Stupere
Et bilde av glade friskuser som stuper ifra en brygge.
Synes det viser litt av mange gutters lyst til spenning og det å flytte grenser. I en slik gruppe blir det lett press til å kjekke seg. Liker siluettene og sommerstemningen med de harde kontrastene.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262675} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Simen B.

Flotte siluetter og skikkelig sommerstemning i dette bildet. Liker kameravinkelen og detaljene i forgrunnen. Liker også at bildet forteller en historie:)

mvh Simen
Tom T.

Bra bilde dette:) Liker de harde kontrastene og komposisjonen. Skogen bak er litt unaturlig(støy), du er sikkert klar over det, er nok tiltenkt?

Liker bilde:)

tom t
Audun M.

kjempefin vinkel og fin liten historie. Fikk litt ''gutta'' på brygga følelse.. Hvem tørr å hoppe først, hvem tar salto og hvem dytter sistemann uti ! God stemning !
Lise U.

Flott komposisjon der plankene leder innover mot de fine og varierte siluettene av guttene. Perspektivet gjør sitt for at det fungerer så bra, sammen med valget av gråtoner/kontraster. Man får en fornemmelse av gruppedynamikken (tauet som henger ned kan gi litt skumle assosiasjoner sånn sett), og selvsagt av sommer... Jeg liker bildet ditt!

Lise U
Anne Ø.

Liker motivet, kompen med disse lekende guttene.
Flott i silhuett!!!!

Anne:)
Dan S.

Hei Rune!!
har vel ikke så mye mer å tilføye,for det meste er
vel sagt..men jeg vil allikevel si at dette var et skikkelig
fint bilde.tenkte med engang jeg så bilde at denne kunne
like gjerne vært tegnet med kullstift,liker etterarbeidet.

her kunne du sikkert ha lagd flere
fine versjoner også:)

mvh Dan Sandmoen
Tove H.

Herlig bilde av gutter ytterst på bryggekanten....skal, skal ikke.....men i flokk er de tøffere. Liker kameravinkelen. Flott komp med fine perspektivlinjer. Flott med det harde lyset. Liker dette bildet aom det er!
Mvh Tove
Thorbjørn R.

Flott komposisjon her, og bra bruk av silhuett.
Lise U.

Sammenlignet med originalversjonen din fra i fjor, i farger og med videre utsnitt (mener det er samme bilde?) -- den er også fin, men i versjonen du la ut i dag syns jeg du har fått fram noe ekstra.

Lise U
anne g.

hei rune! kjempefint siluettbilde du har her! plankene gjør mye for bildet. eneste minus er gutten tilhøyre sin profil; ville sett hele! men alt i alt, veldig bra bilde. anne
Avsluttet .

Dette var spennende Rune.
Liker godt vinkelen du har brukt,siluettene og hele situasjonen.
Flott bilde.
Hilsen Tone!
Rune S.

Tusen takk til alle for hyggelige kommentarer! Flott at dere likte bildet! Det er ikke det samme bildet som tidligere, Lise. Det ser du fort om du ser mer nøe:-) bilde nr. 250420

Mvh
Rune S
Marit O.

Hei Rune!
En deilig sommer stemning du formidler her,stemningen blant guttene sammen med di harde kontrastene og disse sihuettene gjør dette meget severdig.
Liker veldig godt den lave kamra vinkelen din her.
Ha en fin dag!
Mvh Marit!
Alan Thomas Duncan W.

Rune;

Meget bra capture.
Sincere bra sort/hvit

Gratulerer.
best regards
Alan
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Marit og Alan! Flott at dere likte bildet!

Mvh
Rune S
Arne M.

For et stilfullt og vellykket bilde. Siluettene fungerer veldig bra mot høylyste fra himmelen, og linjene i plankene gir bildet en god bybde og leder blikket inn mot de badende barna. Dessuten er her masse deilig sommerfølelse og badeglede. Flott gjort.

- Arne
Knut Børge S.

Hei Rune!

Meget spennende og flott siluettbilde, kjempeflott Rune!

mvh KBS
ingeborg w.

Morsom ide og godt gjennomført vil jeg si. Her fungerer siluettene mot den hvite bakgrunnen. Plankene leder oss inn mot guttene som får all oppmerksomheten, samtidig som de er anonyme. Bildet kunne vært tatt hvor som helst. Det er nok de samme reglene som gjelder for gutter over det meste av verden.
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Arne, Knut Børge og Ingeborg! Flott at dere likte bildet.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu