Bare et tak
Mye kan være fasinerende, jeg ser motiver over alt. Prøver meg på en ny serie. Nå har det blitt mye natur, må utforske litt mer.
Jeg bare liker det....vet ikke helt. Vinklene, benken, ja hva syns dere?
Bildet inngår i albumet Arkitektur - Mange bygninger, gater og ting vi har rundt oss er fasinerende. Vinkler, byggestruktur, forskjeller, alt er egentlig fasinerende...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-29 22:21:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Caono eos 350 D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264362} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Solveig G.

Bra! Herlig utsnitt, bildet får en helt egen dybde når det fotograferes litt ovenfra. Veldig bra.
Per Einar G.

Hei Eva,

Her var det sydenstemning. Mye mur og vinkler her...tegltaket som skriker etter en håndtverker. De gamle lyktene, stolene som venter på sola og at noen benytter dem. Et anderledes og intressant bilde fra deg.

Per E.
Tom T.

Forfallent er det og samtidig utrolig vakkert. Er veldig glad i slike bakgårder:) Du har valgt en spennende vinkel

Likte det:)

mvh Tom T
Eva Marie P.

Tusen takk for raske kommentarer Solveig, Per Einar og Tom:O) Jeg er jo litt usikker nå når jeg beveger meg ut på et nytt foto-område. Så det var godt å høre hva dere syns. Det er syden ja nærmere bestemt Korfu. Her var det mye slikt å fotografere.
Eva
Anne Ø.

Fine farger, god komp. med noe kutting av taket!
Koselig med slike bakgårder. Gode fargevalører.

Anne:)
Ole-Kristian T.

Hei Eva, spennende med ny serie, det er til inspirasjon ! Er enig med deg at i slike omgivelser som her på Korfu kan man se motiver over alt; gamle bygninger, detaljer og miljøer står i kø for å bli avbildet :) Bildet ditt synes jeg er ok, men jeg mener det halter litt ved at det blir litt ''både og'' der jeg lurer på om taket eller bakgrunnen er motivet. Jeg synes ikke det blir ''bare et tak'', samtidig blir det veldig mye tak også..Jeg synes #2 retter noe på dette, men der får jeg lyst til å se nærmere på miljøet bak; veggen, stolene, dørene, lyktene, som sikkert kunne vært motiver i seg selv. Jeg ville ha rendyrket taket på en eller annen måte som motiv eller konsentrert meg om veggen bak.

Dette er min mening inntil du eller andre skriver noe som overbeviser meg om noe annet :) Jeg bare gleder meg til flere bilder i denne serien, fra Korfu eller andre steder. Ønsker deg en god helg!
Hans-Jørgen H.

Go dagen Eva!
Gamle bygninger og arkitektur er fasinerende (ja nye kan og være det ).
Kunne trengt en liten oppgradering dette taket selv om det kanskje har mest sjarm slik det nå fremstår. Fin hekkeplass for endel småfugl under steinene her.....
Forteller mye historie et slikt bilde. Setter fantasien og tankene i sving.
Mange møter og kommunikasjon mennesker i mellom har foregått her, og gjør det ennå ut fra stolene langs veggene. Både gleder, forelskelser men også sorger...
Et sted med atmosfære og enkelthet.
Ha ei trivelig helg!
Hans-Jørgen
Eva Marie P.

Ja du har rett Ole-Kristian, det skulle være en ironisk tittel...så det burde være et spørsmålstegn bak. Det er ikke bare et tak, men også noe bortenfor taket. Noe bedre..Det burde kommet bedre frem. Jeg må vel forstå at det er vanskelig å lese tankene mine.
Så var det så irriterende vanskelig å finne tittel på dette bildet. Kunne hete bakgård, men det var så lite oppsiktsvekkende.
Jeg er enig med deg og takk for konstruktiv kommentar.
Hans-Jørgen, du er artig du som tenker småfugler overalt, herlig :O)
Ja det har vel vært forskjellig som har skjedd i denne bakgården. Takk for dine fine refleksjoner. God helg til dere begge og takk.
-epl
Rune S.

Hei Eva! Her kommer #2 best ut. Her ser man ifra det varme taket, ned i den koselige, svalere bakgården med flotte murer, lamper og litt grønnt. Ser skyggefullt og koselig ut.

Mvh
Rune S
Tove H.

Falt for dette koselige bildet med den stemningsfulle bakgården. Vinkelen er bare topp!:) Liker absolutt best v2.
Mvh Tove
Nely d.

Hei Eva, Ja dette er et typisk syden motiv og tak er spennende!. Er det ikke vanskelig å ikke ta bilder hele tiden? Motivene ligger på rekke og rad. Jeg likte versjon 2 best. Selv om tittelen på bildet tilsier at det er taket som burde være hovedmotivet ble det litt for dominerende når du nå tok med en del av bakgården også.
Hilsen, Nely
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu