Industrial Silence
Salangsverket
Synes det ble tøft i s/h, og støyen i bildet bidrar til stemningen.
Bildet inngår i albumet Arkitektur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-23 13:43:13
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-07-23 01:30:19
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-07-23 01:30:51
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM
  • Brennvidde10 mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeRAW ISO 200
  • Nei
  • AnnetKonvertert s/h i Lightroom
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263276} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Ole-Kristian T.

Stilig bilde med en talende tittel. Gjorde seg godt i s/hv. Det var ''sug'' i dette; de sorte ''hullene'' i vindusåpningene synger ut denne industrielle stillheten fra en bygning som en gang sikkert var et produktivt sted med hjul som gikk rundt og mennesker som hentet sitt levebrød. Et litt vemodig budskap i dette bildet, noe du har fått fram med uttrykket du har jobbet fram. Bra!
Arne M.

Dette bildet griper fatt i meg, og er faktisk litt vanskelig å ta blikke bort fra. Den kraftige vidvinkelen gir et skikkelig sug i bildeflaten, og de sorte hullene med sin kontrast til den lyse veggen funker som bare det. Den kornete overflaten står også godt til motivet. Jeg synes kanskje at bildet er litt tett beskåret på venstre side. Jeg tror mer luft hadde økt kosentrasjonen på bygget som en enhet. Men uansett er dette virkelig severdig.

- Arne
Tom T.

Knall bilde:) Bilde slipper ikke , kan se å se. Synes du for mest ut av bilde i v1, bedre lys og himmel. Har du lagt på korn på himmel?

Likte det svært godt:)
Espen R.

Takk for hyggelige kommentarer alle sammen, moro at det falt i smak. Ja Tom, jeg har lagt litt støy på himmelen, original-bildet ble litt for clean, og stemningen i bildet ble litt mer mørk og intens med litt støy. Valgte å beholde skarpheten på bygget for å gjøre det litt mer interessant, samt kontrastrikt.
Espen
Aud Elise S.

Dette var et flott bilde!
Har sansen for slike ''vakre forfall'' : )
Vidvinkelen understreker uttrykket.
Syns absolutt best om versjon 1.
Her har du et rikere toneomfang og
større kontraster,- noe jeg syns kler motivet godt.
Fint med korning på himmelen.

mvh Aud
Ronny A.

Hei Espen. Kjempebra bilde igjen! Her formidler du vikelig den rette stemningen i forhold til underteksten. Den opplyste bygningen i kontrast med de sorte hullene etter vinduene. Retningen på skyene gir også et spennende ''sug'' i bilde. SortHvit - helt perfekt. V1 formeg:-)
mvh Ronny
Eva Marie P.

Tøft bilde, liker vinklingen du har her. Skyene gir en slik dybde at man liksom suges inn i bildet...Kjempebra. Syns det gjorde seg i sort/hvit.
Komposisjon; bilde og tittel er veldig bra, dette likte jeg Espen. Liker det litt dystre preget de tomme vinuene har og den kornete himmelen, stilig dette!!!
-epl
Espen R.

Takk for hyggelige kommentarer, Aud Elise, Ronny og Eva. Bra det falt i smak. Skal se om jeg får til flere bilder herfra, synes slike bygg er svært spennende å fotografere.
Espen
Avsluttet .

Hei Espen!

Henger meg på de andres kommentarer, føler meg jo helt dratt inn i bildet! Likte V1 best!
Godt jobbet!

Mvh Eva
Line M.

Hei Espen :-)
Veldig flott dette. Ligte suget du har fått i bildet. Meget flott lys og gode s/hv toner. Spennende motiv!!
Mvh
Line
Bente A.

Hei Espen.
Nok et flott bilde fra deg.
Jeg likte bildet med en gang jeg så det. Jeg synes vinkel var helt flott her og svart hvitt tok seg godt ut.
Flott gjennomført dette.

Vennlig hilsen
Bente.
Wenche J.

Hei Espen
Jeg kan ikke helt bestemme meg for hvilket bilde jeg foretrekker. Begge forteller egentlig 2 forskjellige historier. Versjon 2 er som tatt rett ut av en skrekkfilm. Versjon 1 er lysere men forteller sin historie meget godt. Det ser ut som om det mangler en vegg på venstre side men samtidig er vinduene mørke? Dette gir en merkelig følelse. Et flott og spennende bilde man kan sittende å se på lenge.
Mvh Wenche
Wenche J.

Hei Espen
Jeg kan ikke helt bestemme meg for hvilket bilde jeg foretrekker. Begge forteller egentlig 2 forskjellige historier. Versjon 2 er som tatt rett ut av en skrekkfilm. Versjon 1 er lysere men forteller sin historie meget godt. Det ser ut som om det mangler en vegg på venstre side men samtidig er vinduene mørke? Dette gir en merkelig følelse. Et flott og spennende bilde man kan sittende å se på lenge.
Mvh Wenche
Anne Kristin Fiskaa h.

Hei

Et veldig spennende bilde i svart hvitt, der skyene gjør slik at det blir veldig bra dybde. Fin plassering i forhold til det gyldne snitt.

Anne K
Espen R.

Tusen takk for hyggelige kommentarer Eva, Line, Bente, Wenche og Anne Kristin:-) Ja, Wenche, det ser ut som det mangler en vegg på venstre side. Det er vidvinkelen i kombinasjon med at veggen ikke er konstruert kant i kant med røstveggen som gjør at den faller bort.. Så vinduene er naturlig mørke.
Espen
Avsluttet .

Likte begge versjonene, vanskelig å si hvem som er best. Fin dramatisk himmel, gjorde seg veldig godt i sv/hv. Bra jobba. Mvh Liselotte
Andreas S.

Hei

Herlig historie i dette bildet, får en tidens tann-følelse av elementene og ikke minst at det er i s/h. Vellykket!

Mvh. Andreas D.
Tove H.

Som en kulisse fra en svunnen tid. S/v fungerer supert. Flott lys og vinkel. Råstilig!
Mvh Tove
Thorbjørn R.

Meget bra dette. Himmelen skaper et fint sug og svarhvitt-konverteringen får fram detaljene i muren. Jeg synes v1 ble klart best - vinkelen der er mer spennende enn i v2, som er rett på. I tillegg synes jeg du får mønsteret i muren best fram i v1.
Avsluttet .

Dette er også veldig bra i svart/hvitt,helt topp bilde Espen:-)
Flott lys og passe kontrast:-)
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Två mycket bra bilder! Lite skräckkänsla... Den dramatiska himlen förstärker en del och gör bilden än mer spännande. Fina toner också.
Espen R.

Takk for hyggelige kommentarer til dere også. Moro at dere likte bildet:-)
Espen
Nils Magnus N.

Hei,

Tøft bilde, gamle bygninger er flotte motiver.
Synes versjon 1 er best.
Ville kanskje ha prøvd med sepia på det bildet.

Mvh
Nils Magnus Nilssen
Espen R.

Takk for kommentar, Nils Magnus. Har nå lagt ut et par sepia-versjoner.

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu