Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-21 00:21:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger490
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Steinulf L.

Fin skarphet på løvetanna og fin linjeføring innover i bildet. kunne godt tenkt meg hesten litt lysere, det fikser du lett med shadow/highlight filteret i PS. Sjarmerende sommerstemning i dette bildet.
sherzad t.

Hei Anne-Lise... flotte virkelig fine farger... fine fargekontraster... den skarpe blomsten står i kontrast med den uskarpe bakgrunnen... nydelig komposisjon...

Mvh. Taheri
Ingunn S.

Kjempefint med fokus på løvetannen i forgrunnen i kontrast til den uskarpe bakgrunnen. Nydelig sommerstemning og fine farger i bildet ditt.

Hilsen Ingunn:)
Espen R.

Hei Anne Lise
Jeg synes at dette ble veldig bra. Liker perspektivet her, det gir bildet et bra særpreg. Enig i at hesten er litt for mørk, men det fikser du med noen få klikk.
vh
Espen
Simen B.

Dette liker jeg kjempegodt. Løvetannen kommer nesten ut av skjermen mot den uskarpe bakgrunnen. Skarpe og fine farger og en bra komposisjon.

mvh Simen
Anna Rosa L.

dette ble koselig og bondete! Ser veldig norskt ut :) Kjempetøft at selv om bakgrunnen er diffus at vi kan se det fine landet og hesten, fjell, trær og himmel. det er med på å gi den vesle løvetannen mye personlighet!
Igjen noe nytt i fra deg :)
-rosa-
Anne-Lise S.

:-) Artig at dere liker dette! :-) Tusen takk for fine tilbakemeldinger! Jeg har prøvd meg på mer tegning på hesten, men det var dessverre ikke så mye jeg fikk til... Hesten var svært mørk i fargen, med noe rødlighet i solskinnet, men jeg klarte i alle fall å få frem noe av dette. Min kunnskap om PS-arbeid kommer dessverre til kort her....

Anne-Lise
Knut H.

Hei Anne Lise.
Dette likte jeg godt.Mektig flott bakrunn og
en lynskarp fargeklatt av en løvetann,topp.
Likte de defuse lyset med ditto fargetoner
som minner om bilder fra svunnen tid.
Kreativt og pent.
Mvh Knut
Tone A.

Hei Anne Lise
Eit nydeleg bilde som osar av vår og av ''eit lite stykke Norge''. Dvs at den duse bakgrunnen gir noko draumaktig til bildet i kontrast med den skarpe løvetannen framme.
Her får eg kjensla av å vera på setra pga fjellet og det bratte landskapet og det vesle røde huset som gir så fin kontrast til alt det grøne.
Det er også ei stemning av ro med hestane beitande på den frodige marka ein solrik vårdag.
Løvetannen, hesten og huset dannar ein diagonal ,og det er flott dybde i bildet.
Her likte eg best versjon 1 pga at hesten har eit rolegare uttrykk her.
I versjon 2 forstyrrar det brune feltet på hesten litt, det ser mest ut som det er det brune feltet over hesten som har flytta seg ned.
Skarpe detaljar på løvetannen i forgrunnen som har ei flott plassering med stilken skrått inn. Fine fargar og flott komponert i dette mest draumaktige bildet som osar av nostalgi. Kjempebra jobba og inspirerande for meg. (Godt at det ikkje bare er meg som ikkje får alt til i PS, men me lærer etterkvart.)
:) Tone
Avsluttet .

Liker bildet slik det er.
Syns ikke man trenger å se hesten bedre,man ser hva det er:-)
Liker den lysende flotte løvetannen i forgrunnen og som leder blikket innover:-)
Nydelige friske fine vårfarger og fint lys.
Hilsen Tone!
Marit O.

Hei Anne-Lise!
Flott med løvetannen som lyser opp hele bilde
mott denne bakgrunen.
For en deilig sommerfølese her!

Marit :)
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

En nydelig vårstemning dette, i alle fall for oss på høyfjellet. Her har ikke løvetannen kommet enda. Upåklagelig skarphet og et fint lys inn på blomsten, noe som skaper en fin stemning. Bakgrunnen med det grønne frodige gresset og silhuetten av hestene som beiter ute på jordet skaper en fin ro og harmoni over bildet. Landskapet enda lenger bak med grantrærne og huset i bakken gir meg en fin idyll til sommeren. Meget fint og noe spesielt dette Anne-lise.

Ha en fin fotouke fra meg!

Mvh

Odd E.
Lars-Anders M.

Jeg syns allt for stor del av bildeflaten er uskarp. Man kan lure på om dette er bevisst. Eller om du ikke vet hvordan man unngår dette. Liten blender og stativ hadde gjort seg her. Ok.
Anne-Lise S.

Heisann, og tusen takk for alle tilbakemeldingene! :-) Svært hyggelig med gode kommentarer om hva som fungerer. Til deg Lars-Anders kan jeg fortelle at valget om fokus i front og uskarpt bak er et helt bevisst valg! :-) Kameraet ble innstilt for akkurat denne effekten!'

Anne-Lise
Steinulf L.

Synes v #2 blir riktigere.
Stig Børre E.

Nasjonalromantisk fargebombe.
Liker valget ditt av grunn dybdeskarphet her. Tror bildet fort kunne blitt kjedelig med
maks dybdeskarphet. Komposisjon og farger er tiltalende. V2 faller best i smak.

StigB
Lars-Anders M.

Ja jeg tror deg. Men da ville jeg gjort bakgrunnen enda litt mere uskarp. For som det nå er vet man ikke sikkert vad du vil. Ellers er bildet ok. Men jeg bare skriver det jeg mener.
Ja mener at fotodottens medlemmer ofte bare skriver vad foregående har ment. Det er få som kommer med avikende mening. Men det er lov. I alle fall på mine bilder.
Anne Kristin Fiskaa h.

Hei

Virkelig flott og nasjonalromantisk. Flott komposisjon og nydelige farger.

Anne K
Anne-Lise S.

Hjertelig kveldstakk for svært hyggelige kommentarer fra dere alle! Til deg Lars-Anders vil jeg bare si at jeg er glad for at jeg har fått deg til å undre på hva jeg vil med motivet mitt og hvordan det er skapt. Det er også en reaksjon, og gir dette deg en reaksjon, en tanke, en følelse, så har jeg oppnådd mye!

Anne-Lise
Inger-Lise S.

Et fint motiv dette. Meget bra komposisjon. Skarp og leker løvetann, fint plassert i bildeflaten.Et flott sommerbilde:)

Inger-Lise
Knut-Inge J.

Skriv under all ros dette fotografiet har fått. Virkningsfullt at løvetannen er ''like stor'' som hesten og granklynga i bakgrunnen.
Hans-Jørgen H.

Go morgen Anne-Lise!
Kunstnerisk og fint uttrykt dette!
Spennende komposisjon med fokus på den ene løvetann for så å gå over på de tre mørke diffuse hestene i bakgrunn beitende i løvetannenga mot gården.
Den blå himmel helt opp til høyre synes jeg ga blikket en fin diagonal sammen med hestene og gården.
Ha en fin maidag!
Hans-Jørgen
Anne Ø.

Spennende bilde, motiv med løvetannen som dominerer
foran et malerisk preg ellers i bildet.
Fornemmelse av vår, varme, ferie!!

Anne:)

Anne-Lise S.

Kjempeflotte tilbakemeldinger fra dere alle! :-) Tusen, tusen takk!

Anne-Lise
Thomas S.

Det bilde her hadde ikke hatt noe betydning uten den bakgrunnen du har på bilde.. Hadde du hatt en storby bak (oslo) så hadde bildet blitt mer ''stakkars'' blomst bilde..

farvene gjenspeiler motivet, og fantasien glir igjennom hele bilde.. kort forklart, motivet (blomsten) er så bra at vi blir nysgjerringe på resten av bildet.. og det er det ikke mange som tar hensyn til..

så her har DU gjort et meget godt arbeid.

- thomas sandmoen
Anne-Lise S.

Tusen takk for dine tanker, Thomas! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu