Myrsanger II
Her en mer ''normal'' utgave, der jeg har forsøkt å tenke mer bilde og stemning enn artsdokumentasjon alene.
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-30 22:42:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger574
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kjartan T.
Et bilde med fin stemning og godt innhold. Selv om jeg nok ikke er helt upåvirka av en mangeårig fugleinteresse så må jeg si at dette gir meg en følelse langt utover det dokumentariske fuglebildet. Her snakker vi bilde med sjel!
Kjell Sigurd S.
Komposisjonsmessig mer spennende enn ditt forrige, men dårligere lysforhold. Liker dette godt. Posituren er generøs og bringebærbusken tilfører passelig miljø, om enn kanskje litt ''hagemessig''? Tenker da på busken ikke posituren :-) Du har vært påholden med fargebruk og curves, som gir et troverdig og naturlig fint uttrykk. Tja, meget bra!

Kjell S
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde med fin stemning. Jeg syns dette fuglebildet har noe eget ved seg, uten at jeg klarer sette fingeren på hva...Trolig er det stemningen...Er jo ellers vant til at du leverer kvalitet,da;) Som her!

Inger-Lise
Ivar B.
Et bilde med stemning, og her er det lyset og tonene som gjør mye av bildet. Jeg føler en slags morgenstemning med dis og tåke, og der sangen er det eneste som skjærer gjennom stillheten. Teknisk er det godt som alltid fra din hånd. Mvh Ivar.
Cornelia T.
V1 er bare topp, et flott og annerledes fuglebilde, med sjel og stemning. Liker kejmpegodt komposisjonen din, og at du har fanget fuglen med åpen nebb.

mvh, Lia
Espen B.
Helt konge dette! Her får du formidlet sommernattsang på en meget bra måte. Du kan ikke ha hatt så forferdelig lang lukkertid her men likevel er det meget skarpt. V2 ødelegger litt for V1 :)

mvh Espen
Ketil K.
Takker for kommentarene. Espen: Forslår fullskjermvisning, hvis du mener v#2 forstyrrer. Skjønner ikke det helt. Bildene har ikke direkte noe med hverandre å gjøre, men linken er arten, og V#2 lagt ut etter oppfordring om hvordan denne arten ''egentlig'' ser ut.
Bjørn H.
Nok et flott bilde av myrsangeren Ketil. Det er masser av stemning i dette. Mye av stemningen er p.g.a lyset og disen. Lurer alikevel om jeg ville lettet en smule ? litt usikker -

Men en ren og flott komposisjon, og fortsatt en flott kar med en særegen sveis.. Nydelig bilde.

God kveld.

Bjørn.
Kjetil S.
Hei

Flott miljøbilde. Du får fram lyset og stemningen godt. Disse fuglene synger jo stort sett på natta.

mvh Kjetil
Knut Børge S.
Hei Ketil!

Rett og slett et herlig og flott miljøfoto av myrsangerensom synger for full hals. Teknisk upåklagelig, naturfoto fra øverste hylle dette.

Ha en fin sommer!
mvh KBS
Ann F.
Høy klasse, og ikke bare teknisk.
Fargebalansen mot det litt tunge, blågrå, gir en følelse av enten en meget tidlig morgen eller skumring og lager en flott kontrast mot fargene inne i nebbet.

Mvh Ann
Svein B.
En sanger- og fuglegruppe- jeg ikke har allverdens erfaring med, men utvilsomt et godt og stemningsfullt fuglebilde. Teknisk glitrende, komposisjonsmessig også flott- du har til og med fått et bringebærkratt til å passe godt i komposisjonen. Det dunkle sommernattlyset er glitrende godt gjengitt, og bringer mye stemning inn i bildet.

Mvh
Svein B
Espen B.
Jeg ordla meg vel litt merkelig. Det jeg mente var at V1 og foregående myrsangerbilde var så mye bedre enn V2 her slik at det ble en liten ''nedtur'' å se den ordinere men bra V2 :). Du har dog påpekt at det er en ren artsdokumentasjon.

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu