Norwegian
Denne Norwegian maskinen er fanget rett før landing. Bildet er tatt 14.06.2007 på Gardermoen.
Et greit komponert bilde av et fly under landing.
Bildet inngår i albumet Planespotting - Her vil jeg samle en del bilder fotografert på forskjellige flyplasser i verden
Utstyr
  • Nikon D70S
  • Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262152} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Andreas Bøe F.

Miljøsvineri. Beklager, men dette funker ikke for meg. Alle som absolutt må ut og fly; gå i det minste inn på mittklima.no og legg igjen noen kroner der!! Mvh Andreas
Johan S.

Andras;
Interessant kommentar du velger å gi Lars (som har vært medlem på dotten siden 3. juni i år).
Jeg kan med hånden på hjerte si jeg ikke forstår deg, men jeg tolker deg jo selvfølgelig. Jeg tror jeg forstår at du ikke liker bildet, men aksepterer ikke forklaringen din. Slik jeg i beste fall tolker deg er dette et dårlig bilde som ikke fungerer for deg fordi det er avbildet noe som fører til forurensning. Mener du med det at vi som fotografer ikke skal ta bilder av ''negative'' motiver og kun konsentrere oss om pene solnedganger og lykkelige mennesker? I værste fall sier du kun at bildet ikke fungerer for deg uten å gi noen som helst grunn.

Jeg regner med at du både forstår og har satt deg grundig inn i forretningsmodellene til mittklima.no og myclimate.org siden du så forbeholdsløst anbefaler dem?

Lars;
Bildet ditt er godt teknisk; Godt belyst med stor kontrast, du er nær utbrendthet både i det røde og i det hvite på flykroppen, men ikke over grensen. Du har litt å gå på når det gjelder usm. Jeg opplever motivet som litt kjedelig - hva med å forsøke å ta bilder av fly litt høyere opp i luften i stedenfor - gjerne mens de ligger over i en sving? Stå på!


mvh
Johan Stub
Andreas Bøe F.

Johan; enig med deg, en lite belyst/reflektert kommentar fra min side. Den eneste grunnen til at det ''ikke fungerer for meg'', er at jeg synes bildet (ikke motivet) er kjedelig. Det er ikke slik at det er et dårlig bilde fordi det er et fly som forurenser, snarere enn brukbar anledning for meg til å kommentere hva jeg mener om CO2-utslipp.

Og Johan; du antar rett når du regner med at jeg har satt meg grundig inn i forretningsmodellen til mittklima.no. Desverre er det slik at CO2 havner høyt høyt oppe i lufta. Det er i veien der oppe, og er på sett og vis livsfarlige. Desverre er det enda farligere å ikke gjøre noe med nettopp det, men kanskje aller farligst å fortsette å fly i så vanvittig stor grad som vi gjør nå. Har du satt deg inn i forretningsmodellen til Norwegian? Jeg håper det føles riv ruskende galt for deg å fly til et sted, når det koster 3-4 ganger så mye å ta tog til samme sted. Men jeg håper enda mer at du gjør noe med det! Jeg kan godt utfylle meningene mine videre og fortsette debatten, men kanskje ikke det ønskelig inne på akkurat denne siden..

Lars; beklager den dårlige første kommentaren. Stå på videre. Jeg kikket på det første bildet ditt, og tviler ikke på at det kan dukke opp mange gode bilder fra deg!

Mvh Andreas
Lars E.

Johan:
Takker og bukker for konstruktiv tilbakemelding. Som fersk amatørfotograf er jeg takknemlig og ydmyk overfor konstruktive tilbakemeldinger. Det er kun på den måten jeg kan utvikle meg og samtidig bli en bedre hobbyfotograf. Dine kommentarer inspirerer til vidre utvikling og læring.

Andreas:
Jeg hadde ikke tenkt med dette bildet å skape en miljødebatt. Jeg respekterer ditt miljøsyn og som du selv sier er vel dette ikke rette forum for denne type diskusjoner.

Jeg har helt siden jeg var barn alltid synes at fly og luftfart har vært fasinerende. Derfor kommer jeg i fremtiden til å tilbringe mange timer med kameraet mitt ved forskjellige flyplasser i verden som ''planespotter''. Noen av disse bildene vil nok finne veien til foto.no

Det var hyggelig å høre at du likte det andre bildet som ligger ute så langt :-) Jeg er også glad i å fotografere natur, arktitektur og mye mer så jeg håper at noe av det som kommer fra min side vil falle i smak.

M.v.h.
Lars

Johan S.

Hei Lars

Jeg gikk for gjennom gamle flybilder på foto.no Her er noen bilder til inspirasjon:

bilde nr. 297791
bilde nr. 284587
bilde nr. 282155
bilde nr. 281903
bilde nr. 264144
bilde nr. 255760
bilde nr. 234534
bilde nr. 231707
bilde nr. 203706
bilde nr. 201532
bilde nr. 168107
bilde nr. 165239
bilde nr. 152848

Sjekk opp siden til Trine E. Ur. Hun tar en god del fly(plass) bilder.

mvh
Johan
Lars E.

Hei Johan !

Takker så mye for tips og linker til andre flybilder. De inspirerte meg faktisk så mye at jeg pakket kameraet og kjørte opp til Gardermoen i kveld for å eksprimentere litt. Turen i dag resulterte også i at jeg fant en ny plass som egner seg meget godt for fotografering av fly :-)

M.v.h.
Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu