Caffe´ del Duomo gelateria
Prøver meg litt fram......fått tilbakemelding på at ''maleri''-effekten på noen av mine andre bilder falt mellom to stoler, så her er en jeg har overdrevet litt på. Blir dette bedre tatt i mot, mennesker?

Takker for tilbakemeldinger!
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265364} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Jeg synes dette bildet er vellkomponert, fine fargetoner og behagelig for øyet. Er vanligvis ikke glad i ps effekter på bilder, men synes dette bildet fungerer. :)
Jan Erik L.
Jeg tror det hadde vært bedre hvis du tok effekten bort på personene slik at det er noe som stikker seg litt ut fra teksturen. (Evt kan du blure bort teksturene fra personen, slik at du beholder fargetonen, men ikke teksturen. Nå synes jeg det blir litt mye lapskaus av det hele, men teksturen i seg selv liker jeg godt.
Avsluttet .
Det har visst skjedd her også. Kommentaren fra Jan Erik Langnes var altså fra meg, bare så det ikke oppstår noen misforsåelser her. Sånn kan det gå når man låner maskinen til far :)
Ingrid Ovedie V.
Liker dette veldig godt. Stiller meg bak Andreas i forhold til teksturen i personene; hadde vært spennende å se hva som skjedde dersom disse, samt noe av det fremre møblementet og bakken, ble skarpere. Tror dette ville tilført bildet mye dybde, samt at effekten med den øvrige teksturen ville blitt sterkere.
Et spennende bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu