Hot Work!!
Tatt i dag i Mjøndalen sentrum, Nedre Eiker, Buskerud. Fantastisk jobb disse brannfolk gjøre, men denne gangen var det for seint å redde dette gammel trehuset.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-16 16:37:32
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.6 G IF-ED
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Are-Martin S.

Hvis hensikten her er at bildet skal fortelle en historie, så er v.1 ganske intetsigende. Det sier veldig lite. V.2 sier derimot mer. Her kommer historien, med utbrent hus, brannfolk, politi, osv. Jeg ville forsøkt å flytte meg litt( ikke alltid det går pga sperringer, osv) - lysstolpen får her en alt for stor oppmerksomhet. En annen komposisjon ville endret på dette.

Flott med politimannen i forgrunnen, det gjør bildet bedre. Du kunne bikket kameraet lenger ned og fått med hele mannen, det hadde ikke vært til forringelse av bildet. Men det er slikt man alltid irriterer seg over i ettertid :-)
Lise U.

Hot work indeed -- bra de to er kledd for oppdraget, inkludert maskene over ansiktet! Syns utsnittet får fram noe poetisk: De to mennene som henger i en kran oppunder himmelen og skal få bukt med kreften som herjer under dem. Røyken som velter opp nedenfra speiles i godværsskyene på den blå himmelen -- eller det som ser ut som skyer kan også være røyk... Liker at noen detaljer er tydelige og kan studeres nøye, mens andre deler av bildet bokstavelig talt er tåkelagt. Istedenfor å være et bilde som dukumenterer slukkingen av en bestemt brann syns jeg at måten du har behandlet motivet på løfter det hele opp på et mer generelt og langt mer interessant nivå. In short: Syns dette sitter helt som det skal. Komposisjonen, fargene -- alt.

Lise U
Kåre S. P.

Hei, Ann !

Her blir nok smaksløkene interessante, og jeg er nok ikke i tvil m at v.1 fungerer svært godt for min smak ! Synes dette bildet svarer godt til tittel, og no problem med å fange dramatikken !
Synes dette er velkomponert, ikke minst at en av brannmennene komme skarpt og godt fram i bildet.
Velfungerende, ja !

V2 er derimot en visning fra din side, og heller ikke noe godt bilde. Lyktestolpen deler bildet to, og alt for mye ''utenomsnakk'' til å formidle noe dramatikk eller av rapporterende karakter.

mvh kåre
Ann T.

Tusen takk for alle kommentarene! Det var fint å høre om forskjellige synspunkter.
Det var masse folk, brannmen og politi på plass her og jeg opplevd at det var vanskelig å få en gunstig foto vinkel som viste hele situasjonen på en pen måte. Stolpene, trærene, brannbiler og mennesker var i veien. Jeg har stor respekt for presse-fotografer som tar gode bilde i spennende situasjoner som dette! Det er jammen ikke lett - og derfor valgte jeg å fokusere på disse to som jobbet hardt i heisen med alle røykdykking utstyr på. Av og till var de 100% dekket av røyken. En krevende og ubehagelig jobb.

Mvh. Ann
Raymond O.

Hei
Jeg liker v1 veldig godt og med tittelen på bildet så har jeg på ingen måte noe problem med å sette meg inn i situasjonen.
Liker spessiellt plasseringen av personene i bildet.
Hadde disse vært plassert lengre til høyre i bildet så hadde det meste av dramatikken forsvunnet tror jeg.
Thumbs up!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu