Livets tre
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Nikon AF DX Fisheye 10,5 f/2,8G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger687
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Cornelia T.
Oj, flott bilde av treet, liker hvordan det fyller hele bildet med greinene sine. Bra vinkel og utsnitt du har valgt, det får treet til å virke majestetisk...
Liker dette bildet veldig godt.

mvh, Lia
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble fint. Skikkelig yggdrasil-tre dette her, som strekker seg langt ut med fisheye-objektivet. Det ser litt vel ''sært'' ut i høyre kant, så jeg ville vurdert å kuttet litt her. Bonusen blir at treet blir midtstilt, noe jeg tror passer bra i et slikt bilde. Sepia-toninga fungerer.

Torbjørn
Øyvind A.
Fin tilnærming til motivet - tett på, og greinene gir et veldig tredimensjonalt inntrykk. Jevnere bakgrunn hadde gjort seg, dvs enten mer eller mindre skyer.
Ø.
Erik J.
Oisann! Hjertelig takk for anbefaling og kommentarer! Øyvind, du treffer spikeren på hodet med hensyn til bakgrunnen: jeg har funnet et område med fantastiske trær, som jeg kommer til å oppsøke igjen - og slike forbedringsprosjekter er jeg veldig glad i! Den store skyen skal bort!
Per Einar G.
Hei,
Her har du brukt fiskeøyet til å skape et vakkert og meget severdig bilde, toning, landskap og komposisjon helt OK. Kunne også tenkt meg å sett dette bilde med mye dramatiske skyer i bakgrunnen (lyn og torevær) kansje :)

Per E.
Anne Ø.
Dette er spesiellt flott synes jeg med et så tett utsnitt
samt at du får noe av omgivelsene også frem.
Eiketrær er majestetiske!!
Liker svært godt fargetonene og lyset.
Anbefales.

Anne:)
Arne S.
Frittvoksende trær er vakre og framstår som skulpturer i landskapet. Her har du funnet er prakteksemplar. Liker den tette tilnærmingen og at grenene er utgående i bildeflaten. Enkelt og fengende. Jeg kan se lenge på dette.
Ann T.
Dette var veldig fint Erik. Jeg liker at du har brukte denne lave opptaksvinkelen. Meget bra effekt.
Mvh. Ann
Bjørn H.
Dææævven så stor skjerm du har da, jeg må jo scrolle meg trill rundt :))

Treet er storslagent og mektig i all sin prakt. Bra fotografi.

Du har vært litt gjerrig i bånn.

Bjørn.
anne g.
veldig veldig flott! anne
Tor Olav O.
Mektig og dramatisk.Godt bilde av et flott tre
mvh
Tor Olav
Anne Lene B.
Hei Erik
Et mektig skue av et yggdrasil-tre
Flott opptaksvinkel og bruk av optikk som forsterker følelsen dette treet gir, samt nydelige toner! Virkelig vakkert, så dette anbefales!

Hilsen Anne Lene
Odd Tore S.
Spennende vidvinkeleffekt, gjør seg bra her.
Ikke ofte at jeg kommenterer at himmelen er for dynamisk, men i forhold til dette motivet synes jeg enstonet og gjerne litt mørk himmel hadde gjort seg.
Odd Tore
Espen A. I.
Detaljer er fantastisk å se på i fotoverdenen, dette kan man se på i evigheter og fortsatt fine småting man ikke har sett før, knall!

Espen
Ivar B.
Meget bra dette. Fine toner og linjer i bildet. Hadde kanskje blitt enda bedre mot en skyfri himmel slik at bakgrunnen ble noe roligere. Et kutt i bunnen slik at man bare står igjen med trekronen er også en vellykket løsning, men kanskje ikke bedre enn det utsnittet du har valg. Bra! Mvh Ivar.
Rolf S.
Et majestetisk tre som burde få litt mer mark å stå på.
En javnere bakgrunn vil sikkert fungere veldig bra, men jeg synes nå den lyse himmelen - eller den mørke skya for den saks skyld - tilfører mye spenning i bildet.
Øistein T.
Dette var fett, helt rått. Flott lys som fremhever strukturene. I mine øyne hadde det blitt kjedeligere dersom himmelen var blå over det hele. Skyen bak er med på å skape dynamikk her.

Øistein
Marcus B.
Det här var pampigt! Jag gillar den mycket. Bara att gratulera till en fin bild!

Mvh
/Marcus
Anne-Lise S.
Her får du frem storheten ved dette mektige treet på en utmerket måte. Liker også hvordan du maler med lyset, og dine gode bruk av bildeflaten! :-)

Anne-Lise
Erik J.
Takk for for nye kommentarer på et ''gammelt'' bilde. Det gleder meg at bildet kan leve mer enn 2-3 dager... Dette bildet har forøvrig Farvelabben printet ut på en helt fantastisk måte i 100x70 til min datters minimalistiske hjem, rammet inn i en fet maleriamme (valgt av Kaja) med hvit passepartout til totalmål 130x100. (slikt har ikke jeg plass til, hverken hjemme eller i min bil, dette måtte kjøres i det unge parets bil som rommer utallige surfbrett)
Kristoffer L.
Mektig - og fullt av detaljer, absolutt hele veien. Og jeg er enig i at skyen bak skaper dynamikk.

Jeg kan levende forestille meg at dette ble bra i stort format.

Det jeg lurer litt på, er om ikke en liten spissing av konstrastene ville kunne spisse bildet enda litt mer.

- Kristoffer

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu