Our Lady
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-27 14:24:16
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-05-27 22:41:59
    Versjon #3
Utstyr
  • D70
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258719} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torild H.
Liker uttrykket, stemningen du har fått til her; hard mur til å bli så soft, fin elde.

Men måten det blir presentert på, at det såpass store mørke partiet til høyre går i ett med bakgrunnen, er kanskje ikke så fordelaktig. kanskje en ramme eller grå bakgrunn hadde gjort seg.

For min del kunne det godt kuttes fra nederst opp til kv.format, da jeg syns lysspillet i bladverk øverst er det som jeg syns er den beste delen av bildet. Nå konkurrerer bladverket med nedre del av stolpe (?) om å være fokuspunkt og blikket flakker mellom disse. (selv om jeg ser at du kanskje har tenkt paralleller av klokketårn og stolpe i oppbygging av bildet) Kanskje bildet også skulle være rettet opp, med utgangspunkt i et rett klokketårn, da denne skjevheten er iøynefallende.

Mvh Torild

Morten M.
Hei bi, og takk for komment på mine bilder. Dette bildet e det føste jeg føler jagkan kommentere, er ikke så abstrakt av meg:) Bildet her av vår frue er meget bra i mine øyne, behandlet bra i etterkant og framstår meget bra. greinene itt i veien kanskje:) hei og hå.
Brit M.
Takk for kommentarer, Torild og Morten.
Torild: Har lagt inn en opprettet versjon, fikk ikke til å forandre bakgrunn, men jeg er av og til litt ''mørk'' av meg (tvilling), så slik sett ble bildet som jeg forestilte meg det. Men jeg har en elendig skjerm, og ei maskin som går etter eget forgodtbefinnende, så muligens er bildet lysere på min, får høre hva andre har å si?
Jeg skal ikke kutte nei, grav/minnestøtten er hovedmotivet her, prøvde å formidle den myke, vakre marmoren. Fruen får finne seg i å fungere som bakteppe, og også for å gjenta formen. Men enig i oppretting, så fikk jeg også bort den irriterende blå stripa. Takk for at du påpekte det, noenganger ser man (jeg) ikke selv, treningssak, vil jeg tro. Må bli bedre på det :-)

Brit
Per Olav V. T.
Litt for mørkt etter min smak, selve korset går i samme sjanger som deler av bakgrunnen og blir litt anonymt. Blikket trekkes mot klokka for min del. Du kan sjekke om skjermen din er rett instillt her hvis du er usikker på dette:
http://www.akam.no/guider/kalibrering/
mvh Per Olav
Brit M.
Takk for kommentar, Per Olav, nyttig å vite at andre syns det er mørkt også. Har lagt ut en lysnet versjon. Har sjekka skjermen og det ser greit ut ihht akamsiden. Sitter gjerne i sofaen med pcen på fanget, og fargen forandres når jeg forandrer stilling, slik at jeg må vippe på skjermen. Litt uproft kanskje? :-) Skal ha det i mente ihvertfall.

Brit
Bodil Kristine F.
Det første som slår meg, er den spesielle stemningen du har fått til mellom disse gamle murene. Det myke du har fått fram i stein og marmor er flott, og særlig fargetonene i tårnet. Fin vinkel du har fotografert fra. Det er ingen dum ide å lysne skyggene samt kutte nedenfra så bildet blir kvadratisk. Dette mest fordi sokkelen til korset er noe overdimensjonert etter min smak. Bladverket skaper forøvrig en fin kontrast til alle de andre linjene.

Mvh Bo
Brit M.
Takk for hyggelig kommentar, Bo. Det er riktig at sokkelen er overdimensjonert. Jeg har et spesielt forhold til Frukirka og prøvde her å skape en tung, grunnfesta virkning, noe som har vokset opp av jorden. Hvis jeg kutter, vil også steinhellene forsvinne, de er med på å definere tyngde og forsvinningspunkt. Men interessant at noen ville croppet, har sett på det flere ganger, men det blir nok slik det er, i mitt hjerte. Men lysna det.

Brit
Ingrid Ovedie V.
Vår Frues Kirke står også mitt hjerte nær, og dette bildet likte jeg. Er enig med kommentarene hittil, og ser av de øvrige versjonene at lysere toner gjør bildet sterkere.

Hilsen fra Ingrid
Brit M.
Takk for kommentar, Ingrid, de lyse tonene får fram en del detaljer, så jeg må vel være enig med flertallet jeg også :-)
Hyggelig at du likte det, spesielt siden middelalderkirken vår betyr noe for deg også. Trondhjemmer antagelig :-)

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu