Frodig forfall
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-09 23:02:45
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-06-09 23:05:23
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260057} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ingeborg w.

Her har du et motiv med kjempepotensiale, men dessverre har du ikke gjort nok ut av det. Det er lyset som skorter, flatt, kjedelig og melkehvit himmel. Dra tilbake i annet lys, tåke, morgen eller kveldslys, legg deg ned, kryp rundt, ta masse bilder fra forskjellige vinkler og i store og små utsnitt. Lykke til!
Atle J. G.

Dit noemen we in makelaars-taal 'Een opknappertje'.
:-) Atle
Nely d.

Takk for ærlig tilbakemelding Ingeborg. Jeg er helt enig og hadde vel egentlig sett det selv. Tar nok en tur igjen når lyset er mer heldig.

Til Atle: Ja maar het is nog maar de vraag of er nog wel iets op te knappen valt! Dan zou het wel een avontuur huisje worden.
Nely d.

Er muligens mest fornøyd med versjon 2
Kathrine Å.

Hei, Nely. Jeg liker versjon 1 best. Syns at de gamle bygningene må syns. Himmelen kunne vært noe sprekere, syns jeg. Du har ikke et bilde av en himmel liggende? En som du kan klone inn her?
Vennlig hilsen Kathrine
Anne-Lise S.

Dette er et paradis for en fotograf! Her har du et motiv som jeg håper du vil dra tilbake til under de ulike årstider, om du har mulighet. Jeg vil gjerne følge dette stedet. Tenk deg også dette om høsten med herlige høstfarger omkring, og om vinteren da, med snøen tungt over falleferdige tak. Utrolig herlig sted, og jeg velger meg V1 til tross for at himmelen er som den er. Da har du evt. noe å gå utfra neste vår, med annet lys; morgen formiddag, ettermiddag, kveld... :-) Stå på! Håper det kommer mer herfra. Gi meg gjerne ei melding når du evt. legger inn fler bilder fra stedet! :-)

Anne-Lise
Nely d.

Takk til Kathrine og Anne-Lise. Ja, det er et spennende sted som jeg helt sikkert kommer til å dra til flere ganger. Det er heldigvis like i nærheten av der jeg bor. Jeg skal gi beskjed Anne-Lise når jeg legger inn flere bilder fra stedet. Hilsen, Nely
Ann Kristin S.

Du komenterte mitt bilde ''der ingen skulle tru at nokon kunne bu'' før i dag. Det kunne du kalt dette bildet også. Det var et romantisk hus, men tenk å bo i huset..... Fint bilde, selvom himmelen ble for lys. Jeg likte det godt.
mvh Ann Kristin
Morten W.

Hei
V1 synes jeg er best. Men jeg mener du burde flyttet deg litt mer mot høyre. Og så er det noe med trærne/buskene foran huset som gjør at man ønsker mer luft foran til venstre i bildet.
Rett-på bilder som V3 er stort sett ikke noe for bygninger hvis man prøver å vise en helhet.
Ser du beklagde deg litt over gressklipperen i V3. Den er jo et skoleeksempel på hva som kan klones bort uten at man kan kalle bildet manipulert. I dette tilfellet: "Klone bort=rydde bort".
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu