jåttånuten
Bildet er tatt rett før midnatt den tjueåttende desember totusenogsyv, da det lå et grøttjukt teppe av dis over hele stavanger. En trengte ikke å komme høyere opp en ullandhaugtårnet, hvor bildet er tatt i fra, for å komme ut av tåken igjen. Med dette spøkelssteppet som en forbannelse over landskapet nedenfor ga selv enkle små gatelys en meget uvanlig lysforestilling.
MINDRE blenderåpning \/
forstår ikke nå i ettertid hvorfor jeg ikke brukte en større blenderåpning.
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/5
  • Lukker13s
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Magnus T.

Flott og spennende lysspill i tåken. Liker det ultravide formatet. Skjønner ikke hvorfor du helst ville bruke større blenderåpning her. -Magnus
Roald E.

Vet ikke om du har tenkt over det, men vi har faktisk ikke kommet til 28 des. 2007......:-)
Dan S.

stilig lys,får en følelse av filmen ''den13krigeren'' hvor lysormen snor seg opp gjennom skogen..liker formatet også.mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Litt uklart i de mørke områdene, men ellers stilige farger. Veldig spennende med den tåken og lyset som skinner gjennom. Fint bilde!
Ronja
Aksel Anker H.

tusen takk for kommentarene folkens, kjekt å vite at det ikke var for sent for å få noen kommentarer på bildet. det står riktignok at jeg skulle ønsket større blenderåpning i 'egen vurdering', men men jeg mente mindre, jeg har prøvd å korrigere det med de ovenforstående linjene, om enn heller mislykket; skjønt mindre blenderåpning hadde vel heller ikke medført noen mirakuløse forbedringer, men ajja, var vel en der og da tanke. de uklare mørke feltene har nok kommet til under komprimeringen.
Håvard S.

Bare en ting å si, Vakkert!! likte også det vide formatet.
Håvard S.

Bare en ting å si, Vakkert!! likte også det vide formatet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu