Det var verdt å stå opp klokka fem...
Utsikt fra (nesten) toppen av Langfoss. Stod opp tidlig for å få morgenlyset fra toppen. Dette er fra den siden der det ikkje går sti... og det forstår eg, for her er det tydeleg ikkje meint for mennesker å gå! Fryktelig bratt er ganske beskrivande... :)
Greit nok. Skulle gjerne hatt ein kongeørn seglande inn frå venstre... :)
Utstyr
  • Canon 5D
  • Tokina AT-X pro
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261111} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Johan S.

Det er noe med lyset om morgenen ja - det er tydelig! Fint motiv, god utnyttelse av lyset og fine farger. Er det litt for mye usm?

mvh
Johan
Thorbjørn R.

Flotte greier. Fin dybde i bildet. Får også en følelse av litt kraftig oppskarping. Men uansett flott.
Odd E. k.

Hei Espen!

Et flott bilde med klare farger og en fin dybdeskarphet. Flott fotovinkel der fossen kommer ut på din høyre side og farer nedover berget. Flott bølgeformet berg og et grønt frodig område med noen fjellbjørker på din venstre side. Et flott landskap innover i bildet som gir en fin høydefølelse.
Flott fanget dette, da det var bryet verdt å stå opp tidlig. Luften er da klar og fin.

Mvh

Odd E.
Sigmund R.

Hei Espen
Flott motiv som det kan være vært å stå opp litt tidlig for å få tak på.
God høyde, dybdefølelse i bildet.
Den kongeørna hadde helt sikkert gjort seg bra, og kanskje noen fjærlette skyer på den litt tamme himmelen, men man kan ikke alltid få det man vil!
Bra jobba Espen
ingebjørg fyrileiv g.

Fantastisk utsikt... Ja, dette kunne jeg også ha ofret noen grytidlige morgentimer for. -Opptil flere ganger. Det som kanskje er best i bildet (sett bort fra den nydelige naturen), er så klart fossen. Den gjør virkelig sine underverker. Det er noen utrolig fine kast som kommer ned fra høyre hjørne. Så ser det sannelig ut som nøkken er oppe også... Linjen (fossen) som fortsetter på den andre siden er også fin. Ellers: godt eksponert.

vh ingebjørg
Hallgrim B.

Nydelig Espen. Heilt klart eit postkortvakkert motiv og det at bildet er såpass skarpt hjelper på. Nydelig
Ann T.

Hei Espen - dette var et fantastisk utsikt du har klatret opp til! Et vakkert syn. God dybden i bilde og bra at du fikk med fossen i sprutende detaljer på høyre side. Flott gjennomført!

Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu