/ Kom sommarvind II /
Ved sjøen ein kald sommarkveld med marehalmen som vaiar i vinden.
Bildet inngår i albumet -Summertime- -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-17 00:03:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde33mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeDigital ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Eg liker godt det låge kamerastandpunktet du har brukt i dette bildet,
fin stemningsfullt himmel, og fuglen (ei måke?) er interessant og gjer mykje for bildekomposisjonen, fin sommarstemning med stråa som vaier i kveldsvinden.

God helg frå Inger Anne:)
Geir F.

Vaiende halm. Skygger mot den lyse himmel. Dette er et stemningsfuldt bilde der fuglen på himmelen gjør mye for bildet.
-fløde-
Avsluttet .

Enig med Inger Anne og Geir.
dette bildet gir deilig stemning og god sommerføelse.
Et herlig sommerbilde med stråa som vaier i vinden.
Hilsen Tone!
Aud Elise S.

Et herlig sommerbilde!
Fine rosa skyer mot det grønne.
Fint med så lavt standpunkt.
Måsen er et viktig element.
Veldig bra : )

mvh Aud
ingebjørg fyrileiv g.

Kveldstur på stranden i litt småkjølig vind er det første som dukker opp her. Det eneste som er igjen av varme (bortsett fra at det er sommer) ligger i skyene, noe som gir en fin kontrast i bildet. Vinkling og måke gjør seg absolutt. Rammen er jeg kanskje ikke så begeistret over.. :) (for tykk).

vh ingebjørg
Ronny A.

Et veldig bra bilde, Tone. Liker det svake rosapreget over hele bildet. Komposisjonen er praktfull og den måken passer godt inn. For en stemning:-)
mvh Ronny
Ole-Kristian T.

Hei Tone, synes dette var enkelt og vakkert! Liker særlig stråene mot den lyse bakgrunnen, og fuglen som gir liv til bildet. Liker også kontrasten i bildet, mellom det grønne gresset og den lyseblå himmelen bak. Bra!
Inger-Lise S.

Hei! Dette har jeg sansen for! Fint motiv i god komposisjon. Liker best v#2.

Inger-Lise:)
anne g.

hei tone! nydelige og rolig bilde, som balsam for sjelen. skyene og fuglen gjør sitt til at roen senker seg, og at bildet gir en fin stemning.anne
Espen R.

Hei
Fint komponert, et enkelt motiv som sitter som det skal. Herlig lys og fine kontraster.
Pen jobb, dette:-)
vh
Espen
Leonard L.

hei !
Et flott bilde av noe helt vanlig. Lyset er utrolig flott på dette bildet, og er sammen med komposisjonen det som gjør det så spesielt. Tittelen passer veldig godt med stemningen i bildet.

Mvh Leonard
Anita M. S.

Hei!
Jeg slutter meg til de andre her. Dette er vakkert og stemningsfullt.:+)
Mvh Anita
Anne-Lise S.

Nydelige kontraster i dette bildet, mellom det mer kjølige preget som hviler over de flotte diagonale stråene, bøyd av vinden, og de rosa skyene på himmelen. Dette kan også være fint uten sanden i front, men pga. å fremme miljøet er det flott at du har det med. Gode detaljer i stråene og man får følelsen av å være tilstede på stedet når jeg ser på det. Kan høre bølgene slå, fuglene synge. Liker godt fuglen som er med her, og som er fint plassert i flaten. Fint lys. Behagelig og god stemning hviler over det hele. Får lyst til å trø barbent på sanden, og kjenne hvordan dagens varmende solstråler fortsatt gjør sanden varm. Får også lyst til å se over kanten her, og regner med at havet er der inne. Du viser noe men ikke alt, og det har jeg sansen for! Synes bildet kler grå ramme, om enn noe smalere.

Anne-Lise
Oddrun B.

Hei Tone, et stemningsfullt og vakkert bilde :)

mvh Oddrun
Avsluttet .

Vil bare ønske deg en riktig god sommer, men det har vi jo hele året her på jæren, eller?

Vi får tastes og takk for at du følger opp bildene mine.

God sommer.

Arne
Tone A.

Tusen takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar.
Anne-Lise:stor takk for din velskrivne kommentar kor du med si stor innleving skildrar kva du opplever med å sjå på bildet.
Dette var ein kald junikveld kor sola har gått ned bak eit skylag bak meg, men kor himmelen framfor meg har rosa skyer som seglar på den lyse himmelen. Marehalmen rislar i vinden og også småe sandkorn er med og forsterkar lyden av vinden som dreg. Heldigvis fekk eg med berre ein fugl. Denne kvelden kretsa både viper, tjelder og måker slik over meg at eg måtte dra hetta over hodet.
:) Tone


Avsluttet .

Årstallet spiller ingen rolle. Heller ikke teksten din, og minst av alt rammen. Jeg velger dette bildet i serien din (det sto mellom dette og det andre rene strandbildet)fordi det er enkelt, gir følelse av tilstedeværelse og har det som skal til for å forstå dimensjonene.(fuglen) I tillegg har det naturtro farger som ikke er noen selvfølge, fargekombinasjoner som tilfører motivet spenninger, grønt/rødt. Komposisjonen gir dybde med sanden, gresset og himmelen, samtidig som en "aner" at det er noe bak Marehalmen,(?)noe som også tilfører et spenningsmoment. Altså et "enkelt" og tilnærmet komplett bilde etter min vurdering. Takk for opplevelsen!
Tone A.

Kjell:Så gildt med ein kommentar på eit 2 år gammalt bilde. Det rare er at dette motivet har eg fotografert kvar sommar.I går kveld så sat eg med eit bilde frå same staden og lurte på om eg skulle leggja det inn, men det er ikkje så fint så det vart heller eit anna bilde.
Her ligg eg i sanden og du har skildra bildet mitt godt.Det ligg eit hus eit stykke bakanfor her, så difor må eg ha det låge fotostandpunktet. Denne sanddyna ligg eit stykke frå stranda ein stad kor vinden alltid har eit godt drag, og likevel er det marehalm her.
Takk for grundig kommentar på eit gammalt sommarbilde.
God sommar helsing Tone


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu