Kveldssol på Innerdalstårnet
Utstyr
  • Olympus E 20 P
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Thorbjørn R.

Et prektig syn. Kanskje litt blasse farger.
Kjell Morten K.

Hei, og takk for kommentaren.
Jeg er enig i at det ble litt blasse farger. Hadde et polafilter på, og lurer på om det har noe med saken å gjøre i det svake kveldslyset. Takknemlig om noen med mer erfaring kan oppklare det.
Hilsen
Kjell.
Ivar B.

Ett av de flotteste fjellene jeg vet om.Vekker unektelig gode minner for en som engang har forlovet seg på tårnet i bakgrunnen:-) Angående blasshet og polarisasjonsfilter, tror jeg ikke det kan være årsaken. Polafilter skulle i utgangspunktet øke fargemetningen i bildet og i allefall ikke bidra til redusert kontrast. Min erfaring derimot er at dersom man ikke er nøye med renhold av filteret, så kan dette være med på å redusere den optiske kvaliteten med redusert kontrast som en av konsekvensene. Mvh Ivar.
Kjell Morten K.

Hei, og takk for kommentar.
Å forlove seg på dette fjellet, da skjelver man vel litt i knærne av to grunner, vil jeg tro :) Men flott var det, ja, det kan jeg skrive under på.
Takker for innspill om polafilter. Støv kan være en årsak, selv om jeg prøver å holde rent filteret. Tok noen fler bilder, og har prøvd å øke metningen i PS. Men det skal lite til før det blir unaturlige farger av det. Får kanskje bare la det passere som en erfaring, og heller gjøre flere eksperimenter.
MVH
Kjell.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu