Bildet inngår i albumet Blomster og planter -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258684} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Espen R.

Dette ble jo et meget bra resultat. Liker perspektivet spesielt godt, annerledes og spennende. Bakgrunnen er lekker, og skarpheten er upåklagelig. Og alt dette med kompaktkamera..:-)
vh
Espen
Rolv B.

Flott og uvant perspektiv. Sånn ser det altså ut fra maurens synspunkt. Det såkalte ''kompaktkameraet'' du har, står ikke tilbake for mange speilreflekser. Eneste forskjellen på dette og en gjennomsnittlig speilrefleks, er at du ikke kan skifte objektiv! Og likevel godt gjort!
Mvh Rolv B
Arvid M.

Hei! Dette var ei nydelig bilde og fin komp.. av ein løvetann tatt bakfrå som ein ikkje ser så mange bilde av. Skarpt og klart med fin bakgrunn. Mvh Arvid
Rune S.

Hei Anne-Lise! Artig og fint bilde i kålmarksperspektiv! En enkel og fin komposisjon, skarp og frodig i friske, fine farger. Ser ut som om du klarer deg meget langt med den lille Ixusen.

Mvh
Rune S
Simen B.

En skikkelig farvebombe dette fra en artig vinkel. Liker det.

mvh Simen
Inge S.

Hei.
Helt topp dette og du hadde ikke klart dette med
et speilreflekskamera :-)

Mvh Inge
Anne-Lise S.

God formiddag! :-) Takk så mye for gode kommentarer! :-) Artig at dette fungerer for dere! Tror du ikke det da, Inge, at man kan krype like godt med et speilrefleks? ;-)

Anne-Lise
Arnhild A.

Liker bildet ditt. Nydelige skarphet og farger på løvetannen, liker vinkelen. Flott bakgrunn.

Mvh Arnhild
Jacob V.

Hei

Jeg slenger meg på alle de andre gode kommentarene :)


-Jacob-
Anne-Lise S.

Et blomstrende takk til deg, Arnhild, og til deg, Jacob! :-) Hyggelig at dere liker det! :-)

Anne-Lise
sherzad t.

Hei Anne-Lise... Et spennende og fargerikt motiv som er godt plassert inn i bildet... bra valg av vinkel... veldig skarpt og fint dette.... Når jeg ser på dine bilder innser jeg at det er likegyldig hvilket kamera man bruker.. de bildene ser ut som om de har blitt tatt med et bra speilrefleks kamera... du har virkelig kreative øyne som ser de flotte motivene og som kan komponere dem på en proffesjonell måte:)

Mvh. Taheri
Bjorn F.

Hei Anne-Lise.
Et anderledes og meget stilig bilde av løvetannen der den strekker seg mot den blå himmelen. Bra dette.
Hilsen Bjørn.
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

Flott fotovinkel, der du vinkler blomsten fra en kant en sjelden opplever og ser. Løvetannen er ikke noen enkel vekst, noe en lett ser når en gransker blomsten. Mye som skal til for å kunne stå oppreist i vær og vind og utføre sin misjon. Meget bra dette, der skarpheten er upåklagelig og der fargene blir godt fremstilt pga. det fine lyset inn fra venstre. Nydelig der den blåe himmelen samt omgivelser som hus og trær skaper en fin stemning.
Du ble gul på ryggen nå da Anne-Lise?

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Tusen takk, Sherzad! :-) Ordene dine varmer godt, men må nok si at der er mange begrensninger med et kompakt... Jeg jobber med kameraet så godt jeg kan, tester ut, prøver og feiler, og dotten er et kjempefint sted å få tilbakemeldinger på som gjør at jeg prøver ut enda mer. :-) Det gjelder bare å ikke gi opp!!!

Odd E: Ble vel heller grønn ;-) der jeg lå og sprella på en gedigen gressplen med løvetenner hist og her og prøvde ut ulike vinkler ift. bakgrunn og bruk av kameraet mitt. Takker så mye! :-) Undersiden av løvetanna er svært så spennende synes jeg! Det var også interessant å se hva jeg kunne få utav denne vinkelen ift. miljøet omkring. :-) Takk, takk!

Bjørn: En løvetann kan overleve mye! :-) Tusen takk for fin tilbakemelding!

Anne-Lise
Marit O.

Flott vinkel som gir en fin effekt Anne-Lise!
Mvh Marit!
Jorun Kristin N.

Hei Anne-Lise!
Likte vinkelen godt,
baksiden behøver ikke alltid å være kjedelig.
Deilig å se hvordan den strekker seg mot lyset.
Fint bilde.
Mvh
Jorun
Anne-Lise S.

Tusen takk! :-) Fint med litt trim for fotografen også! ;-)

Anne-Lise
Steinulf L.

Endelig et kamerastandpunkt som er lavt nok. Stjerne i boka for gården vi skimter i bakgrunnen. At det ikke bare er en himmelbakgrunn hever bildet betydelig.

Dette er et godt eksempel på at det går an å ta meget gode bilder av nokså ordinære og velbrukte motiver. - Og at det er fotografen og ikke utstyret som er avgjørende for resultatet.
Anne Ø.

Herlig, livgivende vinkel. I full blomst ut mot verden!!

Anne:)
Avsluttet .

Har bare et ord:Tøfft:-)
Dette liker jeg kjempegodt.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Heisann på dere tre! Takker hjerteligst for helt konkrete tilbakemeldinger bl.a. om at kameravinkelen fungerer godt her! Det er bare å komme seg ut og begynne å krype dere! ;-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu