Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger604
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262530} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tom T.

Et bilde med bra innhold:) Personen ut i elva gir bilde et godt fokus punkt, bilde har bra dybde og fin naturlig farge. Ville tatt bort ugresset til høyre .

Bra bilde Stig:)

tom t
Torild H.

Et motsetningsfylt bilde...

Ved første øyekast er dette en skikkelig sommeridyll, en badende, fint innrammet og komponert mellom grønt lauv, steiner og vann, men så er det denne forbaskede bikinibuksekanten som kryper...oppover, som regel.

Så...artig bilde å se, kjent situasjon bla bla bla, men ville jeg hatt det på veggen: NEI!

Mvh Torild
Svein O.

Fint bilde med fine farger, god stemning og bra dybde. Synes greina oppe til høyre er litt for dominerende, men gir samtidig god dybde i bildet.

Svein
Odd E. k.

Hei Stig Børre!

Et flott bilde der stemningen er på topp. Flott skarphet og fine farger. Fossen blir blikkfanget mens personene i elva skaper liv. Begge personene er fin plassert, der den ene oppholder seg ved fossefallet mens den andre kommer nedover elva. Fin dybde i bildet der komposisjonen og utsnittet er bra.

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Ruth S.

Skattejaketen denne gangen ble: en person seilende nedover elven, flere som ligger på plenen i sola, og et menneske som ''kikker'' på kvinnen i bikini.

Jeg likte de små detaljene, jeg .-)

-ruth-
Tove H.

Artig bilde med bikinitrusa som kryper oppover som fokuspunkt. Akk ja, dessverre velkjent fenomen. Stilig komposisjon. Fin dybde, skarphet og fine farger.
Mvh Tove
Stig Børre E.

Takker for hyggelige tilbakemeldinger.
Tom: Ja litt rusk kunne vært fjernet, er lat...
Torild: Ikke noe for veggen, enig. Hadde noen uten hånden på bakpartiet, men det blir jo for kjedelig.
Odd E: Takk for det - ha en kreativ og fotografisk uke du og!
Ruth: observant som alltid :-)

StigB
Avsluttet .

Ikke et bilde for veggen nei,men må alle bilder være for den da?
Ikke etter min mening iallefall.
dette er et sånt bilde som fanger oppmerksomheten pga.små detaljer,det får en til å titte lenge og vel,kikke etter om en ser noe mer.Og så er det morsomt,et herlig bilde som mange kan kjenne seg igjen i.Vi trenger sånne bilder som dette også,jeg likte det godt og trakk på smilebåndet,deilig:-)
Hilsen Tone!
Eva Marie P.

Ha ha dette er et skikkelig blinkskudd. Hvor lenge varer vel idyllen med disse bikinitrusene. Tatt på fersken her ja ;O)
Et utrolig idyllisk bilde med et artig vri på. Jeg liker det!!
-epl
Steinulf L.

Morsom situasjon du har fanget her.
Stig Børre E.

Takk for nye kommentarer!
Morsomt å se hvor mange klikk dette har fått. Kan det ha noe med damen å gjøre - og at det kan se ut som litt av hvert på tumbnailen...? :-)

Stigb
ingeborg w.

Dette ser både friskt og kjølig ut synes jeg med det rennende vannet, overskyet vær og kalde grønne farger. Bildet har et bypreg på tross av grønne innslag og rennende vann. Det er nok personenene og at det er heller som skiller plenen som gir meg assosiasjoner til parker. Det er selvfølgelig morsomt med hun som klør seg i ræva, men det er vel så viktig med hun svømmer i skyggen der. Jeg liker dette bildet godt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu