Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Lars-Anders M.
Her tror jeg du har bommet. Skjønner ikke helt vad du vil. Men ok lyst er det.
Ivar B.
Jeg synes ikke du har bommet her. Gir meg en lett, sommerlig og romantisk følelse dette. Du bruker antydningens kunst på en fin måte med buketten oppe i hjørnet. Sløret skaper en fin diagonal opp mot buketten. Ikke sikker jeg har skjønt hva du vil jeg heller, men dette gir meg i allefall en god opplevelse. Man kan bli glad av mindre :-)
Espen A. I.
Lekende lett, fiffig kutt av rosen og nydelig linjeføring. Lett og ledig toneomfang, dette liker jeg Arne.

Espen
Inger-Lise S.
Jeg har sett på dette flere ganger og spurt meg selv hva det er som tiltrekker slik her..Når ordene ''Lekende lett'' og ''Antydningens kunst'' kom på trykk, forsto jeg at det var nettopp det som tiltrakk meg.
Elegant!

Inger-Lise
Kjell Sigurd S.
Spennende. Sløret som flagrer fyller bildet med myke linjer. Armen med den delikate håndbevegelsen supplerer fint og rosen bekrefter mistanken - brud. Godt laget og et bilde som fester seg på netthinnen og forhåpentlig forblir der til inspirasjon :-)

Kjell S
Thorbjørn R.
Jeg har problemer med å få noe ut av dette.
Øyvind A.
Hm, nei. Her melder jeg pass. Konklusjonen må bli at dette er for luftig for en enkel sjel. ;-)
Selv om den gjennomgående bevegelsen er fint plassert.
Ø.
Avsluttet .
Her er du i mine øyne ute og sykler, Arne - denne sliter jeg med. Ser jo den arma, de fingrene og konturene av kjolen der nede til høyre. Men alt i alt, denne ble for drøy.
Ketil K.
Ikke sikker på om bruden ville ha dette, men jeg synes bildet absolutt er lekende lett og egentlig går lenger enn antydninger, det er fortelling i bildet. Den fine blandingen av florlett, nesten delvis abstrakt og lyst, som fremhever det mørke og konkrete er helt glimrende. Ikke minst er det så konsistent hva som er hva. Arm/hånd, bukett, kjole. Og den lyse bakgrunnen og flatebruken bidrar til at dette fungererer for meg.
Jan Inge K.
Hehe, kikket leenge på dette, men henger ikke med, nei....
Line Kristin W.
Fra lekker, lett romantikk i dansende sommerbris ... til brutal grå hverdag!
La bryllupsvalsen svinge sløret i hvitt (med sort ramme), - denne bakgrunnen borger for lynkjapp skilsmisse! ;-)

- Line :-)
Line Kristin W.
Oops, - grå ramme, selvsagt :-)
Ruth S.
Jeg tenkte på erotisk dans...lekende og spennende.

-ruth-
Dag T.
Jeg så på dette mange ganger da du la det ut, og kommenterte ikke fordi jeg ikke riktig vet hva jeg ser. Joda, jeg ser at det skal være lett og luftig, men til det forsvinner for mye av sløret. Håndens vinkel reagerte jeg også på, selv om jeg ser at den skal gjenta slørets form. Mer struktur i hele sløret og en annen form på hånd og slør, så hadde jeg vært med.
Ann F.
Vet ikke helt om rosebuketten skal være med eller ikke. Sommervals uten - brudevals med.
Lekne og elegante linjer, man ''ser'' hva det - om nå det er viktig.
Sløret hadde klart seg uten armen også. Spesielt fordi jeg ville foretrukket fingrene parallelt med sløret, ikke ned under det.
Men bevares - lekkert i linjeføring og toneomfang. Grå bakgrunn, ingen ramme.

Mvh Ann
Arne S.
Takker så mye! Interessant å se (høre) at bilder leses på ulike måter.

Meningen var å ha en syltynn grå ramme rundt bildet, med hvit bakgrunn. Men det glemte jeg i farten. Neste alternativ var å velge standardinnstillingen med hvit bakgrunn og grå (litt tykkere) ramme i henhold til Lines kommentar. Men den finnes ikke, (men kan velges av hver enkelt i fullversjon.) Derfor ligger den for tiden med hvit bakgrunn og svart ramme, som heller ikke er optimalt. I henhold til Anns kommentar lar jeg den ligge en stund med grå bakgrunn, uten ramme.

Jadajada, det er jo bare et bilde, det er vel ikke så mye å lage pes om :) Men i dette tilfelle, med så pass sarte toner, synes jeg faktisk at ramme og bakgrunn har betydning.
André M.
Utfordrende. Tok litt tid før jeg så hva det var. Sommerlett. Bekymringsløst. Deilig. Meget bra.
rikke t.
sikkert ett kjempe bra bilde, jeg har sett og sett men skjønner ikke hva det er. leste på kritikkene at et skal være slør og brud,men men.. plutselig kan jeg skjønne det jeg å:) ser rosen ihvertfall! rikke
Arne S.
Rikke, bildet spiller på så marginale strenger at det kanskje er litt skjermavhengig hva man vitterlig ser. For min del ser jeg tydelig hva det er, men det er kanskje ikke så rart :)

Takk også til Andre'. (Bekymringsfullt at det tok tid før du peilet deg inn! :-)
Sverre H.
Hei Arne,

Jeg har kikket på flere av bildene dine her på foto.no og du imponerer. Du har en underfyndig og leken måte å tilnærme deg motiver på. Alikevell skinner det i gjennom at det er gjennomtenkt og dytig utført.

Dette bildet er intet untak. Som flere har jeg kikket på dette flere ganger uten å helt kune gripe i ord hvorfor det fasinerer meg slik. Enkelt, men alikevell avansert. Lekent og sart. Du beveger deg kanskje på en tynn line og kunne fort ha falt av. Jeg mener du har truffet bra på den smale fotostien og presenterer et bilde som skiller seg ut i positiv forstand. Likte dette godt!

Sverre.
Julie E.
Hei Arne!
MEd et lite forbehold om skjermen jeg sitter ved, tror jeg at jeg må si at jeg melder pass her. Jeg opplever bildet som for blasst og elementene som jeg antar er ment å uttrykke noe florlett og ''svevende'', blir her for meg bare linjer som jeg ikke helt klarer å følge intensjonen til. Men som sagt, det var denne skjermen da.. :)
mvh Julie
Arne S.
Sverre: Mange takk for hyggelig ord!

Julie: Alle kommentarer er gode kommentarer så lenge man sier det man mener.

:)
Tove H.
Ja, dette var antydningens kunst. Elegant, dette! Er enig med dem som sier at balansen er hårfin, syntes først at du bikket over - men nå er jeg landet på at du såvidt balanserer. Og det i seg selv er spennende!
Mvh Tove
Merethe W.
Her får jeg nok litt for lite informasjon til at jeg er i stand til å la meg gripe. Samtidig er det ikke abstrakt eller diffust nok til at det fungerer sånn sett heller. Men du prøver noe nytt, og det skal du 10 poeng for:)
Anne E.S. E.
Et underfundig og morsomt bildet. Elegant. Jeg liker dette veldig godt.

Mvh Anne
Arne S.
Takker! Er ti poeng mye, Merethe? :-)
Erik J.
Eksotisk og lekkert i all sin enkelhet. Jeg trengte litt tid for å akseptere dette, og det krevde litt konsentrasjon for å ta det inn (faktisk oppfattet jeg i første omgang rosene som en tatovering som for meg ble litt fy). Men i fullskjerm med hvit bakgrunn og grå ramme (utrolig viktig på dette bildet) ble det virkelig en nytelse!
Arne S.
Takk så mye, Erik! At man trenger tid for å akseptere er en fin tilbakemeldig, så lenge det blir akseptert. Bilder som ikke er lett tilgjengelige er de mest spennende å jobbe med, selv om man står i fare for at særheten tar overhånd.

:)
ingebjørg fyrileiv g.
Flørtende.. Man vil se mer, men buen av det lekne sløret erter bare, og rosene røper sammen med sløret om hvilke begivenhet dette er. Når det gjelder buketten, så synes jeg at det er fint at den ikke kommer over armen slik at den får hvit bakgrunn. Da hadde det blitt en strek i komposisjonen som muligens hadde plaget meg litt. At kjolen som ligger over hoften er med i bildet, ser jeg også på som et stort pluss. For meg var dette en estetisk god opplevelse.

vh ingebjørg
Arne S.
Takk for fin kommentar, Ingebjørg! Ingen tvil om at du har sans for detaljer! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu