Flue
Dette bildet er tatt med et kompaktkamera, et godt kamera vel og merke. Normalt sett bruker jeg speilrefleks (Nikon D200), men med kun dette kameraet for hånden denne gangen, synes jeg det er utrolig hvor skarpt bildet faktisk ble; etter en del prøving og feiling vel og merke. Fluen satt i ro lenge, selvfølgelig opptatt av pollen. Innstillingen nærbildemodus medførte ganske lite bevegelsesuskarphet etter min mening.
Bildet inngår i albumet Insektet -
Utstyr
  • Pentax Optio 6.0 (WPi) kompakt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262598} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Espen R.

Hei
Ble ganske så bra det her, ja. Ser du har brukt kompaktkamera, og dersom lysforholdene er bra, pleier også de å levere bra resultater. Fin fargemetning her. Kunne kanskje tenkt meg et noe tettere utsnitt, da ved en beskjæring i bunnen.
vh
Espen
Kristin H.

Takk for fin tilbakemelding Espen!
Enig med at jeg kunne beskåret litt i bunnen, derimot ikke så mye. Bittelitt.
Er selv veldig fornøyd med fargemetningen; men føler selvfølgelig at kompaktkameraet på et vis gjorde hele jobben (det er jo ikke helt sant da..:).

Dersom noen har tips om hvordan jeg kan få til slike bilder, enda bedre, med digitalt speilrefleks, (har Nikon D200), setter jeg pris på det! Noen anbefalinger om objektiver, instillinger ol?

Hilsen Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu