Dette er en litt annerledes versjon av bilde nr. 315739
Hvilken fungerer best? Kan de sammenlignes eller er de for forskjellige? Dette er ment å være mørkt, men mangler kanskje et enkelt lyst punkt? Setter pris på at dere sier hva dere syns og mener :)
Bildet inngår i albumet Lys og skygge -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-14 20:07:06
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.

Her ser det ut som flaska har blitt forvist inn i mørket, men du har beholdt stemningen fra det forige bildet når det gjelder druer og vinglass. Her ville jeg klonet bort de 4-5 lyse flekkene til høyre for druene som kanskje er reflekser fra flaska som ble forvist inn i mørket. Fordi lyset faller som det gjør her virker de forstyrrende og er rett og slett unødvendige for bildet.
Nå ser det ut til at jeg er første til å kommentere dette bildet så kanskje jeg blir i mindretall med mine pirkete meninger når det kommer fler.

Roar
Geir F.

Igjen et klassisk og nydelig bilde fra deg. Elemeneten står godt avstemte til hverdandre og gjør det hel tidløst. Refleksene gjør det lille ekstra..
-fløde-
Linn J.

Hei,
dette var et fint bilde, gir meg assosiasjoner til stillebener av barokkmaleren Carravagio, når dere begge bruker spottlight. Et flott klassisk bilde:)
Mvh Linn
Brit M.

Jeg er overveldet og glad for så positive kommentarer fra dere! Setter virkelig pris på det. Roar, flekkene er flaska ja, har prøvd å ta bort, men syns det blir riktig at flaska står der, noenganger er det godt for øynene å lete i mørket, og Geir er enig :-)
Linn, når du sier ''dere begge'' om meg og Caravaggio, rødmer jeg beskjedent, men blir glad, er veldig glad i C.
Tusen takk til dere alle igjen.

Brt
Laurberg G.

Hej Brit. Her forekommer dt at du er meget tæt på målet. Roligt, balanceret. Meget roligere og meget mere balanceret end det første. Og dog kunne både ro og balance blive endu mere fremtrædende egenskab ved en lidt anden beskæring: En beskæring af toppen af billedet med 70 -75 pixel. Forneden ca 25 pixel. I højre ca 25 pixel. Du vil da få diagonalen løbende fra øverste venstre som en delig gennem druerne og munde ud i strålebundtet af lysreflekteringerne fra glasset. - Jeg sende forslaget. Der er en der banker på og vil snakke billeder.. mvh. lau
Tove H.

Et utrolig delikat ''fra druer til vin-bilde''. Liker fargene, refleksene- og at det ikke er så hardt i kontrastene som det forrige bildet. Jeg kikket og kikket og følte at det var noe som kunne hevet det ytterligere. Så leste jeg kommentaren til Lau, og da så jeg det,- så slutter meg til den!
Mvh Tove
Brit M.

Tusen takk til dere to for fine kommentarer, spesielt takk til Lau for forslag. Lærerikt med slike forslag, en ser seg litt mett på bildet selv, blir for nær det. Jeg har lagt inn v2, var det slik du tenkte, Lau? Eller ble det litt mye i overkant, kanskje? Glad for at dere liker det :)

Brit
Avsluttet .

Vil bare gratulere med en meget godt gjenomført ide, som fortjener alle de gode kommentarene du har fått!
Vennlig hilsen MV
Brit M.

Tusen takk, Magne, for den fine kommentaren :)

Brit
Anne Ø.

Fint på se hvordan lyset lager stemning som her.
Liker kompen, lyset som glir inn i motivet.
Svært bra!!!! V 2 faller jeg for her med beskjæringen, kommer
tettere på motivet. Men lyset på druene virker sterkere, bedre på v 1.

Anne:)
Brit M.

Takk for kommentar, Anne. Jeg tror muligens at det mørke rommet over druene på v1, gir så mye kontrastbakgrunn at druene virker lysere. Hyggelig at du likte bildet.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu