**Eventyrlig**
Livet er et Eventyr, Gjør ditt så Magisk og Fantastisk som bare du kan...
Ble så fasinert av skyene som kom på Jonsok-aften. Det er litt midstilt, men ..shit.
Det er iallefall et eventyr å oppleve naturens egne malerier.
Bildet inngår i albumet Refvik - Her bor jeg :) Naturen forandrer på farvespillene hele tiden. Det er utrolig å bo her ute, nært stor havet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-28 14:49:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-06-28 20:35:52
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon eos350D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264117} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Johan S.

Eventyrlig er en god beskrivelse ja. Rene Soria Moria dette her! Synes ikke midtstillingen gør så mye da det er usymetriske detaljer i bidet (elv og sky).

mvh
JOhan
Espen R.

Hei Eva
Nydelig bilde med et fantastisk lys. Liker elven i forgrunnen som leder blikket videre inn (utover...) i motivet. Dette var rett og slett vakkert!
vh
Espen
Avsluttet .

Blir ikke lei sånne eventyr jeg:-)
Farger og skyene sitt spill,det er jo bare deilig.
Herlig stemning.
Hilsen Tone!
Eva Marie P.

Tusen takk til dere skjønne mennesker for så raske tilbakemeldinger. Jeg er glad dere likte bildet mitt!!
Eva
Johan S.

Jeg synes du skal tenke på at Espen og jeg har et rykte å ta vare på. Det er ikke lett når du kaller oss skjønne...










;-)
Simen B.

Fantastisk stemning og lys her. Elva i forgrunnen og skaper spenning og gjør mye for bildet. Flott med skyene i toppen. Bra dette;)

mvh Simen
Eva Marie P.

He, he beklager det Johan, jeg skal tenke litt mer over hva som ramler ut :O)Håper det ikke skaper store problemer..
Takk til deg Simen for den fine kommentaren.
Eva
anne g.

hei eva! ja nydelig rett og slett; fargene, skyene og vannet! fungerer faktisk fint også med et kutt som tar vekk øverste sky-lag, men det er mer smak og behag! anne
Tom T.

For en fin stemning du har fanget:) Mange fine lag i dette bilde. Så er dette med smak og behag. Fargene viker litt overdrevet, er mulig jeg har helt feil?



mvh Tom T
Ruth S.

Hei:-)

Dette var spennende! Du kan lage to bilder av 1 : Hvis du deler bildet der hvor vann og skyer møtes, får du to nydelige bilder:-) Og bruker du bildet som negativ, får du plutselig ''den blå lagune''

-ruth-
Monika Frisvold V.

En nydelig stemning Eva.. JEg sitter her foran skjermen etter en laaaaaaaaaaaaaang arb. dag og trykker meg inn på bildet ditt... Med det synet så kjenner jeg muklene strekker seg lenger og lenger..herlig!
Så eventyrlig flott Eva..lyset, fargene og en meget flott komp.
anbefales...
mvh monika
MaiLis S.

Et vakkert stemningsbilde med flotte farger.mvh Mai-Lis.
Rune S.

Hei Eva! Nydelig sjølandskap i vakre farger og flott lys. Fint med elva i forgrunnen og de forskjellige skyene. Eventyrlig, mektig og flott!

Mvh
Rune S
Inge S.

Hei.
Et pent og fargerikt motiv. ''klisje'' vil mange si men vakkert er
det likevel :-)
Syns kanskje horisonten heller litt til venstre. (bare pirk)
Ellers bra.

Mvh Inge
Eva Marie P.

Jepp, jeg har skrudd litt på farvene og skyene ble litt for røde kanskje...men jeg var i slik eventyrstemning. Så da lot jeg eventyreren styre farvespakene:O) Jeg ER veldig glad i farver og det løper vel av med meg innimellom. Du har rett Ruth, det skal jeg leke meg litt med :O) Takk for tips.
Anne, Monika, Mai-Lis, Rune og Inge. Tusen takk for fine tilbakemeldinger, det varmer så godt. Og det trengs, for her er det kaldt. Etter denne eventyr-kvelden har det bare vært regn og skodde. 9 grader :O( Snart juli??
klem fra Eva
Tom T.

Foretrekker den siste versjonen, smak er forskjellig:)
Eva Marie P.

Jepp, du har rett Tom og det er jammen bra :O)
Eva
Liv F. D.

Hei Eva,
dette var et eventyrlig vakkert bilde. Likte fargene og stemningen i 3ern best. Veldig bra Eva.
mvh
Liv'')
Eli B.

Vakkert dette bildet, men jeg vet ikke om jeg er helt enig i beskjæringen. Jeg synes at de øverste store skyene blir for domminerende på de to første utsnittene, mens på originalen passer de fint inn. Dette gjør at min sans for originalbildet vinner. Her likte jeg også rammen rundt med klippen og treet. Det rammer fint inn et vakkert motiv. Hvis jeg skulle velge v1 eller v2, ville jeg beskjært det ytterligere ved å ta bort den ovenforliggende skyen. Utover dette liker jeg stemningen og fargespillet.

mvh Eli
Knut H.

Hei Eva.
elvens bukninger betyr mye i bilde ditt,den leder fint
ut i bilde som i allefall ikke mangler sommerens farger.
Fin todeling av bilde som på grunn av den gode stemningen
forsvarer din litt tøffe bruk av spakene.Et lite Alice in
wonderland bilde dette Eva trenger sånne.
Mvh Knut
Eva Marie P.

Heisann
Ja jeg er som vanlig enig med alle. Det er ikke fordi jeg snakker folk etter munnen eller ikke har egne meninger. Men jeg ser på bildet på en ny måte. Det er jo det som er så flott med dotten. At jeg lærer noe hele tida..Jeg ser godt det du sier Eli og takker for det:O) Personlig syns eg v3 blir litt rotete, men ser at jeg kunne gjort det litt anderledes ja:)
Takk til Liv for din fine kommentar.
Det var nok wonderland eg så for meg ja Knut..og dro til meg spakene. Takk til deg for dei orda, godt å få slike.
-epl
Ole-Kristian T.

Hei Eva, her deler du med oss nok et stemningsfullt bilde fra den fantastiske naturen deres. Jeg synes både #1 og originalen #3 er fine på hver sin måte, og jeg skjønner godt at du ville lage et fargerikt eventyrbilde av dette flotte motivet.

I #1 synes jeg som noen andre her at skyene dominerer litt mye, kan vel ordnes med et lite kutt øverst. Synes utsnittet du har valgt i #1 er veldig bra, der elva bukter seg tvers over hele bildet. Skyene over horisonten ligger som et fantastisk bånd tvers over det hele, og vi aner sollyset bakom. Et flott bilde med flere horisontale lag. Vakkert!
Per Einar G.

Hei Eva,

Her var det skikkelig vanskelig å velge en favoritt versjon da alle bildene hadde noe i seg, det barske, rolige, lunefulle, duse vakre som naturen kan være. Mye vær i dette bilde og jeg tror jeg går for orginalen. + for god komp og den buktende elven i forgrunnen - for trær/busk i høyre kant. Ellers en uslepen diamant!!!

Per E.
Tone A.

Hei Eva
Ei vakker jonsokstemning du har fått fram her med skyene som i versjon 1 er dramatiske og som har ilden sine tonar i versjon 1. Dei orange skyene er ein kontrast mot den lyse himmelen, og det det ligg eit tungt skylag over horisonten med blåtonar, kor lyset smyg igjennom i ei smal sprikke.
Sjøen har litt linjer med orangetona refleksjonar i kontrast mot den mørke forgrunnen. Kor elva som slyngar seg med lyse tonar og litt orangefarga parti, mot den mørke silhuetten som stranda og grantreea dannar.
Her likar eg både versjon 1 som har så fine kontrastar og kor både forgrunnen og den orangetona skya dominerar bildet.
I versjon 3 heller horisonten litt mot venstre og det er betre likevekt, pga at treklynga i høgrekanten har fjellet i venstresida som motvekt. I versjon 3 kan du kutta litt meir nede og med litt meir farge får du også her ei vakker kveldsstemning kor den orangetona skya blir ein fin kontrast mot alt det mørke elles i bildet. Og her kjem også den bua elva til sin rett.
Kjempebra fanga stemning på jonsokafta med orangetonane i versjon 1 som står fint til denne kvelden. Både versjon 1 og 3 for meg.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu