Solnedgangen på Hemmsjøen(Rena)
Jeg synes bildet ble ganske bra for og være et så dårlig kamera ved midnatt i mørket.
Utstyr
  • Samsung A502
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Roar K.

Jeg ser at dette er ditt første bilde og antar at du kanskje ikke vet hvordan du skal få til et større format og likevel holde deg innenfor tillatte antall kb.
Jeg går ut fra at du bruker photoshop og da gjør du følgende:
Først går du til image size og bestemmer størrelse. Jeg anbefaler ar du holder deg innenfor 1000 piksler i bredde og 700 piksler i høyde. Se etter om du må justere bildet etter endt forandring. Deretter går du til Fil og klikker Image ready. Under venstre hjørne av bildet ditt ser du antall Kb. Oppe til høyre vil du se et sted hvor det står Quality. Ta en titt ltt til venstre for det for å forsikre deg om at det står jpg og ikke Gif eller annet. Klikk på Quality og du får opp en glidebryter. Ved å dra denne fram og tilbake ser du at antall Kb under venstre hjørnet av bildet ditt endrer seg. Slik får du justert bildet så selv et stort format holder seg innenfor f.eks. de 300 som er grensa her på dotten. Klikk save og legg bildet der du vil ha det og finner det igjen for å laste det opp her. Etter å ha klikket OK er du tilbake i photoshop. Når du klikker på krysset for å lukke får du to valg. Vil du beholde størrelsen på bildet du la inn slik det var klikker du NO og bildet forblir slik du hadde det før du startet på dette. Vil du heller ha den nye størrelsen laget klikker du Yes. Hvis du er lur anbefaler jeg deg å lage en versjon 2 i et større format og legge inn her da dette bildet er litt smått for å bedømme. Lykke til.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu