Kveldsstemning
Siluett av person på berget, med utsikt over hav og himmel.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S18-55mm f/3.5-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.
Her har du et fint kveldstemningsbilde. Men personen burde kanskje ha stått litt lenger til høyre da det for meg ser ut som en refleks-strime av kveldslyset forsvinner akkurat bak personen. Jeg sitter med en følelse av at den kanskje burde vært med. Jeg tror foesten ikke bildet hadde tapt noe på om du hadde beskåret og fjernet Ca. 10 cm på venstre side. Kanskje litt oppe også for å beholde formatet hvis det er viktig for deg. Uansett så likte jeg lyset og at alt annet framstår i silhuet her.

Roar
Elisabeth J.
Tusen takk for tilbakemelding:) Er godt mulig dette med at personen skulle stått litt lenger til høyre pga refleks-strime av kveldslys. Men dette er mitt første siluettbilde og det eneste jeg fokuserte på var at personen skulle stå forran solen. Er ikke helt sikker på hva du mener, men jeg får prøve å se når jeg prøver neste gang:)
Når det gjelder beskjæring så skal jeg prøve å få lagt ut en ny verson med dine tips til endringer.
Mvh Elisabeth
Rune V.
Synes du har fanget et stemningsfult kveldsbilde her.
Ening med Roar i at personen godt kunne stått litt lenger til høyre + at det strået på høyrekanten som stikker opp i skyene med fordel kunne vert fjernet.
Ellers et bra bilde med fine farger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu