Jeg føler meg så liten. Liten men lykkelig. Jeg bombarderes av inntrykk her jeg sakte men sikkert vinner høydemeter opp mot Gravdalstinden. Det er så hvitt, så stort og mektig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-02 18:12:48
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon D200
  • Nikor 18-70 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger717
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Rune S.
Spennede, minimalistisk og grafisk flott bilde. Synes jeg ser masse ansikter i fjellet:-) Kunne ønske meg en aning mer tegning, men det er pirk.

Mvh
Rune S
Tove H.
Du har lykkes i å formidle en stemning. Her blir menneskene som små flekker på linje med bergknauser som stikker ut av snøen- alt oppslukt av et stort hele innhyllet i hvitt. Flott grafisk effekt.
Mvh Tove
Ketil K.
Fulltreffer! Overgang snø-himmel forstås direkte, fjellet bli svevende der snøen i bunnen går nesten i ett med himmelen.

Et par småting jeg ville gjort noe med er å jobbe mer med skikkelsene i bildet, så de fremstår litt tydeligere, fjerne lyse punkter i klærne etc. Den runde mørke flekken ++ til høyre på skrå nedenfor bakerste person ville jeg nok klonet vekk. (Ville også øket formatet til maxstørrelsen 1280 bredde ved utleggelsen, dette blir litt smått på min skjerm, og bildet fortjener større gjengivelse.)
Avsluttet .
Dette er knalltøfft.
Liker sånne bilder.
Enkelt men spennende:-)
Mye å se på i alt det enkle:-)
Flott.
Hilsen Tone!
Inger-Lise S.
Mektig flott! Her blir mye sagt med få ''streker''! Du har truffet godt i henhold til underteksten.
Enig med Ketil i at bildet fortjener større gjengivelse. (Og bøyer meg i støvet for hans falkeblikk! Men han har nok rett.)
Jeg ser også ansikter/hoder i fjellet og det gir jo mulighet for videre tolkning mht mennesket og samfunnet.
Dette er meget bra!

Inger-Lise
Rolf S.
Flott bilde og spennende utført.
Mvh Rolf
Robin J.
Litt mer tegning hadde kanskje gjort seg men ellers et meget spennede og kreativt bilde. Dette skal du ha honnør for.Mvh RJ
Kjell Ivar Ø.
Spesielt og artigt likte det etter kvart som jeg såg nermere på det.
Mvh Kjell ivar
Kjell Sigurd S.
Her strekker du strikken langt Ivar. Og jeg blir med hele veien. Dette ble annerledes og meget severdig. Setter meg tilbake og nyter - mens jeg trykker på en anbefaling.

Kjell S
Inger Anne Maritsdotter V.
Før eg la merke til de små menneskene, begynte hjernen min å få assosiasjoner til en hund i positur:-)

Ok bilde, men det blei litt vel mye abstrakt til at poenget ditt og det du skriver i underteksten når helt frem.

Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.
Dette liker jeg! Meget godt. Bildet hadde ikke vært det samme uten de fem personene (med gode positurer), og deres plassering er svært fin. Jeg vet ikke om jeg ville ha hatt noe annerledes her, men ser for meg at bildet hadde kommet bedre frem med hvit bakgrunn og svart ramme. Heng det på veggen!

vh ingebjørg
Ivar B.
Hei! Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Hyggelig at det ser ut til å nå gjennom til de fleste av dere. Personlig er jeg ganske så fornøyd med dette bildet. Jeg synes jeg får formidlet en fin turstemning og en blanding av kontraster og hvitt som man ofte opplever på fjellet i flatt lys. Noen av dere ville kanskje hatt noe mer tegning i snøen. Dette vil variere fra skjerm til skjerm, men for meg var det viktig at overgangen snø og himmel bare skulle svakt antydes.

Ketil: Du har nok rett i at størrelsen er litt i minste laget, og at motivet hadde vunnet seg på noe større gjenngivelse. Den svarte steinen bak på skrå for bakerste mann kunne også klones vekk. Den hvite skibuksa til bakerste mann skulle også hvært svart, men jeg er ikke i stand til å få til det i fotoshop med mine ferdigheter.


Ingebjørg: Er enig i at hvit bakgrunn med svart ramme fremhever bildet bedre. Skal forandre det.

Takk til Inger Lise og Kjell Sigurd for anbefaling. Hyggelig!

Takk igjen alle sammen. Setter pris på tilbakemeldinger.


















Tor Olav O.
Veldig bra. Ser litt abstrakt ut med en gang, til man ser menneskene. Akkurat slik liker jeg naturbilder. Vil nok også gjøre seg godt i stort format på veggen.
mvh
Tor Olav
Espen A. I.
Mer tegning hadde vært ønsket. Selv ble jeg svært overrasket over det som kom frem på skjermen. Litt negativt også, men etter hvert mer positiv, særlig da jeg la merke til hva det hele var. Mennesker og hele pakka. Intet annet å si enn at dette gjør seg godt egentlig.

Espen
Ivar B.
Hei! Takk til Tor Olav og Espen Andre for kommentarer.

Ser at noen ønsker mer tegning i snøen. Har derfor laget en ny versjon. Liker nok versjon 1 best selv, med mindre tydelig overgang snø og himmel. Føler at bildet svever litt mer i versjon1 og vekker litt flere spørsmål og funderinger.

Jeg ble mer fornøyd med personene i versjon 2 der den hvite skibuksa med noen tastetrykk ble svart :-) Der lærte jeg noe nytt i dag også.

Takk igjen! Mvh Ivar.
Arne S.
Herlig antydning! Dette er til å nytes. V1 pirrer mest.
Knut Børge S.
Hei Ivar!

Knalltøft og kreativt bilde, likte dette meget godt. Supert!

Ha en fin sommerkveld!
mvh KBS
Sverre H.
Dette er kjempe flott Ivar. Et bilde jeg godt kunne hatt på veggen! Imponert!
Ketil K.
Det magiske forsvant i V#2.
Ivar B.
Takk til dere siste også!

Ketil: jeg er helt enig, noe av det magiske forsvnt også i mine øyne i versjon 2, men følte jeg fikk frem menneskene noe bedre. Mitt klare standpunkt er at her skal det kun antydes som i versjon 1.

Takk igjen, mvh Ivar.
Dag T.
Jepp. Bortsett fra skibuksa er versjon 1 absolutt best. Fin beskrivelse av hvitheten man kan oppleve i fjellet.
johnny leo j.
Flott bildet anbefalles. Synes også v1 er best da himmel og snø går i ett, kanskje det skulle hvert det beste fra begge.. Noe midt imellom..
Øyvind A.
Flott gjort, v1 er klart mest fengende.
Svært bra.
Ø.
Ann F.
Hvit bukse -> svart og ''renere'' folk er jeg enig i. Muligens det er min skjerm, men jeg synes bakgrunn/himmel er gråere i V2? Det er i så fall negativt. Så lyst og hvitt som mulig, bare en _svaaak_ antydning til åsrygg.
Antydnings magi, her hvor det svarte lager formen selv.

mvh Ann
Avsluttet .
Hei Ivar!
Nydelig grafisk uttrykk. Fulltreffer som KK sier. Bildene dine er imponerende bra.
Mvh JRH
Kristin S.
Hei Ivar!

Et annerledes, spennende og kreativt bilde. Synes du har fått frem en fin stemning i bildet.
Du er dyktig:)

Mvh Kristin
Ivar B.
Takk til dere siste også.

Sverre takk for anbefaling! glemte det i forrige kommentar

Ser ut til at de fleste faller for tonene og antydningen i versjon 1, som tidligere nevnt, helt klart er min favoritt blant disse versjonene også.

Ann: Det er nok ikke bare din skjerm, versjon 2 er generelt litt gråere for å prøve å legge ut en versjon med mer tegning i landskapet etter ønske fra flere. Enig i at det er negativt :-)

Takk igjen! Mvh Ivar.
Stig Børre E.
Spennende bilde dette Ivar!
Morsomt å se hvordan du leverer kvalitet hver gang du legger ut et bilde (andre satser mere på kvantitet... ;-)

Her syns jeg v1 er klart best, v2 blir for grumsete og mister mye av sjarmen. Skillet mellom himmel og fjell er nærmest usynelig ved første øyekast men tar mere form etterhvert som bildet synker inn. Det er akkurat dette som gjør bildet spennende for min del. Komposisjonen er god som gull. Du inspirerer nok en gang!

StigB
Rolf S.
Hei.
Jeg synes Stig Børre sier akkurat det som skal sies. Jeg har ingenting hverken å legge til eller trekke fra, så da skjønner du at du her ett medlem til i ''fan-klubben''.
Arvid M.
Hei Ivar! Dette var jammen eir kreativt og fantastisk bilde.. måtte opp på loftet for å sjå ka bilde da va.. :-) Då såg eg fjell, skiløpere, fjell og den svake kontrasten mellom himmel og snø. Er imponert, kor ska detta enda :-) Mest so eg gler meg til snø igjen. Hels Fruen! Mvh Arvid.
Erik J.
Ganske enkelt nydelig!
Odd Tore S.
v2 for utsnittet og detaljer, v1 for s/h toner.
Skillet mellom fjell og himmel er nærmest usynlig i v1, mens v2 gir meg en slags følelse av skitten snø.
For egen del ville jeg vel gått enda lenger enn v1, og laget det som en ren whiteout.
Jeg er litt svak for steiner og mørke fjellsider som synes å flyte fritt i det hvite rom. Her gir menneskene nok antydning om at det er en rygg uten at det er nødvendig å vise mer av den.
Jeg synes at dette ble vellykket.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu