Sylvia
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_25962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom B.

Mnjaa. Fin ide, men det funker ikke for meg. Litt for uskarp i fjeset, og litt for mye rot i bakgrunnen. Øyet mitt krevet ett punkt å feste seg på.

TomB.
Tove H.

Forsåvidt litt enig med TomB. Hadde øyet mitt hatt et fokuspunkt - feks om ansiktet hadde vært skarpt...så er bakgrunnen forsåvidt helt fin som den er.
Likte imidlertid stemningen i bildet. Fint med det røde og blåe i halsen. Og det at hun hun går framoverbøyd, mot oss.
Har du flere i samme gate ?
Anders J.

Eg syns dette var eit ok bilde sjølv om det blei litt vel uklart. Men hovudmotivet kjem fram og det formidler den informasjonen som må til.

AJ
Tove H.

Ja - tror Anders J er inne på noe.
Carsten A.

Enig med TomB - særlig er øvre venstre del av bakgrunnen distraherende. Ellers bærer bildet litt vel mye preg av kunstig softing - bl.a. i forkant av modellen. Hadde nok vært bedre om dette var mer maskert av like kunstig tilført korn (=noise). Så dette skulle det gå greit å rette på.
MVH CA
Ferran C.

Nice effect, i just picturing the same but with a clear face it could be very impresive and much nicer, but i don´t know how. I like the red ''thingi''.
Ferran
Tom Ståle E.

Takker for kommentarer. Softingen er oppstått, fordi jeg plukket opp et lite tynt isflak, og holdt foran linsen. Derav strukturen i og rundt modellen. Bildet blir faktisk bedre å se på i en 70x100 kopi enn her. Allright å høre kommentarer rundt tydeligheten av ansiktet.
Ronny Manuel D.

Dette bilde likte jeg!litt nytt.. stå på!!
Merethe W.

Spennende dette her! Mener imidlertid at ansiktet er for definerbart; synes godt det kunne vært like soft som resten. At det ikke blir noe skarpt punkt i bildet gjør ikke noe for meg.

Mvh Merethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu