Undring .....
Bildet inngår i albumet • Landskap • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger762
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261128} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Terje S.
Vakkert og flott teknisk utførelse.


Mvh Terje
Avsluttet .
Vakkert og teknisk flott, ja. Utvilsomt.

Komposisjonsmessig synes jeg det blir for flatt og sentrert med sin omtrent 50/50 vertikale deling.

Kristin S.
Hei!

Synes dette var flott. Fint lys og behagelig å se på.
Synes egentlig at det passet med den vertikale delinga på midten i dette bildet.

Mvh Kristin
Geir B.
Ja, det var det vakre, varme lyset og det symetriske mellom naturens formasjoner og vannspeiling som fanget min oppmerksomhet. For meg ble det derfor helt naturlig å legge vannlinjen i bildets midtlinje.

Jeg takker for hyggelige kommentarer og til Tommy er det bare å si at for undertegnede er det vakre og det symetrisk velbalanserte ( av og til - men ikke alltid ) mer enn tilstrekkelig ....... slik er vi nok forskjellig ....... :-)

mvh
Geir
Tom Dysa S.
Hmmm veldig flotte varme farger her ja,rett og slett ett enkelt men flott gjeomført bilde..skulle til og klage litt på att det var litt i mørkeste laget på min sjerm,helt jeg så lap topen kun hadde 30% bat igjen..men riktig strøm ble det lyst og flott;-) Mvh Tom
Rolf S.
Delikat og med nydelig lys.
Midtstillingen fungerer helt prima.
RolfS
Avsluttet .
Spennende med fine mønstre og linjer, og en fin speiling. Fine duse farger i passende lys (kveld?- litt mørkt) Jeg synes midtdelingen gjør bildet spesielt, uten symetrien mister den sin abstrakte verdi - og blir forutsigbart og kjedelig.
Vennlig hilsen MV
Ronny A.
Hei Geir. Symetrien betyr mye for dette flotte bilde, samt den store steinen. Liker spesielt godt de forskjellige fargenyansene i fjellet og steinene rundt. De grønne busken sklir godt inn i mijøet med sine brune partier.
mvh Ronny:-)
Geir B.
Hei og takk for fine tilbakemeldinger :-)

mvh
Geir
Odd Tore S.
Meget speilfylt og symmetrisk. Fine varme fargetoner.
Sannsynligvis er jeg en usymmetrisk natur, siden jeg, kanskje av gammel vane, gjerne heller i retning av overvekt av speiling. Men det er personlig smak og behag, og jeg har egentlig ikke noe å utsette på ditt valg heller. Kanskje heller tvert imot, siden speilingen avslører en viss uskarphet uten klar årsak.
Odd Tore
Geir B.
Takk for fine refleksjoner, Odd Tore :-)

Midtstilling er - i og for seg - ikke noe poeng for meg, men her valgte det seg nesten selv. Et stort flertall av mine siste bilder er over temaet ''refleksjon og vann'' der både horrisont og vannlinje har varierende posisjon :-)

Uskarpheten i vannflaten har to årsaker:

1.
Bildet er håndholdt opptak med 135mm brennvidde og f/2,8. P.g.a. at speilbildet er lengre fra objektivet ( p.g.a. refleksjons-banen ) enn motivet ( som ligger i rett linje ), så betyr den lille dybdeskarpheten at speilbildet er delvis ute av fokus p.g.a. liten dybdeskarphet.

2.
Det er litt strøm i sjøen samt et ørlite drag i luften som skaper små ugjevnheter i overflaten noe som forsterker effekten beskrevet i 1..

mvh
Geir
Jostein F.
Hei!
Et meget flott bilde. Strukturen i motivet, skarpheten og hvordan lyset treffer steinene forskjellig, sammen med midtstillingen, gir bildet et tidløst og nesten urgammelt preg. Et stykke av naturens egen mosaikkunst.

Mvh; Jostein
Geir B.
Jeg takker og bukker :-)

mvh
Geir
ingeborg w.
En fin variasjon på høstspeilbildene du har fått fram her. Lyset er varmt og framhever de gyldne tonene på steinene og de røde tonene til venstre på vekstene. Midtstilling er greit her, gir et roligere bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu