The Rolling Stones

Gamle som alle hauger, men ruller stadig videre!
Bildet inngår i albumet Gaia -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263996} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørn R.

Hei. Vanskelig tema, vanskelig motiv; men din modell og dine valg fungerte veldig godt. Du har vært nøye med blenderen, og det synes. Vakkert, på en hard måte. Bj.
Øyvind T.

Flott motiv. Ser jo ut som den øverste steinen har smilemunn.
Øyvind
Steinulf L.

Fint gjengitt tekstur. Har du pixler nok kan du jo forsøke et utsnitt uten himmel.
Ishi K.

ble fint det, ville hatt forgrunnen skarp dog :)

her er det ikke noen himmel da, bare rullesteiner på rullesteiner og enda mer rullesteiner :)
May-Lise L.

Steinar, det er ikke himmel, men mere stein i bakgrunnen :)
Øyvind, det er klart den smiler når jeg vil ta bilde av den!
Bjørn, hardt og mykt samtidig, ikke sant?

Takker alle tre :)
Johnny F.
+1
Har sett litt på noen av bildene dine.
Du bør kanskje vurdere å bruke mer sort hvit, kanskje også bruke litt blits/skjermreflektor ute. Sort hvit tar fokus vekk fra farge og øker inntrykk av form og lys. Dette ville gjort noen av bildene dine mere visuelle og spennende.
Noen bilder er kanskje litt for mye dokumentasjon og mindre kunst. Med en annen bildevinkel og sort hvit tror jeg intrykket fort kunne endret seg.
Noe jeg og alle fotografer vet er at det å ta seg tid forran et oblekt er ganske lurt, vurdere lyset og motivet en stund før man knipser, ta seg god tid.... Som for de fleste andre går det også opp for meg først når jeg kommer hjem,, ler...
Johnny
May-Lise L.

Tusen takk for at du har tatt bryet med å vurdere bildene mine! Du har sikkert helt rett i alt du sier. Det er mye jeg kunne gjort annerledes hadde jeg hatt kunnskapen, tiden og fremfor alt, pengene til utstyr. De siste to årene har jeg konsentrert meg mest om bilder til illustrasjon, og har prøvd å løse oppdragene og temaene på best mulig måte. Noen av disse bildene ligger her inne. Jeg har hittil illustrert 4 nr. av et fagblad innen helse, der kun mine bilder har vært brukt. Så noe må jeg vel gjøre riktig? Ellers kan jeg røpe at jeg er ikke noe glad i s/hv-bilder. Men kanskje jeg kan gjøre et forsøk? Kunne jo hende jeg fikk til noe kunstnerisk ;)
Anne-Lise S.
+1
Synes du lykkes godt her i valget av fokuspunkt, May-Lise! :-) Lekre detaljer og flotte farger. Synes bl.a. du så fint får frem det rosa skjæret.

Selvfølgelig gjør du noe riktig, May-Lise! Du må huske på at vi er mange "synsere" her inne. Et foto er ikke helt ut objektivt sett, for vi har alle med oss vår erfaringsbagasje innen foto og/eller annen kunst når vi kommenterer bilder, noe liker vi, andre ting har vi ikke så stor sans for. Hver kommentar gis utfra den enkeltes ståsted og kunnskap akkurat der og da. En måned eller to senere kan den være forandret. I tillegg har du sinnsstemningen til den som kommenterer, og hvordan den er akkurat i det øyeblikket kommentaren gis. Så har du tiden som den enkelte bruker i sitt studie av bildet; hastverk er lastverk er det et ordtak som sier, og av og til er jeg nok noe hastig selv. Så visst gjør du noe riktig, og tydeligvis gjør du ganske mye riktig ift. hva fagbladet innen helse bl.a. vil ha frem for sine lesere! Stå på!

Anne-Lise
May-Lise L.

Takk, Anne-Lise, du er en klok kvinne :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu