Fykan
En elv som renner ut i Fykanvannet i Glomfjord. Pga snøsmelting er den blitt stor! Dampen i bakgrunnen kommer fra en foss som renner ned rett bak fjellkanten. Det var skikkelig tøft å gå helt opp mot fossen. Jeg ble mildt sagt våt, og kan nesten sammenligne det med å ta en dusj. Tøft:)
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S18-55mm f/3.5-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thorbjørn R.

Jeg synes at du har fått fram fine farger i elven. Det er også fint med ''røyken'' fra fossen bak fjellet. Jeg har for øvrig hørt at Fykanfossen, slik den var før kraftutbyggingen, virkelig var spektakulær.
Elisabeth J.

Tusen takk for kommentar:) Ja, tviler ikke for at det var finere før, nå går det jo bort så mye vann pga kraftverket...
Mvh Elisabeth
Hilda Hol E.

Dette synes jeg var et flott og kraftfull bilde av storslått natur.
Fossens fine blåfarger hvor man ser røyken driver fra dens skumsprøyt, fargevariasjonen i berget, og den grønne vegetasjonen som standhaftig har bitt seg fast.
Storsteinen i forgrunnen skaper riktig perspektiv.

Vennlig hilsen Hilda.
Elisabeth J.

Takk for konstruktiv tilbakemelding, er kjekt også å få kommentarer på hva som er bra med bilder, og hvorfor dette er bra, slik lærer man også av:)
Mvh Elisabeth Jensen
Kathrine Å.

Hei, Elisabeth. Jeg syns at dette var et veldig flott naturbilde. Et bilde med fres i rett og slett. Fargene er godt gjengitt, -og utsnittet du har valgt er bra.
Kathrine
Elisabeth J.

Ble litt sån veldig mye innlegg fra meg selv her, men jeg liker å takke for alle tilbakemeldinger så takk til deg Kathrine også:) Blir kjempe glad for alle tilbakemeldinger!
Mvh Elisabeth
Jan Inge K.

Fint bilde fra Fykanåga. Jeg har åpnet litt til på tappeluka i Storglomvassdammen i dag, så det er bare å dra innover å bli mere våt og ta flere bilder.. :-)
Elisabeth J.

hehe så genialt da, satt akkurat og avtalte en tur dit med ei venninne i kveld når ungen er pakket i seng. tusen takk for tipset da:)
mvh Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu