~summertime blues~
God sommer m/sol & jubel
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm f3.5~4.5
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

fine farger, skyer, skarphet og dybde - fin komposisjon i all sin enkelhet :)
Inger-Lise S.

Et godt motiv tatt fra fin vinkel. God komposisjon og klare, fine farger.

Inger-Lise:)
Aud Elise S.

Fin sommerstemning i dette bildet.
Enkel og god komposisjon. Klare farger.
Liker spesielt godt den blå himmelen med lette skyer.
- Og at du har dette lave ståstedet : )
GOD SOMMER MED SOL & JUBEL til deg også!

mvh Aud
Ivar B.

Får litt ''ligge i enga å se skyene seile forbi'' følelse av dette. Luftig, lett og behagelig. Frodig og mettede farger. Er det et lite magentastikk oppe i de øverste skyene? God sommer til deg også! Mvh Ivar.
Mette R.

Et harmonisk bilde, og jeg liker kameravinkelen. Synes det grønne ser skjevt ut, det hele skråner litt mot høyre.
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker godt den låge kameravinklinga og heile bildet oser av sommarstemning:-)
Eg likte godt den blå himmelen og fargen på den saman med det fine skylaget, men eg ville fått bedre fram gulfargen på blomane, eg har ei kjensle av at blåtonene dominerer heile bildet her, også i det grøne graset.

Inger Anne
Tove H.

Liker kameravinkelen, den fine himmelen og sommerstemningen.
Mvh Tove
Torbjørn K.

Første tanke var vel ''wow,'' men når jeg får summet tankene etter det ''verste fargesjokket'' så synes jeg kanskje dette ble litt i overkant. Spesielt en del hvite skyer bærer preg av å være litt vel kraftig behandlet. Forgrunnen liker jeg veldig godt. Jeg er litt usikker på om den bør være noe lysere eller om du bør la den stå slik den er, men fargene her ble veldig bra. Himmelen ser litt ''plastic'' ut, så jeg lurer på om du har brukt støyfjerning her?

Torbjørn
ingebjørg fyrileiv g.

Et bilde med en fabelaktig god sommerstemning, Jan Frode. Jeg liker vinkel og komposisjon godt, og innholdet er det heller ikke noe å si på. Førsteinntrykket når det gjelder farger og lys var veldig bra, og at farger er litt godt mettet synes jeg ikke trekker ned noe her. -Så det inntrykket forsvant ikke. Skyene er meget fine.

Ha en fortreffelig sommer!
vh ingebjørg
Fred S.

.....og det er vel den ''there ain`t no cure for''... Bluesen, altså. Men bortsett fra at himmelen er blå, er det ikke mye ''blues'' å finne her, heller sommerglede. Skjermplanten som strekker seg mot himmelen er godt plassert, og den jevne graslinja kompletterer en fin komp. Muligenes kunne jeg ha tenkt meg et enda lavere standpunkt, som ville ha frigjort mer av planten mot himmelen, og gitt en lavere gresslinje, men det er bare en pirke-tanke...

vh fred
Torild H.

Syns motiv og fargebruk, -metning passer veldig godt til tittel...dette går i dur og er ikke akkurat mollstemt ... sommerlig!

Er ikke helt fortrolig med komposisjon her. Ville rettet opp bildet sånn at den ørlille skjevheten i horisont heller mot venstre i stedet, samme helling, dessuten kuttet litt nedenfra av graset. (er imidlertid litt usikker på dette...kanskje prøvd litt forskjellige versjoner?)

Mvh Torild
Tine F. B.

Å, for et deilig sommerbilde! Gode farger, dybde og skarphet i bilde. Skyformasjonen tilfører bildet det lille ekstra, og man får en god følelse av å ligge i enga og kjenne de herlige duftene fra gress og blomster. mvh Tine
Ole-Kristian T.

Herlig sommerstemning i bildet ditt, med den mørkeblå polafilter(?)himmelen mot det grønne i forgrunnen. Synes det blir en liten kollisjon om oppmerksomheten mellom blomsten og hekken. Men et flott bilde :)
Karoline N.

Ah,helige farger!Vil bare slenge meg nedpå gresset der,og nyte den herlige blå himmelen!
Absolutt strålende tatt! -Karoline;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu