Bildet inngår i albumet Blomster og planter -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger558
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Anna Rosa L.
ooo.. dette er skikkelig pent!
Skarpt og mykt og vakre farger, flotte former igjennom bildet...
Mest av alt nydelige farger her!
Gøy å alltid se noe anderledes fra deg!!! Og uansett hva du gjør så blir det bra bilde!
-rosa-
Per Einar G.
Hei,

Vakkert...flott med skarpheten på vannliljen. Det uskarpe bladet og ringene i vannet. Fine farger. Og utmerket komp.

Per E.
Lars-Anders M.
Enig med de andre to her. Stå på.
Øyvind T.
Nydelig blinkskudd av et ''vanlig'' motiv. Dette likte jeg godt. Du har fått frem blomsten med en fin skygge foran det runde bladet som bakgrunn. Supert.
Øyvind
Halvard L.
Nydelig bilde med fin fokus på blomsterknoppen som et viktig blikkpunkt. Skyggen og den fine vannkanten rundt knoppen gjør det ekstra vakkert. Ville det blitt bedre komposisjon med å se litt mer av bladets høyre side (1-2cm)? Er ikke sikker selv.
Anne-Lise S.
1000 takk for kjempefine kommentarer til liljebildet mitt! :-)

Ønsker også alle ei flott uke! Farter avsted til Bulgaria om et par timer, og vil bare benytte anledningen!

Kos dykken! :-)

Anne-Lise
Arvid M.
Hei! Ja, dette var bra tatt av vannlilja. Fint med det tette utsnittet, ser mesten ut som blomsten nett har dukka opp og vakna til liv :-) Fint med fokus på Blomsterknoppen. Mvh Arvid
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes nok ikke at dette ble så imponerende som det ser ut til i øvrige kommentarer. Jeg liker ikke vinkelen, og utsnittet skraller. Kappingen til høyre virker litt uheldig, og vannet kunne gjerne ha vært renere. Jeg får også litt problemer med fargene, spesielt på nøkkerosa som forøvrig er en nydelig plante. Uansett; fin vri med en lukket en. Godt opphold ønskes deg i utlandet ;)

vh ingebjørg
Eli B.
Vakkert, men jeg synes at hele bladet burde synes, også på høyre side. Ellers et nydelig bilde av blomsten og flott speiling i vannflata.

mvh Eli
Tove H.
Jeg liker fargene og komposisjonen. Fint bilde.
Mvh Tove
Inger-Lise S.
Hei! Et bilde jeg liker godt! Lekre fargenyanser og jeg liker komposisjonen godt. Normalt sett burde kanskje hele bladet vært med, men her syns jeg faktisk det er flott slik det er! Jeg syns du har et godt blikk!

Inger-Lise:)
Anne Ø.
Et nydelig bilde, god komp. med fokus på blomsten.
God tur selv om jeg ser at du har reist:)
Sikkert mange fine bilder med deg tilbake tenker jeg.

Anne:)
Rune S.
Liker bildet ditt med god komposisjon og fine fargekombinasjoner. Liker den litt mørke skyggen. Får si som Anne, God tur selv om jeg ser at du har reist:)

Mvh
Rune s
Anne-Lise S.
Her er jeg en kjapp tur innom en Internettkafe i Sveti Vlas ved Burgaskysten. Maatte bare... ;-) Hjertelig takk for oensker om god tur! Joda, jeg har det som plommen i egget her nede! Varmt og deilig ved Svartehavet, og ikke verst med sol heller. Hoerer det regner litt der hjemme!\

Tusen, tusen takk for flotte og konstruktive tilbakemeldinger! Ser noen stusser litt over kompet der jeg har valgt aa kutte bladet. Det har sin misjon pga formen og linjene her, saa derav valget. Dessuten synes jeg ofte slike liljebilder kompes med hele bladet, og jeg oensket aa proeve noe annet. Takker som sagt for tilbakemeldingene! Slikt faar en til aa tenke, baade av de som synes det fungerer og de som stusser litt. :-)

Fortsatt fin soendag!

Anne-Lise
Helge R.
Her ga du meg en god ide, vannet her på Bronseplassen er dekket av vannliljer. Her er lyset og fargene topp, stram beskjæring som jeg liker
:)Helge
John H.
Hei
God ide og et greit bilde. Men for meg blir ikke dette fullendt. Det er noe med vinkelen og komposisjonen som halter. Vannlilja er et yndet objekt og den er jo bare utrolig vakker. Spesielt er det at den åpner og lukker seg veldig fort i takt med sola. Jeg tror jeg ville begrenset meg til den kneppte blomsten og vannet. Bladet blir et element for mye for meg. vil du likevel beholde bladet bør du etter min smak ta med hele eller kutte mer av det.
Hilsen
John
Anne-Lise S.
Helge: Ja, kom deg ut og skyt! ;-)

John: Tusen takk for flott kommentar der du gir meg nye ideer, ogsaa til andre liljebilder! :-)

Anne-Lise
Lars B.
Jeg synes at du har fått til et bra bilde - skarp og fin lukket blomst med god speiling. Liker også det jevnt matte bladet som bakgrunn der avkuttingen synes grei. Bevegelsene i vannet er med på å gjør bildet levende.

Hilsen Lars
Nely d.
Hei Anne-Lise, Slutter meg til rosen. Dette var et fint bilde, selv om jeg nok kunne ønsket at du hadde tatt med hele bladet. Hadde du en fin tur til Bulgaria og fant du mange nye fine motiver? Kanskje bildet med den skeptiske gutten på stranda er derfra?
Hilsen, Nely
Ruth S.
Heisann:-)

Alle har sagt det som skal sies, her, Anne-Lise :-)

-ruth-
Anne-Lise S.
1000 takk til dere tre! :-) Kjekt at dere liker det.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu