Rainy Day at the Beach
Jeg er usikker på hvorfor jeg liker dette- vil gjerne høre fra dere hvorfor/hvorfor ikke jeg burde..
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Nikon AF 50mm f/1,4 D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Henrik Eidem K.
Dette falt jeg veldig for. Meget originalt bilde og flott bruk av liten dybdeskarphet. Det gule er også veldig fint mot den blågrønne bakgrunnen.

Herved anbefalt!

|-| e |\| r | K

p.s. hva er den gule prikken for noe? Noe som flyter i vannet?
Erik J.
Takk for overveldende tilbakemelding på noe jeg selv var i tvil om! (Den gule prikken er en av mange bøyer som avgrenser vannsport/bading, ikke særlig relevant nettopp denne dagen)
Chr. G.
Merkelig sak, som jeg kan like. Komposisjonen funker dårlig på grunn av det tomme området nede i venstre hjørne. En speilvening gjør susen. Tenkte umiddelbart at forreste parasoll skulle vært skarp, men med en horisontal flipping funker det bra med skarpheten i midten. Bøyen virker noe svevende, og jeg får noen tanker om at du har gjort ett eller annet omkring den som ikke er heldig.
Avsluttet .
Ja det kommer godt frem at det ikke var noen stor badedag. Fargene her syntes jeg er veldig fine. Jeg er enig at det blir litt tomt nede til venstre. Jeg er ikke god i ps men er det mulig å flytte badebøyen litt ned og til venstre i bildet? Tror det hadde gjort kompen litt mere tradisjonell, skriver tradisjonell for den er egentlig ganske spennende som den er.

mvh
Stian
Stig Børre E.
Spennende bilde.
Merkelig, sært og ikke ''etter boka''.
Litt kutting til ventstre tror jeg vil gjøre kompoen bedre.
Liker dette.

StigB
Knut B.
Synes dette fungerer bra.
Som flere har vært inne på, blir det muligens litt høyretungt, men ''den lille gule'' er fint plassert på vnstresiden.
De ''hvite prikkene'' - som formodentlig er regn - synes jeg dog virker forstyrrende. Et par trinn lengre lukkertid hadde sikkert hjulpet bra (er ikke ute etter overdrevet lange streker, vil bare ha bort assosiasjonene til støv); men da hadde du kanskje vært nødt til å blende ned mer enn ønskelig. Det skal som kjent ikke være enkelt :-)
Lars L.
Dette bildet suger blikket til seg. Jeg synes dybdeskarphetsbruken er fasinerende og gir et bilde med nærmest uavhengig levende forgrund, mellomgrund og bakgrund.
Tone/lys er med å forsterke dette. Det blir en stille ettertenksom tanke ut av å betrakte det.
Jeg tror kanskje bildet kunne tjent på en aning tregere lukkerhastighet for å dra dråpene litt mer ut, og gi en bedre regnfølelse.
Komposisjonsmessig synes jeg det blir litt tomt på venstre side, særlig i nederkant. Et litt annet kamerastandpunkt i horisontalplanet kunne løst dette da den skarpt gjengitte parasollen ikke må være sentrert.
Dag T.
Frekt og bra. Kulen til venstre må og sammen med båten balanserer den bildet. Dermed synes jeg komposisjonen fungerer og du skal ikke kutte. Jeg skjønner heller ikke helt, men jeg liker det godt.
Arne P.
Deilig bilde som er stilrent gjennomført. Fin bruk av farger.

Grunnen til at bildet funker er at jeg med en gang begynner å assossiere det med en følelse eller en plass. Bildet fungerer pga. stemningen.

Enig med Knut anngående prikkene. Trodde først det var støv på LCD skjermen min.

A.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu