Lappugleskogen del 4
Kveldslyset gløder, myggen surrer og vakre lappuglefrøken har sittet i snart 2 timer og lokket forsiktig på hannen. Hun kikker seg rundt, lurer på om han snart kommer med mus.

I reiret venter ''trollene'' på mat, og et stykke unna venter en spent naturfotograf på en overlevering av mus i nettopp dette treet, NÅ, før det varme lyset forsvinner...

Som svar på mine inderlige ønsker; der sitter han med mus i nebbet!
Kan man bli lykkeligere? To slike vakre fugler i samme tre, overlevering av mus og en spennende kontakt mellom fuglene, og i varmt kveldslys.

Skal gjerne innrømme at følelsene gikk litt av skaftet en stund, men for en herlig kveld...
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 300mm f/2,8 L IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/400s
  • Filmtyperaw 400
  • Nei
  • Anneteks.komp -1.0
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260977} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Avsluttet .
MEGET pent bilde. Flott lys, og fine plasseringer på uglene.
Ser ut til at hannen tenker ''Hva f... glor du på
Knut Børge S.
Hei Stian!

Dette tror jeg må være et av de aller beste naturfoto jeg noen gang har sett, topp 5. Fantastisk flott stemning du deler med oss av disse enestående skapningene. Sylskarpt og detaljert, god komposisjon, flott farger og et meget vakkert lys. Sitter bare her å måper over dette fantastiske bildet, og kommer til å gjøre det resten av kvelden, dette var ubeskrivelig bra.

Må være en av de sikreste anbefalingene jeg har gitt.

Ha en fin kveld!
mvh KBS
Thorbjørn R.
Ja, dette var fantastisk flott. Teknisk på topp. Og se på de blikkene - til begge to. Dette må både bokmerkes og anbefales. Dagens foto-opplevelse.
Kristin S.
ÅJ ÅJ så flott...helt RÅTT!! Her stemmer vel det meste...
Du er jo helt rå på fuglebilder du:)
Må selvfølgelig anbefales:)

Mvh Kristin
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var det virkelig klasse over! Fantastisk. Ikke bare er det teksniske på topp, men bildet har et utrolig godt innhold og stemning som gjør det til et fabelaktig skue. Jeg kan forstå at dette var en god opplevelse. For noen øyne og blikk... !

vh ingebjørg
Kjell Ivar Ø.
Et flott kveldslys gir bildet skikkelig stemning. Skulle gjerne sittet bak
kamera og opplevd denne kveldstunden. Må ha vert en stor opplevelse.
Mvh Kjell Ivar
Hilda Hol E.
Hei Stian.

Jeg finner ikke ord.....

- men slutter meg helt til lovprisningen ovenfor.

Det er nok få gitt å få en slik naturopplevelse, men, den venter ikke forgjeves som venter på et slikt blinkskudd.

Vennlig hilsen Hilda.
Terje S.
Dette var bare rålekkert Stian. Her klaffet alt både eksponering og det tekniske. Anbefaling vanker for så flotte naturfoto.

Terje
Kjell Sigurd S.
Kan godt tenke meg at kroppen var ute av vater en stund her ja. Du formidler en meget severdig situasjon på en utmerket måte. Varme fine farger og en fantastisk blikkontakt. Naturfoto av høy klasse.

Kjell S
Mathias B.
Noe av det beste jeg har sett av ugler her på foto.no. Fantastisk lys, og ellers teknisk perfekt. På høyde med havørnbildene dine.

-Mathias
Camilla E.
Fantastisk! Trenger ikke si mer...

-Camilla
stian w.
utrolig bra!

:)
Mathias B.
Når jeg tenker meg om, så er det her anbefaling:)

-Mathias
Ole Martin D.
Minne for livet bilde!! Flott Stian og du formidler stemningen både i ord og bilder.
Håkon S.
Jeg syns dette er helt knall. Herlig situasjon. Bra bilde.
Tom E.
Hei!
Flott naturfoto,fin stemning formidlet på en flott måte.Henger meg på alle de andre.
mvh tom
Aleksander M.
Hei
Dette eventyret ditt blir bare bedre og bedre. Et av de flotteste lappuglebildene jeg har sett. Flott situasjon, bra skarphet og et nydelig kveldslys. Meget bra!

MVh Aleksander
Robin J.
Meget bra.Mvh RJ
Geir Helge S.
Dette er et bilde av høy klasse!
Fantastisk flott lys, god komposisjon og stemning til tusen. Jeg har selv hatt gleden av å oppleve denne arten på nært hold, og kan tenke meg at denne opplevelsen må ha vært flott.
Du har virkelig gode bilder Stian, og jeg bokmerker deg :D

Mvh Geir
Kjartan T.
Godt å se at folk liker bildet ditt Stian. Det gjør jeg også, ikke minst fordi jeg sto der, fikk noe som er ganske likt og deltok i den stille jubelen etter at vi fikk dette:) Et stort øyeblikk og du har fanget tiden på en utmerket måte. Dette er et av naturøyeblikkene jeg alltid vil ha med meg. Tenk at de kom dit vi håpet og ønsket - og gjorde den overlevringa, i det lyset!
Svein B.
Fantastisk flott og stemningsfullt bilde av lappugleparet, virkelig god skogssteming her- og et meeeget flott naturfoto på alle måter. Det er en fin serie du har her, virkelig artig å få ta del i slike opplevelser.

Mvh
Svein B
Ann T.
Dette er helt herlig! Meget, meget bra. Ikke bare at du har fotograferte disse nydelige fuglene sammen - men med fanget mus, og på et teknisk bra og kunstneristisk flott måte. Lyset er også helt fantastisk! Hva en utrolig opplevelse det måte har vært å oppleve dette. Takk for at du delte dette med oss!
Mvh. Ann
ketil o.
Hei!
Et imponerende bilde på alle måter:) Annen kommentar er vel unødvendig her.
Mvh:ketil
Anne Ø.
For en opplevelse som du selv utrykker her!!!
Svært bra og anbefales!!!!
Moro å følge stiene dine!
Gratulerer som ukens fotograf igjen, velfortjent.

Anne:)
Jan-Eilert P.
Veldig flott naturfoto. Slike høydepunkt gjør det vært å lete gjennom lista med bokmerkede fotografer når man har vært borte en stund. Da dukker det opp et og annet blinkskudd og dette kan neppe kalles noe annet. Et særdeles flott naturfoto der alt stemmer dette her.

mvh

Jan-Eilert
Odd E. k.
Hei Stian!

Meget bra dette Stian. Et nydelig bilde av uglene, der musen snart blir overlevert. Flott skarphet og et nydelig lys fremmer uglene meget bra. Flott positur på begge der de titter med et flott blikk mot fotografen. Bakgrunnen med der varme lyset gir en flott stemning og gjør dette bildet severdig. Komposisjonen og utsnittet er også meget bra. Flott levert Stian!

Mvh

Odd E.
anders s.
dette her er noe av det råeste jeg har sett på lenge,det er dette naturfotografer lever og ånder for. for et resultat og for et nydelig lys. her er det bare å få gratulert deg så mye med et fantastisk blinkskudd. mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu