Lappugleskogen del 1
Mine hittil sterkeste naturopplevelser fikk jeg under et par intense kvelder sammen Göran Ekstöm sine fantastiske Lappugler. Å ta del i deres liv; se de store vakre uglene sveve gjennom skogen, totalt lydløst og som spøkelsesaktige uvirkelige skygger, hannens overlevering av mus og hunnens mating av ''urskogtrollene''... Disse sterke opplevelsene ble for mye for en stakkars naturfotograf... med gråtsprengte øyne var jeg knapt i stand til å se om bildene ble bra, sterkt berørt og andektig over disse mektige inntrykkene.

Starter litt forsiktig på min miniserie fra Lappuglenes rike, og velger derfor først å presentere den viktigste faktoren for disse fuglenes eksistens.
Bildet inngår i albumet Lappugleskogen -
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 24-105mm f/4 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger914
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
William L.

Utrolig tøft bilde, veldig fint
Kathrine Å.

Hei, Stian.
Skjønner Sverigeturen var en suksess. :) Blir artig å se uglebildene etterhvert. Jeg syns dette var et nydelig bilde av en søt krabat. Skarphet, utsnitt og farger sitter bra. Intet å utsette på dette. Men det aner meg at vi kanskje får se denne skapningen i et nebb etterhvert?
Kathrine.
heid-sissel f.

Dette er virkelig nydelig... skarpt og fint. Og de brune fargetonene er lekre...

Heid
Ole Martin D.

Her blir det mye bra etter hver og må jo si at Axel(musa) gjorde sterkt inntrykk på oss Stian, både død og levende.Flott lite sak dette. Gleder meg til å se hva du smeller til med av Lappugler. Du har jo også formidlet opplevelsen utmerket i tekst også og det var jo helt utrolig.
Knut Børge S.

Hei Stian!

Et flott bilde av lappuglas hoverett som presser seg ned til bakken for å gå i et med omgivelsene. Skarpt og detaljrikt med flotte farger.

Gleder meg meget til å se de andre bildene i denne serien!

mvh KBS
Terje S.

Var litt spent på resultatet fra turen å fikk nærmest hakeslipp når jeg fikk presentert mus.Gleder meg virkelig til oppfølgeren.


Terje
Aleksander M.

Hei
Et av de bedre musebildene jeg har sett. Gleder meg til å se de andre bildene dine :) De er sikkert veldig flotte de også! Synes du hadde laget en veldig fin tekst til bildet også.

Mvh Aleksander
Stian H.

Hei, og så koselig at dere likte Görans lille venn, Axel.

Hadde ikke trodd en liten svensk skogsork skulle gjøre slik intrykk på meg ole M, men det var en spennende og kjapp liten rakker å jobbe med! Forresten, takk for en utrolig tur!

Kathrine, turen var en kjempesuksess; Haukugle, Perleugle og ikke minst Lappugle på ett døgn! Ugledøgnet! Vil ikke røpe lille Axels sjebne, men følg med så får du se...

Takk for ros :-)

Stian
Mari S.

Veldig skarp og fin øyekontakt, jeg likte dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu