Undring
Jeg kom over denne situasjonen på Aker Brygge. Et utsnitt av originalbilde.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kjell Sigurd S.
Lenge siden jeg har sett noe fra deg Stine. Dette ble et fint gatefotografi som vitner om et godt blikk for gode situasjoner. Det er lett å forestille seg undringen som foregår hos den lille, far står med ballongen i hånden og venter tålmodig. Utsnittet er passe tett, men har samtidig med kai-miljø. Tja, liker det.

Kjell S
Tove H.
Liker dette. Barnet som har stoppet opp foran et kjempestort kunstverk og faren ventende i egne tanker med en liten ballong. Morsomt. Plankene gir god dybde innover i bildet. Fint gate/kaifotografi.
Hilsen Tove
André M.
Situasjonen og de bærende elementene i den er godt fanget. Likes. Imidlertid ville det vært fint å se dette motivet med begrenset dybdeskarphet, slik at personene står ut fra bakgrunnen (en del elementer i bakgrunnen som kan virke noe forstyrrende).
Stine J.
Tusen takk til dere for tilbakemeldinger. :)

André: enig med deg, men jeg var laaaangt vekke når jeg så motivet og måtte ''fange øyeblikket'' fra der jeg var, med det objektivet jeg hadde der og da.

mvh Stine
Arne S.
Morsomt motiv! Mulig det vil fungere bedre dersom du limer overkanten av skulpturen til bildekanten. Da unngår du mye rot oppe og fortellingen blir renere.
Avsluttet .
Et meget godt fortellende bilde.


Arne:-)
Stine J.
En litt forsinket takk til Arne og Arne. :) Takker for kommentarer.

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu