Terne
Tatt kl 02.00 forrige natt med behagelig nord-norsk belysning. Nå for tiden er vi velsignet med lys hele døgnet og natt/morgen er spes. fint mht fotografering.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-10 14:22:49
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger661
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261123} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Kjartan T.
Nydelig stykke fotoarbeid Robin! Kanskje er det mer å hente ut av fila under etterarbeid, synes fuglen ble litt for hvit i enkelte partier. Ellers et drømmebilde.
Knut Børge S.
Hei Robin!

Et utrolig flott bilde av terna du har tatt her. Fantastisk valg av fokus med vingene og stjerten i fullt slag. Som nevnt litt lyst her og der, men ellers, meget, meget bra Robin!

mvh KBS
Terje S.
Ett knall bilde Robin men tror nok jeg har lagt litt mer arbeid i raw fila. Både med tanke på det hvite som Kjartan nevner samt layer justeringer før oppskarping. Ved å bruke det her får du mindre korn/fargestøy når du maler over med eraser tool. Flatten image etter at du er fornøyd.
Slik jeg forklarte i telefonen.

Lykke til


Terje
Øyvind A.
Nydelig, men det ødelegges til dels av det utbrente. Bildet er såpass bra at det fortjener at du gjør alt hva du kan for å redde høylysene.
mvh
Ø.
Robin J.
Tusen takk. Jeg har mer å gå på ad raw fila og skal jobbe med den. Dette var egentlig en test om motivet holdt mål. Mvh RJ
Stian H.
Hei Robin.

Motivet holder mål så det holder, likte det utrolig bra! At det hvite er hvitt nok er nevnt, men tenkte ikke så mye på det selv. Det er de flotte fargene, og ikke minst bevegelsen som gjør bildet for meg. var ute natt til i går og tok en del bilder av terne, men lyktes ikke ved første slag. Hvilken lukker har du brukt her?

Stian
Robin J.
Takk Stian, Lukker:1/20 sek.Mvh RJ
ingebjørg fyrileiv g.
Suverent! Ternas bevegelse er utrolig flott. -Herlige vingeslag. Bakrunnen er som et annet maleri, og den kommer også veldig godt med. Farger gjør susen! Det merker jeg også med tanke på det knallrøde(/rosaskjær?) nebbet. Ellers nevnes utbrentheten i fleng over. Men jeg synes at det er verre å ikke se noen øyne.

vh ingebjørg
Robin J.
Takk ingebjørg. Øyne finnes og blir rettet i en ny versjon. Som sagt her har det gått litt for med etterbehandling så jeg får ta meg bedre tid slik at dette blir ok. Mvh RJ
Svein B.
Jeg henger meg på Robin, gi dette bildet den nødvendige tiden med etterarbeidet som skal til, for dette er utvilsomt ett bilde med godt potensiale. Full klaff på bevegelsene her, og god skarphet der det ''er ønskelig''. Det skal bli spennende å se hvis det kommer en ver #2.

Mvh
Svein B
Liv F. D.
Et nydelig bilde av ternen dette. Fabelaktig lys og bevegelse.
mvh
Liv
Kjell Ivar Ø.
Nydelege farger og bevegelse forstår at det tekniske kan gjøres
bedre. Synst for min del det er et knall bilde.
Mvh Kjell Ivar
Kristin S.
Hei!

Veldig flott, har sansen for slike bilder.
Som nevnt blir nok dette enda mere knall med litt bedre etterbehandling:)

Mvh Kristin
Monika Frisvold V.
Meget severdig bilde av Ternen... nydelige farger i bakgrunnen...
mvh monika
Rolf S.
Gleder meg til å se neste versjon som retter på de innvendingene du - med rette - har fått. Det må bare bli helt nydelig.
RolfS
Svein B.
Ver #2 er en stor forbedring, jeg synes kanskje kroppen er blitt en tanke for mørk, og så skulle jeg nok gjerne sett glimtet i øyet bittelitt tydeligere. Men du er helt klart nær et meget godt resultat her nå.

Mvh
Svein B
Magnar L.
Henger meg på det positive som er sagt her. Ett drømmebilde etter min mening. Nydelig!

mvh Magnar
Linda G.
Hei! Fantastisk flott...ikke mer å si enn det ;) v2 for meg ja...Hilsen Linda
Kjell G.
Riktig flott fargespill i alle retninger. Helt klart et bilde som det var greit å hente mer teknisk kvalitet ut av, noe som vises bra i v2.

mvh kjellg
Aleksander M.
Hei
Liker V2 klart best! Et nydelig ternebilde med flott positur og farger. Pen bevegelse og nydelig lys. Meget bra utført!

Mvh Aleksander
ingeborg w.
V2 ble meget bra. Her lar jeg meg fascinere av hvordan fuglen blir seende helt gjennomsiktig ut og allikevel er det god skarphet på hodet. Fargene er også varme og behagelige å se på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu