Er det ikke vakkert på Runde?
Hadde to utrolige dager på runde. Masse fugl og nydelig vær. Båtturen rundt øya bød var et høydepunkt, med så store mengder sjøfugl jeg ikke hadde tort drømme om. Nå er vel ikke dette en art det akkurat mangler bilder av, og jeg fikk mine 3000 på et par dager. Velger allikevel å legge ut et, da jeg likte dette så godt. Vidvinkel på ca 35 cm avstand, morro!
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger699
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262755} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
stein ola h.

Nydelig bilde.
Irene A.

Utrolig fint bilde av lundefuglen i sitt rette element. Må få tatt meg en tur til Runde en gang. Virker som om det er gode muligheter for fine motiv iallefall. Ingenting konstruktivt å komme med, desverre.
Avsluttet .

Fantastisk vakkert - og en veldig bra komposisjon + lys, farger, skarphet osv!
Vennlig hilsen MV
Bjorn F.

Hei.
Kan underskrive på att Runde er et vakkert og fasinerende sted.
Likte bildet ditt godt,meget velkomponert,fuglen er perfekt plassert i bildet der den tydeligvis sitter å nyter den vakkre utsikten.
Hilsen Bjørn.
Aleksander M.

Hei Stian!
Du har sikkert fått utrolig mange flotte bilder på Runde og jeg er helt enig i at det er et fantastisk sted! Det finnes mange gode bilder fra Runde, men jeg synes dette er et av de beste jeg har sett. Du har sikkert mange andre flotte også og det hadde vært gøy å se noen flere av dem synes jeg. Det er akkurat som Flatangerørnene - det er like spennende hver gang :)
I dette bildet har du fått et flott lys og klart å unggå utbrente partier. Skarpheten er bra og det tekniske sitter. Meget flott!

Mvh Aleksander
Knut Børge S.

Hei Stian!

Det beste lundebildet jeg har sett. Utrolig flott med lunden i fin positur foran sitt fuglerike, fantastisk. Den tekniske biten er som vanlig upåklagelig fra din side.

mvh KBS
Hege S.

Wow! Virkelig flott bilde fra Runde dette. Flott komp med lundefuglen som skuer utover sitt rike! Var på Runde i 5 kl på skolen, og får litt lyst til å ta en ny tur når jeg ser bilder som dette!
Hege.
Terje S.

Hei Mr. Kitch

Flott bilde av lunden i sitt rette miljø. En heving av kamerastandpunkt for å få fuglen fri fra horisontlinjen hadde hevet bilde flere hakk. Fin teknisk utførelse.


Terje
Ivan H.

Hei

Flott bilde(!) og det ser ut som solen var på vei ned.
Avstand på 35cm? Ikke redd denne karen :)

Er enig med Terje Sylte ang det med horisontlinjen, men blir uansett pirk etter min mening. La ikke merke til det før jeg leste kritikken hans.

Det jeg sitter og lurer på er om ''horisont linjen'' er skjev?
Ikke lett å se og mulig jeg tar feil, men får altså den følelsen.

Tipper du har flere gode bilder av de 3000!

Veldig bra dette.

Hilsen
Ivan Holmedal
Espen B.

Så da var det deg jeg så på Runde den vindfulle helga, med passat og hunder? :) Flott og annerledes bilde!

mvh
Espen Bergersen
Nils Magnus N.

Hei,

Fantastisk, liker dette bildet veldig godt.
Ikke verdens mest konstruktive kommentar.

Mvh
Nils Magnus Nilssen
Stian H.

Tusen takk for alle kommentarer.

Når jeg jobbet med bildet så jeg plutselig at jeg hadde brutt en elementær grunnregel i foto. Den berømte bildeblindheten.... Jeg lot horisontlinjen bryte min modell... Hadde vært greit om jeg la merke til det når jeg var på Runde, men liggende på strake armer i lav åling tenkte jeg desverre ikke på det. Heldigvis tok jeg såpass mange at jeg har noen hvor hodet ikke er kappet:-)

Espen, det var nok meg ja:-) Hundene er kleiner münsterländere, og den lange hengslete skikkelsen med flakkende varmesøkende øyne og jaktlyst som en fuglehund var meg. Jeg la ikke merke til deg, men kanskje nettopp derfor!

Var utrolig mye folk der, men jeg registrert ikke andre språk enn svensk, engelsk og tysk, og muligens noen andre jeg ikke har øre for. Det var frisk vind ja, men et utrolig vakkert vær på en helt utolig plass. Jeg kommer tilbake!

Stian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu