Impreza
Imprezaen til Stein Erik på fotoshoot i regnet..
Bør ses i fullscreen med svart bakgrunn og grå ramme..
Veldig godt fornøyd..
Kommentarer og kritikk er alltid morro!
Utstyr
  • Canon EOS350D
  • Canon EF-S 10-22mm F3,5 - 4,5
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264865} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Elisabeth J.

Hei, synes dette var stilig jeg:) Omgivelsene gjør sitt for bildet, med bra dybde og fine skyer i bakgrunnen. Komposisjonen med midstillingen er et bra eksempel på det finnes ingen regler uten unntak, og funker fint her. Synes kanskje bilen blir litt fjærn dersom det er meningen å vise den frem, men jeg vet ikke om det var intensjonen el ikke.
Mvh Elisabeth Jensen
Anders M.

Har desverre ingenting annet å si enn at jeg likte bildet jækla godt. Både framstillingen av bilen og omgivelsene. Men er dette i horisonten der på ordentlig? Synes bildet hadde blitt cleanere uten dette.
Fredrik O.

Hei, og takk for hyggelige kommentarer! :D

EJ: Bilen blir nok litt fjern på denne versjonen ja, men det er mye på grunn av oppløsningen foto.no tillater. Den er litt mer synlig på en større versjon, men er jo ikke akkurat dominerende der heller da. Hva som er meningen med bildet lar jeg egentlig være litt opp til hver enkelt. ;)

AML: Horisonten er slik den er da bildet ble tatt, i allefall perspektivet. Har dratt ned levels og saturation litt på himmelen for å gjøre den enda mer dramatisk enn det den var, samt lagt på litt vignettering. Ellers så er bildet mer eller mindre slik det var rett ut av kameraet. Mener du at du vil ha horisonten helt svart for at bildet skal bli cleanere?

Igjen, takk for hyggelige tilbakemeldinger.
Avsluttet .

Følte et helt vanvittig sug fra dette bildet som jeg ble dratt inn i da jeg så det. De mørke sidene funker glimrende slik at de framhever det sølvgrå av bilen. Antar også det var bevisst å plassere bilen inni det mønsteret på asfalten. En dyktig observasjon som viser at du har et øye for detaljer.
Stian A.

Utrolig tøft bilde!! Får et lite sug når man ser på bildet!
Brukte du mye tid i PS med dette?

Stian Aaltvedt
Fredrik O.

Hei Stian!

Har ikke brukt så mye tid på dette i PS, bildet er nesten som det kom i fra kameraet, med følgende unntak:

Har dratt ned saturation litt
Lagt på en vignettering ved hjelp av en mask
Dratt litt i spakene med levels og curves

Og det er det.. Resten er gjort på location med vidvinkel og flaks med været ;)

-Fredrik
Mari A. L.

Hei Fredrik!:)

Utrolig bra bilde! Liker veldig godt hvordan det drar deg innover mot der hvor bilen står, så selv om bilen er litt ''fjern'', så er den akkurat der den skal være for å få størst oppmerksomhet i bildet.

Flink du!:)

Mari
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu