From shadows...
Fungerer dette? Håper på tilbakemeldinger...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-18 16:16:28
    Versjon #2
Utstyr
  • D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Dag T.
Tja, jo, ideen er ikke dum den, men stedet du har valgt fungerer kanskje ikke like godt. Det blir for mye uro i buskene til venstre og i bakgrunnen. Prøv igjen, så tror jeg du kan få noe bra.
Brit M.
Takk for fin oppmuntring! Enig i at bakgrunnen er rotete ja, klona bort en sykkel og et hus. Prøver videre jeg.

Brit
Tove H.
Det er nesten som om damen som passerer er uvirkelig, et gjenferd. Hun er ulike grader av skyggeaktig/diffus.Bakgrunnen litt rotete, men samtidig passer den godt. Jeg ble veldig nysgjerrig på ideen bak. Bildet er spennende og får meg til å tenke/undre meg.
Hilsen Tove
Brit M.
Takk for kommentar, Tove. Hun er skyggeaktig, og kommer fra skyggene. Tanken min var at selv om man er i lyset og solen et øyeblikk, så kommer nye skygger, før det igjen blir sol. Vi har alle våre stunder i sol og skygge. Det er livet det.
Jeg prøvde å få det til slik at skyggene på en måte strekker seg etter henne, samtidig som lyset er intenst på henne og rundt henne. Selv liker jeg godt det skarpt blå i skyggene og det grågrønne i buskene. Jeg syns hun virker sart og uskyldig, forsiktig og sårbar. Jeg prøvde også å lage en kontur i skyggene som forfølger henne.
Men det er for rotete, selvfølgelig. Jeg tenkte på å beskjære inntil lyset, men da ville det bare være et bilde av en kvinne i solen, og meningen ville være borte.

Brit
Ruth S.
Det første jeg tenkte var: hun kommer fra skyggeland,gjennom lyset, og tlbake til skyggelandet...Kanskje hun tenker at skyggene er ikke så farlige?
Jeg likte dette bildet, fordi ser flytenede ut.

-ruth-
Brit M.
Du er absolutt inne på det, Ruth. Skygger er ikke farlige, men må bare gjennom dem. Men hvis man oppdager at man selv ikke har noen, kan man begynne å lure.. :)
Takk for tanker, Ruth.

Brit
Anne Ø.
Fin lesning oppover her.
Ja, det er et bilde som engasjerer Brit.
Lurer først på hva har du gjort her, hva
er meningen her.....
En ung jentes sårbarhet med skygger
fra selve livet, stadig i bevegelse. Rankene flyr...
Ville senket nok øverst til 1.5 cm over hodet.
Skaper med en gang en ryddighet, renere.

Anne:)
Brit M.
Takk for kommentar og innspill, Anne. Har lagt ut croppet versjon, skulle kanskje tatt litt under også, hun henger litt i luften syns jeg. Dette var det første av denne serien, ble feil eksponert, var på vei til å slette, men dette ''noe'', skyggeaktige virket tiltalende, på en måte. Så jeg klonet bort et hus og en sykkel, som sagt tidligere, brukte litt burn foran og på muren, ellers ikke gjort noe. Det ser ut som om dere har sett det samme som meg, det gjennomsiktige og spåkelsesaktige.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu