Impreza GT
Imprezaen til Stein Erik, igjen....
Skyyyyyer, herrrrlig lys! Kommenter i vei!
Utstyr
  • Canon EOS350D
  • Canon EF-S 10-22mm F3,5 - 4,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264868} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Elisabeth J.

Hei igjen, her føler jeg at du får bilen til å virke ganske liten når du velger et så høyt perspektiv. Om det er intensjonen for å få med flere detaljer på panser og tak vet jeg jo ikke, men jeg ville likt å se et bilde med lavt perspektiv for å få bilen til å virke stor og full av motor og kraft liksom:)
Mvh Elisabeth Jensen
Avsluttet .

hei .
bra lys... ganske kult med de skyene også... men er også enig med elisabeth, men prøvd å fått med endel av de skyene samtidig...
men syns du har fiksa lyset veldig bra..

Mvh jan espen mathisen
Fredrik O.

Hallais

Takk for gode tilbakemeldinger. Har mange bilder fra samme shooten med lavere perspektiv der bilen ser mye større ut, men har forkasta disse til fordel for dette da jeg synes dette skiller seg mer ut fra de vanlige bil bildene jeg har tatt.
Det andre bildet ble liksom bare en bil, mens her er dybden i bildet mye større og jeg synes at du blir dratt mer inn i dette her.. Men kan slenge opp en versjon med lavere perspektiv så kan dere vurdere sjøl!

-Fredrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu