Detalj fra sommerenga
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257554} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ivar B.
Jadda! Dette fungerer utmerket. Gressstrået med brune detaljer (som er viktig) står fint fram mot den deilige uskarpe gjengivelsen av fiolen i bakgrunnen. Blikket mitt glir fra strået og over i blomsten og blir i bunn og grunn hovedmotivet for meg. Meget bra at du har fått frem formen på blomsten så fint. Likte denne. Godt laget. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Enig med Ivar,dette var vakkert.
Nydelige farger og enkelt med dette ene strået mot blomstens duse men allikevel klare farger.
Liker veldig godt kompen.
Hilsen Tone!
Kjell Sigurd S.
Lekker makro Ann. Strået fint plassert, selv om det tangerer blomsten. Blomsten ser noe deformert ut men det er bare positivt. Litt usikker på om begge uromomentene nede til høyre må med, kanskje det hadde holdt med ett? Vel, det blir pirk, for dette bildet liker jeg veldig godt. Flottte farger og en meget pen bakgrunn. Rydd plass på veggen!

Kjell S
Marcelo V.
Jeg liker de sommerlige farger som gir en følelse av sol og varme. (ikke så mye av det i Trøndelag førelopig). God kombinasjon av skarp/uskarp, regner med at brukte stativ.
Marcelo
Ann T.
Hei Ann, dette synes jeg er et bilde som innholder få elementer men sier alt det skal. Det er sommer og du er ute i en eng:-) Fint lys og farger. Jeg tror at jeg ville også vurdert å ta vekk de små gress stråene nederst til høyre. Et bilde jeg liker godt.
Mvh. Ann
Joachim H.
Hei

Et enkelt motiv kan være alt som skal til og jeg synes at du har fått det til greit her Ann. Skulle ønske at strået var litt skarpere i bunnen men det er bare småplukk.

Bra levert :)

Leclic
Steinulf L.
At strået tangerer blomstden forstyrrer litt. Ellers der dette en vakker og vellaget macro.
Avsluttet .
Nydelig komposisjon og fantastisk lys men ville fjærnet gresstrået nede til høyre, ellers nydelig. Snakkes på neste møte..

Rune
Odd Tore S.
Annerledes og elegant.
Det lysere stripene i bunnen er vel ikke nødvendige, men heller ikke plagsomme.
Bra med nye vrier på klassiske motiv.
Odd Tore
Kristin S.
Hei!

Vakker detalj fra sommerenga dette. Fint lys og flotte farger.
Bra komposisjon.

Mvh Kristin
ingeborg w.
Dette er et bilde jeg gjerne skulle tatt selv. Strået som et enkelt motiv, antydningene av stemor i bakgrunnen, passelig fargemetning og godt teknisk.
Ann F.
Tusen takk for kommentarer.

Tangerer blomsten? Nåja, det er nå blått på begge sider av strået.
:-)
Blomsten var noe flattrykt, og ett av kronbladene var falt av, derfor nok litt spesiell fasong på den. Gresstrået nede t.h. er med for å lage litt ekstra spenning, men alle behøver jo ikke være enige i det . . . .

F/2,8 er brukt nettopp for at bare toppen på strået skal være skarp, ikke hele, slik at det forsvinner ned i sommerenga.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu