Lunde
Nebb i motlys gjør et annerledes lundebilde.
Bildet inngår i albumet Lundefugler - Lundefuglen (lat. fratercula arctica) fasinerer meg. Det er ikke uten grunn at den blir kalt for sjøpappegøye.
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 400mm f/4.0 DO IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260407} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.
Fint og skarpt bilde av lundefugl. Men som den pirker'n jeg er når det gjelder fuglefotografering så ville jeg i dette tilfellet hatt med hele fuglen. Akkurat det kan vel være en smaksak.
Jeg tar meg friheten til å pirke litt til. De runde lysflekkene som jeg antar kan være lens flare p.g.a. motlys ville jeg ha forsøkt å blure ned så de ble noe mindre forstyrrende. Et så skarpt og fint fuglebilde fortjener at ikke bakgrunnen griper forstyrrende inn og tar oppmerksomheten. Et ekstra pluss sett fra min side er solas gjennomlysing av nebbet og solstrima som følger toppen av fuglen helt fra nebbet og ut i høyre bildekant.
Roar
Erlend K.
Jeg er glad i pirk :-)
Thorbjørn R.
Jeg synes utsnittet her er fint. Som Roar er inne på er lyset på nebbet veldig flott. Jeg er også enig med Roar i at de runde lysflekkeen kunne vært tonet ned. Men dette er bare pirk - bildet er kjempeflott.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu