Las Vegas by night
Bildet er tatt mai 2007 fra Stratosphere Tower i nordenden av den berømte ''The Strip'' eller Las Vegas Boulevard som den egentlig heter. Her ligger alle de berømte hotellene på rekke og rad.
Fasinerende utsikt.
Utstyr
  • Olympus SP-550UZ
  • -
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/2s
  • Nei
  • AnnetBrukte gjerdet på utsiktsplattformen som støtte for kameraet
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Willy N.

Ser ut som du fikk et ganske godt bilde.
Skarpt, men litt støyete (måtte tyne opp ISOen?)

Da jeg var der for to år siden sto jeg tre kvarter i kø får så å få vite at jeg ikke kunne ta med stativ opp pga terrorfare.
Måtte dessuten skyte gjennom et vindu full av barnefingeravtrykk.

Tok du ditt bilde ute?
Per Ove H.

Synes dette ble riktig bra. Synes også det er interessant å se hvor stor dypbdeskarphet du får med så stor blenderåpning på et kompaktkamera.

Mvh
POH
Johan S.

Dette er et flott motiv, storslagent og gedigent. Det er tatt mange ganger og derfor kjent. Siden ''alle'' kjenner det blir tersklen tilsvarende høy.

Derfor; Teknisk er jeg ikke veldig imponert. Dette er et nattbilde og jeg synes nattbilder tildels skal være tildels svarte. Videre skal det i størst mulig grad ikke være utbrente partier. Dette bildet er ikke svart og har tildels ganske store utbrendte partier. Skulle bildet vært eksponert 1-1,5 blender mindre? Jeg vet dette ikke er lett, men våger likevel å kritisere. Støy er allerede nevnt.

Neste gang du tar bildet synes jeg du også skal vente til lyskasteren som lyser rett opp på himlen lyser litt til venstre da den slik den er nå minner litt om en støystripe.

Dette motivet fortjener bedre teknikk. ;-)


Jeg vet ingenting om forholdene bildet er tatt under og tar forbehold om at det ikke lar seg gjøre å få det til bedre nå.

mvh
Johan
Lars E.

Hei !

Takker og bukker for konstruktive tilbakemeldinger på dette bilde.

Willy: Akkurat som deg har jeg tidligere stått i kø for å konstatere at det ikke er lov å ta med fotostativ opp i tårnet.

Bildet er tatt utendørs fra den utvendige observasjonsplattformen. Det var synd at du ikke fant veien opp dit da utsikten er langt bedre i friluft enn innendørs gjennom glass (med masse fingeravtrykk). Trappa opp til observasjonsplattformen er dårlig skiltet og litt vanskelig å finne hvis du ikke er kjent.

POH: Jeg er skikkelig imponert av Olympus SP-550UZ. Kameraet er det absolutt beste kompaktkamera jeg noen gang har hatt. Olympusen er et skikkelig godt supplement til speilrefleksen.

Johan: Helt enig med deg at bildet har en del tekniske svakheter. Neste gang skal jeg gjøre som du sier å forsøke litt med litt andre blender innstillinger. Dette var det beste jeg i dag med mine kunnskaper og tiden jeg hadde til rådighet kunne få ut av dette bilde.

Lysstrålen du refererer til er faktisk et av landemerkene i Las Vegas. Den kommer fra Hotel Luxor (www.luxor.com) som ligger helt i den andre enden av ''Stripen''. Hotel Luxor er formet som en pyramide og lysstrålen tennes så fort mørket senker seg over Nevada ørkenen. I følge hotellets egne opplysninger er dette verdens kraftigste lysstråle. Den synes utrolig godt om natten uansett hvor du måtte være i Las Vegas og omegn.

M.v.h.
Lars
Joachim W.

Fantastisk by og et fantastisk bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu