VEGSKILLE/CROSSROADS
Bildet inngår i albumet BRITANNIA -
Utstyr
  • ROLLEIFLEX 3,5 C
  • XENOTAR
  • Brennvidde75mm
  • Blender-
  • FilmtypeKODAK TRI-X 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259878} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torild H.

En utmerket reisedokumentar... forresten; mer enn det; bildet er jo også en nytelse i s/h og komp./utsnitt/linjer. Ser også en sammenheng mellom skiltvirvaret og denne Angeline Lee; en søker informasjon og må velge vei, deretter, avhengig av hva en fikk vite.

Minner meg om at jeg snart må en tur til vest-Irland igjen, om så ikke for noe annet enn at jeg ikke sist gang fikk tatt noen bilder av skiltingen der, gjerne midt i en liten by, i et kryss der alle veiene møttes; skiltingen ble ganske omfattende, både på engelsk og irsk, og pekte i ganske tilfeldig retning, i alle fall slik oppfattet av en turist som var ute etter - å vite.

Denne Angeline, fikk du tatt bilde av henne også...blir kanskje neste bilde?

Mvh Torild


Anne Lene B.

Hei Knut-Inge
Herlig reisedokumentar med mange spennende detaljer, linjer og flater å fortape seg i! Håndverket er som vanlig eminent! Får så lyst til å reise når jeg ser slike bilder som dette som formidler stemningen så godt! Takk for at du deler med oss!

Ønsker deg en god helg!

Hilsen Anne Lene
Lise U.

Morsomt å se et bilde fra Newcastle. Virvaret av skilt i forskjellige sjangere setter fart i assosiasjonene. Et veldig innholdsrikt bilde som kler svar/hvitt-formatet.

Lise U
Knut-Inge J.

Mange takk alle tre, for hyggelege og rause tilbakemeldingar! Det er alltid ei godkjensle når betraktaren ser det som ein sjøl ser i det ein tar bildet.....
Såg desverre ikkje noko til den mystiske dama sjøl - skulle gjerne ha avlagt henne eit besøk, ikkje for å bli spådd, men for kanskje å få tatt nokre bilde til samme pris....
Stemmer det, Lise - det er Newcastle. Like nede i ''høgget'' her finns eit utmerka fotografi-galleri: SIDE GALLERY. Anbefales.
http://www.amber-online.com/sections/photography/pages/si...collection
Lise U.

Hei Knut-Inge, har ikke vært på Side Gallery på et par tiår, men det var et flott sted den gangen også...

:) Lise
Lise U.

Hei Knut-Inge, har ikke vært på Side Gallery på et par tiår, men det var et flott sted den gangen også...

:) Lise
Knut-Inge J.

Spennande lokale - og godt fornøyd med besøket: Fann stor poster av Robert Doisneau's ''Les enfants de la place Hébert'', etter ei utstilling i 1989 :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu