''As God made me?''
Bildet inngår i albumet Fra gudenes verden -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-18 02:26:56
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-06-18 12:49:37
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-06-18 12:50:41
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-06-18 13:15:28
    Versjon #5
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262404} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Henrik Eidem K.
Liker kurvene i dette bildet, men jeg synes alikevel at det mangler noe for at det skal feste seg helt i hodet mitt. Jeg får la det synke litt og helle komme tilbake til det litt senere...

|-| e |\| r | K
Brit M.
Takk for kommentar, Henrik. Hva syns du mangler, hva ville du foreslå?

Brit
Inger-Lise S.
Hei! Du skriver at du gjerne vil ha kommentarer for å lære.Pluss og minus,-ikke minst minuser...Da vil jeg gjerne si hva jeg syns om bildet ditt...Trolig blir det den styggeste kommentaren jeg har skrevet.....Men godt ment! Og tro meg,jeg vet hva slakt er, slakt UTEN gode råd...
Først:
Du har laget et bilde som vekker reaksjoner i meg. Jeg tror ikke man kan se på dette bildet som kjedelig..Bare det er en prestasjon ;-)
Før jeg går videre vil jeg nevne mitt bilde ''Destiny''...Der skrev Line K.W den beste ''negative ''kommentar jeg har fått. Ærlig, direkte og konstruktivt, men også med humor,-og gode råd. Hun mislikte det sterkt.(Du bør lese der;)

Jeg reagerer trolig på lignende måte på dette bildet ditt....Det er absolutt ikke kjedelig! Bra! Men som mitt, syns jeg faktisk det er ''ekkelt''..Det tekniske er det bare en ting å si om: Det er svært mye støy i bildet.
Men bildet vekker negative følelser i meg..Jeg ser hud,jeg ser arr som holder på å gro. DET tåler jeg som sykepleier....
(Arret er jo faktisk grodd her;) Men jeg reagerer på fargene...Og helt mot høyre ender de i skittengulgrønt...Jeg forstår ikke hvordan dette kan ha noe med ''gudenes verden'' å gjøre ;-) Nåja,der har vi jo ikke vært..
Jeg liker linjene i bildet ditt, og jeg liker utsnittet.
Så burde jeg gi deg konstruktiv kritikk:
Jeg trykket på Negativ under bildet og fikk fram bildet i blåtoner. For meg gjorde DET susen. Brått var det fint!Nå er det mange som er i mot manipulasjon, i cen tro at det noensinne er tatt et bilde som ikke er manipulert. Det er feil! Tenk bare på bilder i svart/hvitt...Finnes en slik natur,f.eks? Skulle jeg så gjort noe mer,ville jeg muligens kuttet nede ca 2 cm..Men det syns jeg ikke trengs.
Ergo: Jeg syns bildet ble bra i Negativ utgave.
Håper du mener det du skriver om ''ikke minst minuser'', men uansett har du laget et bilde som vekket reaksjoner hos meg og har fått meg til å skrive en kommentar i en gate jeg ikke er kjent for ;-) Godt gjort!

Inger-Lise:)
Brit M.
Hei Inger-Lise, skal svare deg her nå på tampen før jeg tar kvelden. Har lest komm. på bildet du henviser til, syns den er litt uforståelig men...dvs, det var det beige som skar seg litt, ellers var da ikke bildet ekkelt? Men smaken er forskjellig.
Av en eller annen grunn virker ikke menyene under bildet på pc'en min, men jeg kan jo lage negativ i photoshop.
Jeg har lagt ut en annen versjon av bildet, du ser det er en Purple Calla. Tittelen henviser til at Calla er hvit fra naturens side. Og jeg har valgt å kalle en serie for Gudenes verden, faktisk, hvor jeg tenker å legge forskjellige ting som jeg føler passer, men min noe til tider burleske humor :)
Jeg tok altså et bilde oppi blomsten, for å få med de vakre linjene og den lille solen.
Selvfølgelig skal man ikke si alt man mener her, det er ufint, uhøflig og uforskammet. Helt unødvendig å oppføre seg som en viss Idoldommer :)
Men du sier hvordan du reagerer, og det syns jeg er viktig. Om noen reagerer direkte og følelsesmessig på bildene mine, pos eller neg, vil jeg selvfølgelig gjerne vite det.
I tillegg kommer du med konstruktiv kritikk og forslag, som jeg skal forsøke ut imorgen.
Takk for at du tok deg tid, Inger-Lise.

Brit
Inger-Lise S.
Hei igjen! Bare en kort kommentar før jeg køyer:
Jeg har sett på din v#2, og der også likte jeg det i negativ,dvs.blått....Mulig jeg er fantasiløs, men slik er det altså :-)

Godnatt fra

Inger-Lise:)
Brit M.
Har jo lagt merke til, etter å ha sjekka bildene dine, at du er glad i blått, og har noen fantastiske blå bilder. Selv er jeg inne i en barokk periode for tiden, med overdådige, frodige farger. Prøver meg fram litt, ikke funnet ''min stil'' enda (innen foto, mener jeg), så glad for innspill fra deg og andre.
Og nå skal jeg sove.

Brit
Torild H.
Hei Brit!
Sovet godt?
Etter et par år på foto.no er det en av tingene jeg undres over: dette hvorfor noen har hang til en fargeskala og, mer eller mindre, misliker/avskriver en annen.
Du sier du er ''inne i en periode'' med disse overdådige, frodige fargene, så det høres ut som du forsåvidt er ''åpen for alt'' ... på sikt.

V1 synes jeg har en umiddelbar slagkraft, som motiv, allerede på thumbnail, og jeg klikket ... og ville se mer. En Calla må vel være en drøm å jobbe med, definitivt skapt i et genialt øyeblikk, så formfullendt og stilren. Jeg er ikke en macro-entusiast, så jeg trenger overhodet ikke alt det uskarpe området på høyre side, så gjerne for meg; kutt ned til ca kv.format, en oppstramming, rett og slett, samt at bildet syns jeg med fordel ikke trenger å vise overgang fra blomsterform til bakgrunn; det åpner opp bildet.

Farger igjen: skrev en gang på annet bilde at ... blått er for lett...å like.
Sånn er det for meg, at jeg, så lenge jeg har holdt på med arbeid innen forskj. teknikker, så er det jordfarger og de mer ubestemmelige, udefinerbare fargene, passepartoutfarger som har fenget meg, men da gjerne met et lite innslag av mørk, sterkt blå/lilla.
Så takk...likte fargene her!

Merkbar støy; er det fordi du har lysnet opp bildet, i ettertid?

Mvh Torild


Brit M.
Hei Torild, og takk for utfyllende og interessant kommentar fra deg og.
Til din første bemerknig: ja, jeg har jo lagt ut noen bilder med gladfarger også, noenganger blir jeg litt lei av de litt tunge, mørke fargene, så jeg er åpen for alt ja, (det er vel det som er litt av saken, klarer ikke å samle meg om en ting, for meg blir det for statisk).
Jeg syns blått er rent og vakkert, kommer vel til å komme med endel blå bilder også etterhvert. Det vil jo alltid være slik at folk flest har en farge de ikke kan noe med. Jeg avskyr kald, lys grønn f.eks, som jeg skrev i en kommentar (på en fin måte, håper jeg) den minner meg om kjøkkenmaling fra 50-tallet.
Ang støy, ser at jeg brukte iso 320, glemte å stille om fra kvelden før. Og jeg har nok lysnet litt, har lagt inn en versjon som er omtrent som originalen. Personlig liker jeg det ytterste grønne, den varme, myke brungrønne (feilaktig kalt olivengrønn), en av mine yndlingsfarger. Skal legge inn en croppa versjon. Takk igjen for dine interessante synspunkt.

:-)Brit
Gunnar John C.
Dette blir en nokså skrå kommentar, men la gå...

Jeg så på bildet ditt, likte det, men fikk en urofornemmelse som jeg ikke helt forsto. Det tok meg flere gjensyn, før jeg så likheten med en ansiktsdetalj på coveret til LP-klassikeren ''In The Court Of The Crimson King'', med King Crimson. Anno 1969. Assosiasjoner lever sine egne rare liv, og personlig synes jeg det ligger noen allusjoner til ansiktsuttrykk i bildet ditt.

Gunnar
Brit M.
Takk for kommentar Gunnar. Måtte sjekke In the Court, og det var da en usympatisk sammenligning med min vakre Calla? ;)
Fint du likte det.

Brit
Roar K.
Jeg ville lagt dette bildet under abstrakt og tror ikke disse gudene du henviser til ville hatt så mye imot det da det jo selv er ganske så abstrakte.
V2 avviker i formen fra de andre, men ellers synes jeg du har en spennende serie her. Min favoritt blir V5 som har en noe trangere komp. Deretter V3 og V1. V4 har en litt annen form og er noe mer softet. Hos meg blir den nok en outsider, men en som absolutt ikke skal avskrives. V2 blir for meg et litt annet bilde, men inget dårlig bilde det heller. Jeg tror jeg ville ha skilt det ut fra de 4 andre og latt bli stående alene. 1, 3, 4 og 5 går godt som en serie. Men som nevnt av andre ovenfor. Litt støyfjerning hadde nok vært på sin plass. Jeg likte formene og fargene, men ville kanskje laget en noe mykere overgang mellom hullet der støvbæreren befinner seg og kronbladet. På virket den buen noe litt for skarp og avgrensende. Men det er altså personlig synsing som vel også skal med.

Roar
Gunnar John C.
Jeg er lei for muigens å ha krenket din vakre Calla, Brit, men egentlig var det en kompliment :-).

For meg inviterer bildet til subjektivitet. Det laange skrittet fra et teknisk perfekt gjesp til et personlig engasjerende Bilde. For meg er dette ikke lenger en Calla, men noe litt desperat, menneskelig.

Gunnar
Brit M.
Takk for dine interessante betraktninger, Roar, selv har jeg aldri tenkt på dem som en serie, interessant! Jeg får kjøre NI og se hvordan det blir, hvis 30-dagers-prøvetiden ikke er ute...
Det er vel personlig synsing som kommer fram i alle kommentarer her på foto.no? Noe annet ville være ganske umulig, siden det vel ikke fins noen eksakt sannhet i kunst? Håper jeg ikke erter på meg noen nå... :)

Og til Gunnar, takk for sjarmerende kommentar, komplimentet hermed mottatt med storm. Spennende at du sier litt desperat, menneskelig, vinklet litt annerledes.

Brit
Tove H.
Jeg har vært inne på bildet ditt flere ganger og blitt grepet av ulike følelser som jeg ikke har forstått. Har opplevd med dette bildet at det engasjerer, uten at jeg klarer å si et eneste ord om hvorfor. Så dette blir min kommentar- av og til mangler man ord.
Mvh Tove
Brit M.
Hei Tove, og takk for kommentar. Det ser ut til at dette bildet har en merkelig, og for meg spennende, virkning på noen. Jeg fikk en aha-opplevelse igår, da jeg satt sammen med en kompis og vi åpna bildet. Han vek litt tilbake og sa Æsj! Han sa det med et smil, men vi snakket litt om hva som var æsj, og han sa at det så ut som en detalj fra et ødelagt øye eller noe, så nært. Men det var et fascinerende Æsj, sa han, og ikke et æsj-og-fysj. Men han likte det da. Jeg tror kanskje at slike bilder blir for nære, for intime, kanskje. Vanskelig å si. Det er jo fint at det har engasjert, men litt trist for meg, for jeg syntes jo det var så rent og vakkert...

Brit :-)
Tove H.
Jeg reagerte nok som kompisen din. Bildet er rent og vakkert for noen - jeg synes det er flott at diu har klart å engasjere og få fram så mange forskjellige motstridende følelser og reaksjoner gjennom dette bildet. Interessant!
Mvh Tove
Brit M.
Takk for en helt grei kommentar, Tove, -og- interessant er ordet.

Brit
Inger-Lise S.
Takk for blåversjonen :-) Litt støy, men bedre!

Inger-Lise
Brit M.
Takk for kommentar, Inger-Lise, prøvde med NI men det gjorde ikke store forskjellen.

Brit
Avsluttet .
Masse rare kommentarer her. synes bildet er praktfullt. Fine linjer, duse behageilige farver. eneste jeg ville ha anderledes er at jeg ville ha alt uskarpt. Litt for markert den linja som går ned mot venstre.
Ruth S.
Hei, Brit:-)

Nå får de andre bare riste på hodet, for jeg finner ikke noe å pirke på jeg :-)

Noen ganger er det godt å være synshemmet .-) Jeg likte best V1, for den er så ''åpen''. V4 er jo kunst!

Du har vakre bilder, Brit.

-ruth-
Brit M.
Tusen takk for fine kommentarer, dere to! Det er jamen godt at smaken er forskjellig.

Brit
Chr. G.
Det er vel en øregang? Det ser ut som om det er på tide å få ut ørevoksen :-)
Brit M.
Neida, dette er en cheese doodle i en rosa hatt :-)

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu