Himmel og hav
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257451} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lise U.

Her har du fått med mange av de spennende formasjonene vann danner: Oppisket i forgrunnen, glattere flater med skum litt lenger ut, og så høydepunket i dobbel forstand -- ryggen med myke blonder og slør -- før antydningen av uendelighet i bakkant. Behagelig fargeskala. Jeg opplever horisonten som litt skjev (horisontene på mine bilder blir alltid skjeve). Fuglen lager liv, men tar kanskje litt mye oppmerksomhet. Fint bilde. Jeg kjenner jeg lengter mot hav og himmel når jeg ser på det...

Lise U
Mimi K.

Nydelig! Får hjemlengsel jeg. Vakker fargeskala, herlig komponert.

Mimi
Avsluttet .

Godt formidlet og en god stemning i motivet.
Kanskje rettet opp litt i horisonten. Fuglen setter prikken over i en.

Hilsen
Arne
Monika Frisvold V.

Hei
Likte dette..et flott bølgebilde med fine farger :)
mvh monika
Nely d.

Takk for hyggelige kommentarer alle sammen. Jeg er enig med dere at det hadde vært greit å rette opp horisonten. Det må imidlertid utstå til jeg har lært meg bildebehandling. Venter på et kurs. Er helt blank foreløpig.
Selv synes jeg at det var viktig å få med fuglen. Har tatt et bilde som er omtrent likt, men uten fugl. Det ble litt kjedelig synes jeg.
Hilsen, Nely
ingeborg w.

Her liker jeg godt småkrusningene i forgrunnen, bølgetoppen med skummet som driver, fuglen som blikkfang og de duse fargene på himmelen. Det har lett for å bli glorete, men det er det ikke her.
Cornelia T.

Hei Cornelia ;-)
Flott bilde som viser godt havets krefter synes jeg, den store bølen er flott fanget i bevegelse, og fuglen virker (er) så liten i forhold... Fine farger og komposisjon i tillegg. Bra jobbet.

mvh, Lia
sunniva l.

et flott bølgebilde. nydelige farger.

mvh sunniva
Lars-Anders M.

Meget fint. Liker stemmningen godt.
Tove H.

Mektig og vakkert.
Tove
Nely d.

Takk igjen for hyggelige kommentarer. Er egentlig litt glad i bildet selv også, men det kommer kanskje mest av at jeg er veldig glad i stedet der det er tatt? Bestandig spennende bølger på Mølen mellom Helgeroa og Nevlunghavn.
Unni F.

Lekkert bølgebilde med vakker stemning og deilig blått lys. Har også vært på Mølen uten å finne noe så nydelig som d ette. Veldig bra!
Hilsen Unni
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu