Nøtteskrika
Nøtteskrika karakteriseres, som andre kråkefugler, med fryktelige skrik i en fredfull skog. Etter at bildet ble tatt startet en fryktelig slåsskamp mellom 3-4 av disse fuglene; dessverre utenfor kameraet rekkevidde.
Bildet inngår i albumet Norske fugler -
Utstyr
  • Canon EOS 400d
  • EF f4 300m IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. Ørlite beskjært.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.
Selv om nok en del ville komme drassende med at det er mye rot rundt fuglen så synes jeg det skal være slik. Du viser miljøet rundt fuglen. At litt av dette miljøet også har stjålet litt av skarpheten på undersiden bak på fuglekroppen er en realitet som man bare må godta etter min mening. Har selv vært i samme situasjon under fuglefotografering mange ganger. Det ser ut som du har halo fra nebbet og ned til greina fuglen sitter på på fuglens underside. Dette finnes det jo flere måter man kan benytte for å fjerne. I og med at det er bare denne korte linja så tror jeg at jeg ville ha blåst opp bildet i kanskje 300% og brukt den tiden det tar det nitide arbeidet med forsiktig å klone det bort. Dette er hva jeg ville gjort. Kanskje kommer det andre kommentatorer som har bedre forslag som du kan vurdere.

Roar
morten m.
Takker for tilbakemeldingen Roar, og fint at du oppdaget haloen; jeg oppdaget den nemlig ikke. Bildet var ikke planlagt i det hele tatt; jeg gikk bare rundt i skogen med kameraet og plutselig satt den der og jeg fikk såvidt knipset bildet før den fløy videre. Altså dårlig tid, som gjenspeiler et litt ''uryddig'' bilde.
Men jeg er dels enig med deg; et slikt miljø er naturlig for nøtteskrika.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu