Øyenkontakt
Canadagåsunge, 3-4 uker gammel (?)
Bildet inngår i albumet Fjærkledde fotomotiver - Vakre fugler. Frekke fugler. Støyende fugler. Intelligente fugler. Bare man ser etter.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265218} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Anne Ø.

Dene er utrolig fint, det dun-fjærlette som du så fint har fått frem.
Gode kontraster, farger, skarphet og samt et herlig motiv.

Anne:)
Eli B.

Så søt den er! Flott portrett Ann!

mvh Eli
Kjell Sigurd S.

Søt tass! Synes disse er blandt de mest sjarmerende og fotogene blandt fuglebarna. Fin blikkontakt med perfekt valg av kamerastandpunkt. Liker at du har fått med litt vann i bakgrunnen. Utsnittet må jeg tygge litt på :-) Ellers er det tekniske upåklagelig så vidt jeg kan se, på en litt dårlig skjerm (bærbar pc).

Kjell S
Ivar B.

Sjarme til tusen :-) Litt småpjuskete i fjørdrakten etter de siste dagers vannfall, kanskje. Vannet i bakgrunnen liver fint opp i bildet. Strået eller greina til høyre kunne godt vært borte uten at dette er en stor sak. Litt usikker på utsnittet, jeg ville kanskje hatt med mer, eller mindre. Kutt til et høydeformat fungerer også, men det blir jo kanskje litt lite data igjen. alt i alt et ok portrett med sjarme. Mvh Ivar.
Simen B.

Nydelig liten fjærball dette:) Flott med gresset i forgrunnen og den duse bakgrunnen. Liker fargene. Høy sjarmfaktor.

mvh Simen
Monika Frisvold V.

Ann.. Dette var flott..fin øyekontakt og duse fine farger.
meget skarpt.. likte den litt maleriske bakgrunn.
mvh monika
Avsluttet .

Dette var et sjeldent flott bilde :), meget imponert over alle klare detaljene, men samtidig så har du fått frem nettopp det at det er en liten baby''ball'' bare , sier det igjen, et utrolig flott bilde :) !!!!
Nina R.

Kjempeflott! Jeg elsker ender, og dette var nydelig! farger og alt stemte til min smak!

Mvh Nina
Tom E.

Hei!
Canadagås er både elsket og hatet.Er vel en innført art og er ganske så tallrike.At de små nøstene er søte er det vel ikke tvil om,noe du har fått dokumentert på en fin måte her
mvh tom
ingeborg w.

Dette ble bra med god skarphet og friske farger. Når du først har så tett utsnitt tror jeg jaggu jeg ville tatt litt til, på venstre side og tilta bildet ørlite mot høyre. Jeg tror du ble møkkete når du tok dette bildet...
Tove H.

Nydelig! Skarpt og fint. Flott med øyekontakten. Fine farger. Høy sjarmfaktor.
Mvh Tove
Ann F.

Takk for kommentarer, og jeg er til en grad enig i at en beskjæring fra venstre vil hjelpe på balansen og komposisjonen, kanskje også høydeformat kan bli bra. Hele fuglen var ikke mulig uten å få med noe av søsknene, og det ville jeg ikke. Men dette er bortimot hele opptaket, så det skal vel muligens la seg gjøre med en skapelig kvalitet også i høyden. Selv i print opp til A5, i alle fall, kanskje mer

Canadagjess er søte, morsomme, nesten enda mer enn ender. Når de er på denne alderen. Som voksne er de ikke så enkle, bestemte og pågående som de er, legger igjen etter seg så det holder og fortrenger stedsegne arter. Nåja, det gjør forresten grågåsa, også, om enn ikke så utpreget. Og du har helt rett, Ingeborg, jeg ble møkkete. Vannstanden ved dammen hadde økt, gressbakken var fuktig etter alt regnet, og mageliggende i vått gress ispedd gåsemøkk - jo takk! Godt det var kaffe å få etterpå.

mvh Ann

Avsluttet .

Hei Ann ferien

Nydelig skarphet og lys. Bakgrunnen er i det fokusplanet den skal være, men syntes kanskje vannet kunne vært enda mer tonet ned for å fremheve fuglen litt til. Men nå er det ikke jeg som skal fortelle deg noe for dette kan du. Jeg hadde satt pris på og få noen hint fra deg, for å heve meg til ditt nivå..

Fortsatt god sommer. Så håper jeg vi kan snakkes på neste biomøte.:-)

Rune
Torbjørn K.

Denne var jo søt :-) Jeg synes lys, farger og kontrast sitter veldig bra til denne type bilder. Fint med den blå klatten som bryter litt opp i bakgrunnen. Hadde du bare hatt grønn bakgrunn, så ville dette blitt kjedelig. Jeg synes ikke du treffer helt på fokus og dybeskarphet. Siden du har valgt en såpass sidestilt komposisjon uten dybde i fuglen, mener jeg hele fjærdrakta bør være skarp. Spesielt øynene savner jeg skarphet på. Kan være enig i at denne kanskje passer bra med et kutt til venstre og et mer eller helt kvadratisk utsnitt, men da mister du litt av beinet som jeg synes er en fin detalj. Sikkert bare synsbedrag, men jeg sitter med en følelse av at bildet heller mot høyre.

Torbjørn
Avsluttet .

Nydelig og godt fanget Ann.

Ha en deilig helg
Eva Marie P.

Å så bedårende den er. Helt uimotståelig. Litt småpusket i ferdrakten og et uskyldig blikk. Tett og godt utsnitt. Velkomponert, Ann.
-epl
Ann F.

Takk for innspill, meninger og kommentarer også til dere sist ankomne! Skal prøve å huske alle meninger til neste årskull og se hva jeg kan/vil bruke.
:-)

mvh Ann
Liv F. D.

Hei Ann,
nydelig skarpt og fint bilde av denne vesle gåsungen.
mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu