Perleugle
Hører gjerne hva du mener om dette bildet.
Bildet inngår i albumet - Ugler - - En egen serie viet noen av våre mest fotogene fugler.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-10 21:24:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikkor AF-S II 300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLitt blitz:)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261252} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kristin S.
Hei!

Fantastisk flott bilde, bagrunnsfargene gir en fin stemning.
Litt irriterende med det grønne til venstre for ugla..men bare litt:)
Hærlig blikk...

Mvh Kristin
Kjartan T.
Takk skal du ha Kristin. Det ble noe krøll når jeg skulle legge ut dette bildet. Versjon 2 er vel det jeg hadde tenkt å få ut. Ei fil som er litt større og som også har litt mer skarping.
Svein B.
Pent bilde av perleugla Kjartan, flott stemning i bakgrunnen og miljøet, og når du først skal blitze perleugla så er det vel vanskelig å komme så mye bedre ut av det enn dette- selv om blitzen gir ett forferdelig flatt og livløst lys, og dreper litt av den gode stemningen som bildet ellers har. Men siden du har balansert blitzlyset så bakgrunnsfargene fortsatt beholdes blir det jo ikke helt ille heller. Jeg regner med du prøvde noen uten blitz også, eller var det ikke forhold for det i det hele tatt?

Mvh
Svein B
Terje S.
Nydlig Perleugle bilde Kjartan. Jeg er personlig ikke så begeistret for bruk av blitz til fugler/dyr men her syntes jeg du har brukt blitz på en utmerket måte.

Flott lys i bakgrunn. Men litt uheldig med greina til venstre.

Terje
Odd E. k.
Hei Kjartan!

Et flott bilde av perleugla. Flott positur ugla sitter i , med blikket fint mot fotografen. De gule øynene med pupillene gjør bildet fasinerende og noe trolsk. Fint bruk av lys, da det ble en dempet belysning, nok til å kunne fremheve ugla med sine karakteristiske trekk. Den lyse bakgrunnen fremmet ugla godt. Flott komponert i et fint utsnitt Kjartan!

Mvh

odd E.
Ronny A.
Hei Kjartan. Et skarpt og godt bilde av perleugla. Meget gode detaljer du har fått fram. For et blikk! Hvor langt unna stod du?
mvh Ronny
Tormod H.
Vakkert bilde av perleugla, litt synd med grønnskjæret til venstre men totalt sett må vel dette regnes som perfekt.

MVH
Tormod H
Kjartan T.
Takk for meninger om både bilde og blitz. Vanskelig uten ekstra lys, men tok også noen med ledlykt, noe som ofte gir brukbare resultater. Greit å få noen tilbakemeldinger på dette. Var litt usikker selv...
Kjell Ivar Ø.
Blitz eller lommelykt. En flott presentasjon er det blitt
under rådende forhold. Mvh Kjell Ivar
Aleksander M.
Hei
Ok stemningsbilde av perleugla. Synes den grønne kvisten forstyrrer litt. Bakgrunnen er kanskje litt for lik ugla så den ikke kommer så tydelig fram, men det kunne du jo ikke velge heller. Synes kanskje det virker som om fokuspunktet ligger øverst på vingen og ikke på hodet, men hodet er ganske skarpt likevel. Tror kanskje det er ørlitegran støy i bildet også. Men et flott nattbilde av perleugla!

Mvh Aleksander
Kjartan T.
Litt av poenget er jo uglas flotte kamuflasje Aleksander. Slik sitter den hele dagen helt til natta legger sitt gjennomsiktige slør over Namdalshimmelen nå i juni. Da kaster den seg ut på lydløs flukt mellom gran og bjørk. I et tre i nærheten sitter fire små troll og venter på mat. De har også forholdt seg i ro hele dagen. Nå høres stadig høyere skvik fra fjærballene der inne under granhenget. I år går det kanskje ikke så alt for lang tid før den voksene fuglen er tilbake. Det er et godt museår...

Takk for nye kommentarer både fra deg og Kjell Ivar.
Espen Lie D.
Fin fin stemningsrapport fra Namdalen, både gjennom bilde og tekst.

Espen
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg har vært inn og smilt over dette tidligere, og kommer gjerne tilbake. Jeg synes at bildet er veldig godt, og liker hvert et element og fargeklatt. Bakgrunnen harmonerer fint med toner som også går igjen på ugle og tre. Det grønne innslaget skulle det gjerne ha vært mer av, for jeg synes at det gir en fin skogsstemning (pussig nok..). Det intense blikket gjør selvfølgelig underverker. Her blir man fanget en stund.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu