott med fisken og dråpene, vannet som skvetter.

Anne:)
Anne-Lise S.
Nok et topp bilde fra deg! Synes du formidler en god historie her, av den sultne ørna idèt den nettopp har fanget byttet, og jeg liker godt hvordan du har valt å plassere den i bildeflaten. Det ser ut som om ørna kommer flyende inn i bildet fra høyre mot venstre her. Suverent god skarphet, og jeg liker at vanndråpene spretter. Det viser hvilken fart dette skjer i. Herlig friskhet i ørnens øyne, og det hviler en herlig frihet over det hele, i motsetning til i dette: bilde nr. 311173 God dybdefølelse der vannet skimtes under og innover i bildet, og jeg liker også lyset som er godt balansert her slik at du unngår for mye reflekser i øyet og i vannet.

Anne-Lise
Ivar B.
Jovisst er det nært, men jeg synes dette fungerer meget godt. Det tette utsnittet gir et veldig fokus på rovfugleblikket som oser av råskap og konsentrasjon. Jeg mener at dette hadde blitt et mer standardbilde dersom du hadde luft ''etter boka'' rundt fuglen. 20 mm høres også spennende ut! Mvh Ivar.
Svein B.
Strålende bra Robin. Jeg liker dette svært godt, tett og nært- og gir veldig fin kontakt med havørna. Jeg er enig med Ivar B i at dette blir noe annet enn ''standarden'', og til det bedre etter min mening. Herlig.

Mvh
Svein B
Knut Børge S.
Hei Robin!

Et utsnitt som skiller seg ut og funker meget bra i mine øyne. Skarpt og detaljert dern den flyr avsted med torskefangsetn sin, flotte farger og fint lys.

mvh KBS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu