the old sorrow
Jeg har lagt ut bildet under Bildekritikken fordi jeg tror at din utilslørte, direkte kritikk bidrar til at jeg blir en bedre fotograf, og at andre som leser din kommentar lærer noe av den. Jeg tåler både ros og slakt, men jeg misliker ukritiske kosekommentarer. Dette bildet er altså lagt under Bildekritikken, et forum som ikke bør ødelegges av snillisme og ukritisk kosekultur. Vær saklig og kritisk: Kall en spade for en spade, uten å tåkelegge ditt budskap.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSandisk EXTREME III minnekort brukt!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Line Kristin W.
Bildene dine er utrolige studium i sammensurium av følelser på godt og vondt. En fryd for øyet, men et ubarmhjertig slit for sjel & hjerte.

Så altfor fristende enkelt å vri seg unna med en kjapp kritikk om imponerende ubegripelig teknikk og noe bortimot overjordisk (kanskje rettere underjordisk) kreativitet og jeg forstår ikke hvor du henter det fra men gu'bedre så glad jeg ikke er henne som bor i hodet (ditt) når bildene kommer. De skremmer vannet av mine værste mareritt!

Druknende barnehelgen, religionskorsfestelse, blinde guder... kjærlighet inntil døden skyller sorgen bort.

Så vondt, så flott.
Arne S.
Et bilde som oser av innlevelse, til tross for manglende blikkontakt. Du gjør det ikke spesielt enkelt for en skarve kritiker. Motivet egner seg mer for betraktning enn beskrivelse. Jeg kan se lenge på dette.
Kai-Wilhelm N.
Dette liker jeg rett og slett ikke... For meg er det ufyselig..
Med andre ord; bildemessig og følelsesmessig er det bra, men for meg er det ikke noe jeg ville valgt ut til å ha i mitt hjem.
Dermed har du nok et bra bilde...

mvh
-k
Ann F.
Teknisk kan du dine saker, og for såvidt snakker det også til meg.
Det sier - snu deg vekk. Jeg føler meg truet.

Mvh Ann
Kolbein S.
Har sett en del på dette bildet i kveld, og jeg finner ikke ut av det.. Jeg synes det er litt kjedelig, og jeg klarer ikke og se noen historie i det dessverre.. Kanskje jeg rett og slett er vant med flere elemtenter i bildene dine og derfor forventer mere og forholde seg til? Teknikken er jo som alltid god da;-)

MVH
KS
André M.
Ekkelt bra. Treffer meg. Teknisk holder du god, gammel standard: Gjennomarbeidet til tusen. For meg blir dette et rent stemningsbilde (ingen god stemning), selv om jeg ikke finner ut av historien. Er ikke alltid nødvendig heller. Dette funker.
Julie E.
Jeg er kjempemessig fascinert og inderlig imponert!

Jeg ser for meg et trangt lite, bittelite rom. Mørke vegger. På en av veggene finner jeg dette bildet i stort format. En eller annen form for belysning er det der, akkurat nok til at jeg ser hvor skummelt dette er.
Kanskje jeg da ville ha forstått noe om psykoser?
mvh Julie
Chr. G.
Symmetrisk markspist, godt inntrykk av forråtnelse og samtidig en eller anne form for liv. Kanskje iferd med å våkne, får noen tanker om ting som tar form av tilsynelatende ingenting. Snart sprenges glasskuppelen og et nytt individ vandrer rundt og hjemsøker soverommene i natt.
Dag T.
Giger i dusjen? Men så var det vannet, da...

Nei, denne gangen får jeg ikke elementene til å harmonere selv om fargebruk og overflater stort sett er like bra som vanlig. Unntak: vannet ser for friskt ut.
Eirik H.
For meg blir dette meir ei stilstudie enn eit treffande bilete. Eg saknar kanskje litt av det tredimensjonale uttrykket som er så framtredande i dei andre bileta dine. Her får eg ikkje tak på relasjonen mellom ansiktet og bakgrunnen, og det som framstår som veske i botn av biletet. Desse elementa sit ikkje for meg, og då treff ikkje bodskapen meg som den vanlegvis gjer med dine bilete.

Men skummelt? Nei, til det er virkemiddela alt for overtydelege for meg.
Espen A. I.
Genialt rett og slett. Kanskje litt PSaktig og lite foto. Jeg vet ikke hvilke fremgangsmåter du har i din fotografering og ikke minst redigering, men unge mennesker som meg treffer du godt.

Espen
Erlend M.
Oi, her må visserlig takkes de som har skrevet! Spesielt de som nevner noe negativt så jeg ikke blir for komfortabel..
Bjørn H.
Drrrit bra. Villet dempet panna litt, kontrasten blir for sterk. Men du verden så kreativt.

Bjørn
K. H. R.
alltid bra teknsik, men jeg synes tematikken blir litt vel cheesy og ledende dyster. Litt som en billedkunstnerisk versjon av Nightwish om jeg skal være så fæl.

dan
Malin R.
Du har mye bra, mann. Eneste jeg har å si. Liker bildene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu